ST píše:Já bych zkontroloval nejbližšší popelnici. Já už na to se 4servovýma křídlama a i na házedlech F3k neměl nervy.
Nervy jsou jedna věc a finance druhá.
Už začínam šetřit na nové, ale tohle ještě musí rok vydržet.
ST píše:Já bych zkontroloval nejbližšší popelnici. Já už na to se 4servovýma křídlama a i na házedlech F3k neměl nervy.
ST píše:Já bych zkontroloval nejbližšší popelnici. To rádio je noční hrůza modeláře. Jako když nic jinýho, tak opravdu se sebezapřením. Mechanika dobrá, ale ten soft ani p.Palík už moc nezachrání. Já už na to se 4servovýma křídlama a i na házedlech F3k neměl nervy.
ST píše:Hele já se s ní docela dost nalítal a nanervoval, tak vím o čem mluvím. Jasně pokud nelítáš větroně, tak to asi na normální motorák bude stačit. Ale stejně brzo narazíš na limity. Asi tak.
kovy píše:Ahoj,
řeším teď takový problém s Eclipsou, která mi nechce potvora ukládat napípané nastavení.
Tady je popis:
Jednoduše do rádia napípám všechna potřebná nastavení co potřebuju a jdu létat. Překvapení ale nastane při opětovném zapnutí rádia. Prostě to co jsem si napípal během předchozího chodu rádia prostě zmizí a i po několikerém novém napípání se hodnoty vrátí do dávno naprogramovaných hodnot. Skrátka je pro mě dost problematické používání některých nových mixů, neb je musím celé kompletně napípat do rádia při jeho každém zapnutí.
Taktéž jsem zkusil použít jiné číslo paměti a její vymazání dle návodu. Nepodařilo se. Dále při kopírování dat na jinou pozici se mi stalo, že se nezkopírovla veškerá nastavení, ale třeba jenom název modelu.
Zajímalo by mne, zda jste se již někdo setkal s obdobným problémem a případně co s tím dělat.
Palíkovi už jsem to psal, zatím nemám odpověď.
mior píše:Mám Eclipse a Assana tiež, zatiaľ v poriadku, len s jedným problémom: Niektoré Eclipsy s Assanom nechcú ukladať pri vypnutí vysielača nastavenia do pamäte. Spravidla, ale nie vždy pomôže zaradenie diódy do napájania modulu. Dá sa to tu nájsť, už som to popisoval.
čo sa týka dosahu, tak tu je bližšie info:
http://rcmodely.cevaro.sk/index.php?id=98&n=dosah-rc-prijimacov-assan-24-ghz