Hitec Optic 6
Re: optic 6 + alfa 1500
Nelítáš s tím vysílačem na simulátoru?
ani heli rezim, ani nelitam na simu
Hitec Optic 6; Alfa 1500, Toro 900, Pitts 380, Sprint
ještě jedna věc mě napadla... když zapojím jen ch3 na kterém je motor tak motor reaguje na vsechny kniply....
Re: optic 6 + alfa 1500 prosím pomoc
tak jsi proste tu predelavku na mod2 udelal blbe...
jyrry.webnode.cz
Máš upgradovaný modul ve vysílači? Pokud používáš netelemitrický přijímač tak to bez toho nebude fungovat.
JFV píše:Máš upgradovaný modul ve vysílači? Pokud používáš netelemitrický přijímač tak to bez toho nebude fungovat.
no nevim co mysílš tím upgrade modulu? ja vysílač koupil nový včera tak by tam mohl být nový soft ne?
Re: Hitec Optic 6
Já jsem kupoval modul do své Eclipsy taky nedávno a bylo mi řečeno, že do modulu bude muset být nahrán nějaký upgrade přímo ze stránek výrobce. Pořizoval jsem si dva přijímače, Optimu a právě i Minimu. Moduly jsou prioritně nastavené na telemetrické přijímače a s netelemetrickými bez nahrání dat nepojedou. Ještě jsem to ale nevyzkoušel. Při párování netelemetrického přijímače by měla blikat na modulu modrá ledka (telemetrické se párují s blikající červenou ledkou) - tak mi to bylo sděleno při prodeji (neklame-li mě paměť)
Při párování se dostaneš do netelemetrického "režimu" ještě jedním zmáčknutím párovácího tlačítka po vstupu do párovacího módu a pak by se měla rozblikat místo červené právě modrá ledka (to je známka toho, že tam ten upgrade je).
Při párování se dostaneš do netelemetrického "režimu" ještě jedním zmáčknutím párovácího tlačítka po vstupu do párovacího módu a pak by se měla rozblikat místo červené právě modrá ledka (to je známka toho, že tam ten upgrade je).
JFV píše:Já jsem kupoval modul do své Eclipsy taky nedávno a bylo mi řečeno, že do modulu bude muset být nahrán nějaký upgrade přímo ze stránek výrobce. Pořizoval jsem si dva přijímače, Optimu a právě i Minimu. Moduly jsou prioritně nastavené na telemetrické přijímače a s netelemetrickými bez nahrání dat nepojedou. Ještě jsem to ale nevyzkoušel. Při párování netelemetrického přijímače by měla blikat na modulu modrá ledka (telemetrické se párují s blikající červenou ledkou) - tak mi to bylo sděleno při prodeji (neklame-li mě paměť)![]()
mi při párování v modulu bliká modrá led, v přijímači chvíli svítí červená pak se rozbliká červená/modrá a nakonec svítí jen modrá...
tak to by tam ten upgrade měl být. To je tedy pes asi zakopaný jinde 
jn. stve me to. ja se tesil jak si budu vse nastavovat a hrat si s tim a vono nic 
Tak ti přeji hodně zdaru. Určitě to bude nějaká prkotina (jak to tak většinou bohužel bývá).
Zkus ještě restartovat paměť vysílače a nastavit model znovu,možná jsi si nastavil v hlavním menu něco špatně.(shift Dir,volbu modulace)
Aurora 9+letadla
ok zkusim si s tim dnes jeste pohrát a když tak to zítra beru k peckovi 
díky za rady
díky za rady
Snakeater píše:ok zkusim si s tim dnes jeste pohrát a když tak to zítra beru k peckovi
díky za rady
http://www.siki.tym.cz/soubory/optic6-optima.zip
CZ manuál,stránka č.13
Aurora 9+letadla
postylion píše:ok zkusim si s tim dnes jeste pohrát a když tak to zítra beru k peckovi
díky za rady
http://www.siki.tym.cz/soubory/optic6-optima.zip
CZ manuál,stránka č.13
s tím jsem si taky hrál... ale zkusím to ještě jednou