Sbach 342 1300MM + Video + Prvni vzlet

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
TestCube

Sbach 342 1300MM + Video + Prvni vzlet

#1 Příspěvek od TestCube »

Zdravím, nedávno jsem tu slibíl že dodám video jestli to vyjde o tom sbacha 342 co jsem objednal.. Snad to davam dobre sem..

Sbach 342 - 1300mm EPO

Praxe lítání mám tak 4 měsíce ci méně.

zde:
https://www.youtube.com/watch?v=DLuAmTgbgtk ( aspon neco nez nic :D )

Jsem s letadlem dost spokojeny (vubec nelituju vyberu) .. jen to pristani jeste musim vychytat lip a zvyknout mirne packama hybat kdyz je to potreba.. ale to bude hned..

Co si o tom myslite vy?? Jen by me zajimalo vas nazor jak na to sem ci jak mi to jde po tech 4 mesice? Jen ze par lidi se divilo ze jsem rdy na takovou vecicku.. tak jen ze zvedavosti :)) Diky
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

Re: Sbach 342 1300MM + Video + Prvni vzlet

#2 Příspěvek od BOSS8 »

Tvl to video je adrenalin :lol: Divoká fffčela :? , to éro si nechá fakt hodně líbit , pilot by měl ten let trochu uspořádat aby se divákům nezastavovalo srdce z hrůzy že to nikdo neřídí :wink:
Ale jinak dobrý - jestli máš fakt tak málo nalítáno , tak pohoda - přijde to časem.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
TestCube

#3 Příspěvek od TestCube »

Pravě já sám dobře nevím jak to dlouho vydrzi ta baterka :) mam foxy 2600mAh 4s .. slysel jsem ze 10 min ale to se rikalo u tech 2200mAh.. tak jsem byl trochu nervozni.. jj jasne to prijde hlavne ze jsem ho nerozbil :D

EDIT: Nema nekdo zkusenosti s tim jak to asi tak dlouho vydrzi?? :)) ja vim ze pres pipani se to cosi poznava ale jsem hluchej tak tezko :/
MarthiR

#4 Příspěvek od MarthiR »

Jednoduše, tolik kolik do toho dobiješ, si nastavíš čas :-) příklad budeš dobíjet do těch 2600mAh ...2000mAh po dobu letu 10 minut bude to ok, pokud ale budeš dobíjet třeba 1800mAh tak si to klidně posuň o minutu ale těžko ti budeme radit protože každý let je jiný, někdy budeš lítat v poho a za mirného větru :-) pak bude foukat anebo za to budeš tahat .-) Já bych si našel vhodný kompromis :-) a to tím podle toho kolik dobiješ a za jakých podmínek si lítal :-)
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
MODYN
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od MODYN »

No jestli je to opravdu jak ty píšeš první polet s akrobatem tzn. zálet tak s tím érem hazarduješ slušně. 8O
TestCube

#6 Příspěvek od TestCube »

Jj to je mi jasny ze je to tezko odhadnout ze nekdy mas v kuse plyn na plne pecky pak ne atd.. jen aspon tak zhruba kdyz litas s tim na plne pecky. Me ted napadlo pouzit sekundaka, to asi bude idealni receni ze pristanu po pred 10 min a mrknu kolik tam ty stavy jeste je.. :))

MODYN: Jj, neboj nekecam.. stejne nevidim duvod proc bych tu mel kecat machrovat s prvni poletem (kdyby jo tak to bych musel byt pic*s).. jen tu nekteri lidi byli zvedavi a ja jim slibil video prvniho letu jestli jsem vydrzel nebo spadl po 3s. :)
MarthiR

#7 Příspěvek od MarthiR »

Jestli nabijíš na místě z autobaterky tak si tam nastav klidně i mín, třeba 8 minut ať máš pak rezervu na přistání, koukám že tam občas něco jezdí :-) Rychlejc to dobiješ a baterkam niak neubližiš :-)

Já vím že ti tohle nepomůže ale ze zhavíkem můžu lítat na nádrž 20 minut ale proč? lítam 8 minut od nastartování, takže řekněme cca 7 minut čistého letu a mám tam víc jak půlku 7 minut stačí, dotankuji a jdu znova :-)
TestCube

#8 Příspěvek od TestCube »

Nenabijím, jen doma nabiju a jidem litat :D jj vyhoda u paliva.. ale ja si stejne pak koupim jeste 2 baterky a pujde to.. jak jste psali ze nabijite z autobaterky , ale to tam musite cekat nejakou dobu ne nez se to nabije?
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Milan Nes »

doporucil bych priste to nejdriv zalitat v rovnejch letech a vytrimovat a az pak se to snazit ve vzduchu rozlozit :-d

ale pekna stratostihacka :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
MarthiR

#10 Příspěvek od MarthiR »

kolega nabíjel 4č kapacitu nevím a nabíjel to 50W nabiječem hodku a pul na 2C

Já mám jen 3č 1300mAh a 800 mAh dobijim za 30 minut na 2C nabíječkou 35W :-)
TestCube

#11 Příspěvek od TestCube »

Aha to si asi budu nabijet doma venku mrznout hodku zrovna nechci :D

Milan Nes: nechapu co s tim myslis :) natrimovat to staci kdyz je nazemi a vidis zda je vse rovne a stejne mi to letelo rovne :))
HonzaS

#12 Příspěvek od HonzaS »

Já jen abych měl tohle téma označený...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Jardátor

#13 Příspěvek od Jardátor »

Tak jo,jsi šikula.Jako neslyšící to máš všechno asi trošku těžší jak my zdraví,ale třeba máš zase více šikovnosti v rukách.Tak a´t ti to lítá a nepadá!Znám hodně tělesně postižených,kteří se tomuto koníčku věnují,a jde jim to mnohem líp,než např.mi!Asi do toho umí dát více elánu jak zdraví lidi!Já si tento týden pořídil hlídač napětí/160kč/s varovným světlem a výstr.signálem.Ten signál jako neslyšící nevyužiješ,ale je to připojeno na balanční konektor a ukazuje to napětí jednotlivých článků.Takže třeba po 10min.přistaneš a mrkneš se na měřák :D
TestCube

#14 Příspěvek od TestCube »

Dik, ja si stejne na to nestezuju ze jsem nejak postizeny. proste jdu do toho i kdyz mam nevyhody ze napr. neslysim baterku piskat ze uz je nacase pristast, ale to je droba malickost. Dneska jsem byl opet a supr. Ja to vyresil tak ze jsem nastavil v mobilu odpocitavani na 7 min a kdyz mi to zacalo vybrovat tak jsem pomalicku sel do pristavani. A jak jsi rikal presne to jsem mel v planu neco takovyho koupit,pak bych pristal mrkl jaky je stav poletim ci vemin baterky a jde se dal :D
Jardátor

#15 Příspěvek od Jardátor »

ten Sbach se mi líbí,ale určitě na něj ještě nemám ruce.Už nejsem zrovna nejmladší,tak ty reakce už prostě na rychlejší éro přijdou/doufám/později.Jinak ten hlídač napětí jsem kupoval v e-motors,mají tam solidní ceny,velký výběr a hlavně velmi vstřícný přístup k zákazníkovi!Tak pořádně kroť toho divocha,třeba se někdy přijedu mrknout! :D
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“