Nejlepší letecký simulátor
Nejlepší letecký simulátor
Ahoj. Doporučil by jste mi někdo nějaký pěkně graficky a fyzicky zpracovaný letecký simulátor, kde bych si mohl zalítat s A380 nebo 747?Mám tu microsoft simulator, ale je to hodně stará verze a grafika stojí za prd. Chtělo by to něco z roku 2012/13. Díky
Re: nejlepší letecký simulátor
Opravdu převratná grafika 
Já jsem koukal na gameplaye z nějakého simu, který byl graficky perfektní, ale nějak to nemohu dohledat.
Já jsem koukal na gameplaye z nějakého simu, který byl graficky perfektní, ale nějak to nemohu dohledat.
Buď Flight simulator X ale ten je v základu opravdu chudý(musí se plno scenérií dostahovat) a nebo x-plane 10 tam zase potřebuješ sakra výkonný počítač ale grafika a fyzika letadel je snad nejlepší ze všech simů.
Scorpio A80;Cessna 182;SBach 342(3D) 1m;Fun Cub;BEDE BD-4;Yak55M(3D) 1,5m(ve vystavbe)
LMK Liberec
LMK Liberec
Ahoj, pokud tomu víc rozumíš nebo chceš rozumět, tak si sežeň Flight Simulator (buď FS9 nebo FSX) a najdi si informace o IVAO nebo VATSIM. Já létám i řídim na obou sítích (na VATSIMu jsem teď aktivnější, ale občas na IVAU řídim provoz). Sítě simulují reálný provoz a reálné postupy, vše je shodné s reálem, jestli se letectví chceš věnovat dále, tak určitě začni na VATSIMu nebo IVAU. Kdyby jsi chtěl pomoc, napiš SZ.
EDIT: Jestli ti je konkrétně o A380 a B747, tak s A380 je to trošku složitější, neexistuje povedený addon, ale u B747 je situace o dost lepší, existuje addon od PMDG, který je na velmi vysoké úrovni, sám s ním často létám.
EDIT: Jestli ti je konkrétně o A380 a B747, tak s A380 je to trošku složitější, neexistuje povedený addon, ale u B747 je situace o dost lepší, existuje addon od PMDG, který je na velmi vysoké úrovni, sám s ním často létám.
Swift II | T9X(OpenTX)
tak tak
FSX & VATSIM
jinak letam A380 od Wilca, neni spatny...
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
Me treba FSX vubec nenadchnul, graficky engine mi prijde proste moc "herni". Za me X-Plane 10 nebo se slabsim pocitacem verze 9. Online si s nim zalitas taky.
Tom
Kuba5 píše:Ahoj, pokud tomu víc rozumíš nebo chceš rozumět, tak si sežeň Flight Simulator (buď FS9 nebo FSX) a najdi si informace o IVAO nebo VATSIM. Já létám i řídim na obou sítích (na VATSIMu jsem teď aktivnější, ale občas na IVAU řídim provoz). Sítě simulují reálný provoz a reálné postupy, vše je shodné s reálem, jestli se letectví chceš věnovat dále, tak určitě začni na VATSIMu nebo IVAU. Kdyby jsi chtěl pomoc, napiš SZ.
Ahoj. To zní velice zajímavě. Přemýšlím o tom x-plane 10 , ale stojí to docela dost peněz no. Letectví se chci rozhodně věnovat. Chci ít na ČVUT v Praze na pilota a dělám pro to hodně. Pro představu : Na gymplu(jedna z nejtěžších středních škol) jsem měl teď na vysvědčení jen 3 dvojky). O tom VATSIM a IVAU s něco zjistím.
Přesně tak.Engine FSX stojí za.... Jediné co je na FSX realistické jsou letadla od A2A který mají něco jako vlastní engine,který běží mimo FS.A když jsem zkoušel létat s větroněm tak taky žádná sláva termika tam skoro není vůbec simulovaná ale na větroně je nejlepší Condor.
Scorpio A80;Cessna 182;SBach 342(3D) 1m;Fun Cub;BEDE BD-4;Yak55M(3D) 1,5m(ve vystavbe)
LMK Liberec
LMK Liberec
Zba píše:
Ahoj. To zní velice zajímavě. Přemýšlím o tom x-plane 10 , ale stojí to docela dost peněz no. Letectví se chci rozhodně věnovat. Chci ít na ČVUT v Praze na pilota a dělám pro to hodně. Pro představu : Na gymplu(jedna z nejtěžších středních škol) jsem měl teď na vysvědčení jen 3 dvojky). O tom VATSIM a IVAU s něco zjistím.
V tom případě jdi do FSky a na VATSIM. Ohledně známek tě obdivuju, já jsem taky na gymplu, ale tak dobře, jako ty na tom nejsem.
Pokud chceš lítat VFR, pak zkus Xplane, pokud IFR, tak určitě FS, je pro to o dost víc kvalitních addonů. Do XPL vlastně ani žádný pořádný na IFR není, pár jich je, ale tak 2 - 3. Hodně štěstí a můžeš se kdyžtak ptát.
Swift II | T9X(OpenTX)
Stáhnul jsem si x-plane demo, ale hned jsem to ypnul Nejsem schopen nastavit ani ovládání šipkami, nějaké moc složité to je 
Zba píše:Stáhnul jsem si x-plane demo, ale hned jsem to ypnul Nejsem schopen nastavit ani ovládání šipkami, nějaké moc složité to je
Ano, musí se nastavit ovladač, proto ti nejdřív doporučuju FS.
Swift II | T9X(OpenTX)
Ovládání šipkami v XP není vůbec podporované. Po pravdě jsem rád, že se v Laminar Research nezabývají zbytečnostmi tohoto typu a raději se soustředí na simulaci 
Tom
chceš letat na simulatoru a ovladat ho šipkama?
DD
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
midiborec píše:chceš letat na simulatoru a ovladat ho šipkama?DD
Ne, chci ho ovládat myší. Nevím, co je na tom tak směšného. Ty hračičkový joysticky z alzy mají k reálu stejně daleko jako myš nebo klávesnice