Teď tu verzi, co ti psal Milan Nes = koupit střídavé combo.
(Ten motor už neřeš. Jak tam dáš znovu plechovku, nebo tuhle opravíš, tak tohle budeš řešit pořád dokola. S tím stříďákem budeš jezdit a ne to stále servisovat)
Problém s traxxas titan 12T (elektromotor)
Re: Problém s traxxas titan 12T (elektromotor)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
No asi už jo
V motorech ani regulátorech se moc nevyznám co byste mi doporučili? Líbí se mi tohle:http://www.ebay.com/itm/CASTLE-CREATIONS-SIDEWINDER-SCT-1-10-SCALE-3800KV-COMBO-/300881990519
Milan Nes píše že kupoval i comba z Hobby king jaké zkušenosti máte vy?
Pochopil jsem dobře, že to combo vydrží 3s ale doporučuje se jezdit na 2s?
Milan Nes píše že kupoval i comba z Hobby king jaké zkušenosti máte vy?
Pochopil jsem dobře, že to combo vydrží 3s ale doporučuje se jezdit na 2s?
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
kombo sidewinder jsem měl, motor je NEU a opravdu super kvalita, mám ho dodneška v Slashy, akorát tenhle regl není nic moc,
není to mamba, která vydrží všechno ale Sidewinder mi naférovku shořel (nepřetěžoval jsem ho)
jinak se podívej na HK
jsou tam rozumné regly kolem 30USD na 80 A a autickarske motory ... zamysli se nad tim jak moc zive to chces ....
ja tam mel 4,5T a to byl opravdu silenej masakr, ale bezne jsou cca 10,5T
3s ko je dobre, ale proste uz to moc zatezuje auto - prevody a vsechno, 2s ko je dlouhodobe vyhodnejsi a jezdim to tak stale,
3sko az na vetsi nebo spise tezsi auta
ps. kamaradovi se ten titan taky kousnul (cca pred 3,2 a 1 tydnem), prostrikl to WD ckem a svete div se jede dal, uz ten proces udelal 3 krat celkem a pokazde se mu zrovna rozjel ....
není to mamba, která vydrží všechno ale Sidewinder mi naférovku shořel (nepřetěžoval jsem ho)
jinak se podívej na HK
jsou tam rozumné regly kolem 30USD na 80 A a autickarske motory ... zamysli se nad tim jak moc zive to chces ....
ja tam mel 4,5T a to byl opravdu silenej masakr, ale bezne jsou cca 10,5T
3s ko je dobre, ale proste uz to moc zatezuje auto - prevody a vsechno, 2s ko je dlouhodobe vyhodnejsi a jezdim to tak stale,
3sko az na vetsi nebo spise tezsi auta
ps. kamaradovi se ten titan taky kousnul (cca pred 3,2 a 1 tydnem), prostrikl to WD ckem a svete div se jede dal, uz ten proces udelal 3 krat celkem a pokazde se mu zrovna rozjel ....
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno