WLtoys V929

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Zpráva
Autor
madbull

Re: WLtoys V929

#16 Příspěvek od madbull »

dej to do ledničky, či mražáku,popřípadě na moment do horké vody.vteřiňák vytvrdne a mělo by to jít....
nerušit...bastlím :-)
skiner

#17 Příspěvek od skiner »

Dal som to do tej mraznicky ale ci to pomohlo netusim. Dopomohol som tomu kladivom :). Takze uz to je ok.
madbull

#18 Příspěvek od madbull »

díly lepené vteřinou se od sebe dostávají buď nahřátím v horké vodě nebo zmražením....vteřiňák vypraská a povolí.musíš ovšem dát pozor na věcí které chceš takto rozebírat. v případě tvého zjevně plastového kolečka se musí dát pozor na teplotu...tzn lepší ten mražák:-)
nerušit...bastlím :-)
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jind005 »

Tak mi konecne prisla v poradku a bez Cla! :-) Jsem stastnej. Provedl jsem prvni mini let. A zjistil par veci. kopterka tahne hoodne do prava a nejde vytrimrovat i na 60% mod to musim porad dorovnavat packou. Nevite jestli se to da nejak jinak nastavit ci, provest nejake HW zmeny?
V modu na 100% je prava packa(mode2) neskutecne citliva. Jenom se toho dotknu a uz to dela flip :) To je take spravne? Pocitam, ze asi ano jelikoz po zhlednuti par videii jsem videl jak pred flipem to kazdy meni ty mody.

diky
Dx6 2014/T-rex 150 DFC/HK450 DFC 6S/Protos 500 FBL/Goblin 700
skiner

#20 Příspěvek od skiner »

Jind005 píše:Tak mi konecne prisla v poradku a bez Cla! :-) Jsem stastnej. Provedl jsem prvni mini let. A zjistil par veci. kopterka tahne hoodne do prava a nejde vytrimrovat i na 60% mod to musim porad dorovnavat packou. Nevite jestli se to da nejak jinak nastavit ci, provest nejake HW zmeny?
V modu na 100% je prava packa(mode2) neskutecne citliva. Jenom se toho dotknu a uz to dela flip :) To je take spravne? Pocitam, ze asi ano jelikoz po zhlednuti par videii jsem videl jak pred flipem to kazdy meni ty mody.

diky

Pisal som to tu uz, ze ked pripajas kopteru k baterke tak musi byt vo vodorovnej polohe. Nesmies ju naklanat a musis pockat kym LEDka doblika.

K tym flipom..Ma to tak byt. Da sa to ukocirovat aj na 100% ale s jemnymi pohybmi paciek. Dva flipy po sebe sa nedaju spravit, je to tam asi poistene a je dost casu, aby sa koptera dala dat do stabilizovanej polohy.
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Jind005 »

O jemine :-D To jsem nevedel a jsem slepej :) Dik moc!
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jind005 »

Po dalsich baterkach zjistuju, ze pri manevrovani copterka vynechava sem tam. Na 1/4 a na 1/2 sekundy motory prestanou mit tah. Nevite cim by to mohlo byt? Mam dve teorie. Prvni je, ze tu mame hodne wifin ktere jsou taky na 2,4Ghz a nejak se to rusi(litam stim indoor). A druha se tyka konektoru u baterky. Ze neni statne reseny a za letu se proste rozpojuje. Ovsem kdyz pouze visim ve vzduchu tak to copterka neudela. Cili bych to videl na teorii cislo 1?
Naposledy upravil(a) Jind005 dne stř 30.01.2013 12:55, celkem upraveno 1 x.
skiner

#23 Příspěvek od skiner »

Ja som si nic podobne nevsimol, ale na jednom videu co som sem dal to robilo kamosovi, ked lietal z okna von a vypadalo to na blby signal. Neviem ci bol moc daleko alebo to ma taky blby dosah. Skus na to mrknut, ci to je podobny problem, o ktorom pises.
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Jind005 »

jj je to neco podobneho.. Jeste to zkusim proletet na nejakem jinem miste az bude venku pekne. A uvidime co to bude delat. Podle me to bud teda rusi. Nebo je spatny vysilac ci neco takoveho.
skiner

#25 Příspěvek od skiner »

Jind005 píše:jj je to neco podobneho.. Jeste to zkusim proletet na nejakem jinem miste az bude venku pekne. A uvidime co to bude delat. Podle me to bud teda rusi. Nebo je spatny vysilac ci neco takoveho.

Ja som mal antenku vodorovne smerom dopredu. Skus ju dat smerom dole ci to pomoze. Mozno ti to tam fakt nieco rusi. Alebo to cele vyskusat na inom mieste, kde by to eventualne nemalo co rusit.
bitovod

#26 Příspěvek od bitovod »

Tak jsem pro svojí šestiletou dceru koupil V949 a oba se tu mrňavou bestii učíme zvládat (zatím jsem úspěšnější, přece jen je nějaká praxe s páčkama znát :)) Lítá dobře, na 20% bez problémů i v poměrně malé místnosti, já místnost obletím (i když pomalu - máme to doma dva dny), dcera zatím poskakuje dopředu a dozadu, ale děsně jí to baví :)

Co mne ale překvapilo - když mám výšku dejme tomu metr nad měkkou "přistávací dráhou" (postel :)) a ve výšce prudce uberu (nebo úplně stáhnu) plyn, miniquad nejdřív zastaví zadní motory a až následně ty přední, ve výsledku to znamená, že jde okamžitě na záda a dopad na plochu je na zadní ramena nebo na boudu. Dělá to i ostatním z vás? Zdá se mi to trochu podivné - byť uznávám, že vypínat motory ve vzduchu je kravinium.

Edit: Teď mi tak došlo, že to může být důsledek té "autoflipovací" záležitosti (na flip nemám místo a zatím asi ani ruce, tak jsem ho nezkoušel).
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
HLA
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od HLA »

Já se koukám na tu nejmenší quadrocopterku V939, motory napřímo.
Mám už podobnou DSM2 z Himodelu a V939 by mohla být zdrojem náhradních dílů.
Jind005
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Jind005 »

Tak jsem to zkousel dneska doma a venku a vypada to, ze to bylo opravdu rusenim Wifin od nas z kanclu :-) A venku diky vetru se mi podarilo rozbit kabinku :-D

Jinak ostatni stroje jsou urcite taky fajn a uvital bych nejake fota :-) Ja bral 929 kvuli vetsim listum a moznosti umisteni kamery.
skiner

#29 Příspěvek od skiner »

Jind005 píše:Tak jsem to zkousel dneska doma a venku a vypada to, ze to bylo opravdu rusenim Wifin od nas z kanclu :-) A venku diky vetru se mi podarilo rozbit kabinku :-D

Jinak ostatni stroje jsou urcite taky fajn a uvital bych nejake fota :-) Ja bral 929 kvuli vetsim listum a moznosti umisteni kamery.

Vcera som ho tiez skusal u kamosa na dvore a s mensim vankom to uz chytalo balanc. Inak ja lietam bez kabinky, pride mi to aj tichsie ked s tym poletujem po izbe. Bez kabinky tam celkom dobre sedi aj klucenkova kamerka. Som si vyrezal z peny taky maly obdlznicek s rozmermi riadiacej dosky, vykrojil otvory pre konekory a na to som osadil kamerku.
Tu je skusobne video.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Lxf_mC9IyU8[/youtube]
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Blurcak »

zdravim muze mi nekdo poradit, spolehlivy obchod kde to koupit?
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“