Viking 2-E a další modýlky
Re: Viking 2-E a další modýlky
No neboj, práce je i tak jako na kostele. Ale má to výhodu, že už je všechno vymyšlený k dokonalosti .
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
- RomanSadilek
Tak bych řekl skoro půl metru.
Ty jo docela se těším jak to uvidím ve vzduchu a konečně společně zalítáme. Jen nevím jestli budu stačit s dechem. Teda s palci. S technikou už pomalu finišuji.
Ty jo docela se těším jak to uvidím ve vzduchu a konečně společně zalítáme. Jen nevím jestli budu stačit s dechem. Teda s palci. S technikou už pomalu finišuji.
Dneska konečně slunečno a skoro bezvětří, takže konečně lítatelno. Jdu nabíjet baterky. 
Tak dneska nádherný polítání, teplo jako prase a termika taky. Prostě nádhera den. Dneska z 20m s ENJOY vytočeno do 300m. Prostě balzám na duši 
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Dočasně zamčeno, než ty výtrysky pročistím. Nedělní večer jsem si opravdu představoval trochu jinak

EDIT: A vůbec, toto celé vlákno, jako celá řada dalších vyprodukovaných "mistry" kompozitovými větroňáři, je podle mého názoru zralé na odsun na Smetiště nebo do stoupy. Není to tak dlouho, co jste se vehementně dožadovali založení vlastní sekce, protože v tom "balastu o EPP" se vaše informace o výkonných orchidejích ztrácí. Podívejte se ale, co tady produkujete vy - v tomto vlákně je tak možná pět procent informací týkajících se subjektu. Zbytek jsou tlachy vaší party o tom, kdy a kam půjdete lítat a další totálně off-topic kecy. To je kur*a fix takový problém založit si na tyhle kamarádčofty téma v sekci kluby? Tam si řešte co chcete, ale v technické části fóra by se dop*dele měla řešit technika a ne hovadiny!! Když se nově příchozí bude snažit najít něco technickýho o Vikingovi, vykašle se na to po půlhodině nebo spíš ještě dřív, protože v téhle hromadě balastu by mu to trvalo dýl, než přečtení Vojny a míru.
Takže čistit budu jindy, dneska si fakt nenechám kazit večer
EDIT: A vůbec, toto celé vlákno, jako celá řada dalších vyprodukovaných "mistry" kompozitovými větroňáři, je podle mého názoru zralé na odsun na Smetiště nebo do stoupy. Není to tak dlouho, co jste se vehementně dožadovali založení vlastní sekce, protože v tom "balastu o EPP" se vaše informace o výkonných orchidejích ztrácí. Podívejte se ale, co tady produkujete vy - v tomto vlákně je tak možná pět procent informací týkajících se subjektu. Zbytek jsou tlachy vaší party o tom, kdy a kam půjdete lítat a další totálně off-topic kecy. To je kur*a fix takový problém založit si na tyhle kamarádčofty téma v sekci kluby? Tam si řešte co chcete, ale v technické části fóra by se dop*dele měla řešit technika a ne hovadiny!! Když se nově příchozí bude snažit najít něco technickýho o Vikingovi, vykašle se na to po půlhodině nebo spíš ještě dřív, protože v téhle hromadě balastu by mu to trvalo dýl, než přečtení Vojny a míru.
Takže čistit budu jindy, dneska si fakt nenechám kazit večer
OK2WY
Od toho jsou blogy....
Rozcintávání jednotlivých vláken...tomu prostě nezabráníš.
Rozcintávání jednotlivých vláken...tomu prostě nezabráníš.
Zvláštní, že jiné modely jsou v pohodě a informace ve vlákneš v poho dohledáš. Nezdá se mi, že 180 stránek o Vikingovi je adekvátních užitečnému obsahu.
Souhlasím. Bláboly o společném létání bych natvrdo přesunul do žvanění o F3X a nechal tam jenom postup ze stavby, měřené pohonu, fotky, info ze záletu atd. Ostatní přesunout. Totéž se týká Dinga, taky jsme se nechali unést.
O jak jste naivní....jak dlouho to vydrží?
Jedině,že by se změnila struktura tak, aby nešlo na příspěvek odpovědět.

Každý by měl hezky svůj stromeček...a filtrovat by to pak šlo i jen podle loginu

Já jsem pro...
Jedině,že by se změnila struktura tak, aby nešlo na příspěvek odpovědět.
Každý by měl hezky svůj stromeček...a filtrovat by to pak šlo i jen podle loginu
Já jsem pro...
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:O jak jste naivní....jak dlouho to vydrží?
Jedině,že by se změnila struktura tak, aby nešlo na příspěvek odpovědět.![]()
Každý by měl hezky svůj stromeček...a filtrovat by to pak šlo i jen podle loginu![]()
Já jsem pro...
Dalibore ono zase není tolik lidí, kteří to dělají. Možná by opravdu vyřešilo oddělit "kecací" část do sekce Kluby, tak jak to dělají třeba vrtulníkáři a haloletci z Brna. Udělejte si tam sekci, nazvěte ji třeba RC Bubákof nebo jinak jak je libo.. Ve finále to umožňuje odlehčit databázi, kecací vlákna lze po nějakém delším čase (rok) klidně promazat, aniž by se tím přišlo o cennější informace.
Udělejte to, prosím...
OK2WY
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Dzordzik píše:Souhlasím. Bláboly o společném létání bych natvrdo přesunul do žvanění o F3X a nechal tam jenom postup ze stavby, měřené pohonu, fotky, info ze záletu atd. Ostatní přesunout. Totéž se týká Dinga, taky jsme se nechali unést.
Původně jsem měl cukání to vlákno roztřídit, ale 70 stránek, to fakt není v lidských silách, nad tím bych strávil mnoho hodin a to mi, při vší úctě, může vlézt na záda. Taky někdy potřebuju spát, chodit do práce a lítat
OK2WY
Tak ať mi dočasně Tomáš dá admin práva a já to promažu, budu na služebce (brzo týden v DE) a tak se budu nudit.
"Ray, Stork, Aspire - pokec o lítání"
Jenom na okraj pro JirkaA. Když jsem se ve vlákně, " Ray, Stork, Aspire - pokec o lítání" zmínil, že mám dost keců o ničem a odkázal jsem kecálky do sněmovny k VV a LIDEM, ať si tam kecají o čem chtějí, tak jsem dostal sprďáka, jako malý harant. Když se podíváš ještě jednou na toto vlákno, je o pokecání o těchto modelech, nemá název - stavba, vybavení, atd. Takže bych byl rád, kdyby se toto vlákno smazalo a požádám si admina v rcbubákov o jeho otevření u nich. Děkuji
Jenom na okraj pro JirkaA. Když jsem se ve vlákně, " Ray, Stork, Aspire - pokec o lítání" zmínil, že mám dost keců o ničem a odkázal jsem kecálky do sněmovny k VV a LIDEM, ať si tam kecají o čem chtějí, tak jsem dostal sprďáka, jako malý harant. Když se podíváš ještě jednou na toto vlákno, je o pokecání o těchto modelech, nemá název - stavba, vybavení, atd. Takže bych byl rád, kdyby se toto vlákno smazalo a požádám si admina v rcbubákov o jeho otevření u nich. Děkuji
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Úplně by stačilo si založit vlákno o stavbě a zvlášť totéž vlákno o žvanění a vše je ok. Příspěvky ze stavby dávat striktně do stavby a fotky a kecy z létání do keců o létání. A je klid.