Milan Nes píše::lol: no ... alespon ze k tomu nemas auroru :-d
3roky jsem lítal na Auroře . OK, 3 měsíce FUTABA/ROBBE, škoda 50.000,-Kč
Milan Nes píše::lol: no ... alespon ze k tomu nemas auroru :-d
GOLLUM píše:3roky jsem lítal na Auroře . OK, 3 měsíce FUTABA/ROBBE, škoda 50.000,-Kč
GOLLUM píše: 3roky jsem lítal na Auroře . OK, 3 měsíce FUTABA/ROBBE, škoda 50.000,-Kč
ST píše:Když jsem viděl, na videu jak to Dalibor odřídil to PepovoK Vikinga, tak mě málem jeblo. Kua, proč si to nevodlítáte sami. To z toho máte takový bobky nebo co ? Naprosto , ale naprosto nechápu. Ale je to Váš boj chlapci. Ano beru, stavitel, to v rámci zakázky předvede, ale já bych vydržel tak minutu a pak bych mu to vyrval z ruky a nazdar. Ale kdo ví jak to v tom Bubákově vlastně bylo.
ST píše:Když jsem viděl, na videu jak to Dalibor odřídil to PepovoK Vikinga, tak mě málem jeblo. Kua, proč si to nevodlítáte sami. To z toho máte takový bobky nebo co ? Naprosto , ale naprosto nechápu. Ale je to Váš boj chlapci. Ano beru, stavitel, to v rámci zakázky předvede, ale já bych vydržel tak minutu a pak bych mu to vyrval z ruky a nazdar. Ale kdo ví jak to v tom Bubákově vlastně bylo.
PepaK píše:
Nebyl jsem na letišti moc vítán, ale už o tom nechci mluvit . Je to jejich věc.
Davidus007 píše:Kluci, množí se dotazy na "zelenýho" - inspirací pro tuto kombinaci byl Stinger ve stejnem designu
graup15 píše:Ale je to hezké...ta zelená má něco do sebe
graup15 píše:Dostal se ke mně ten rozbitý Viking (na kurvítko Robbe). Ten je fakt dead..![]()