Posta z honkongu z HC
Digis píše:flubber píše:Jeden balík left HK 16.12.2010 a zatím nic. Vše do 1kg, International registered Air Mail. Vypadá to, že se jim někde zatoulal jeden kontejner
Asi máš pravdu, já jsem v tom kontejneru 16.12 taky a každej den koukám na sledování zásilek jestli to už přišlo do republiky.
Tak balík z 16.12. dnes dorazil.
Calypso píše:Mě ho taky zabalili 4.1., 6teho se objevil na poště a 8.1. byl odeslán, a zatím nic furt někde lítá, jak si to měl ty ? Vím že čekat můžu dlouho, já jen tak abych věděl kdy zhruba
Strašně dlouho tvalo,než se to objevilo v trackování. Pak to tam bylo,že až se balík někam posune,přijde mi mail.Mail nepřišel,balík je doma a na tracku to pořád leží v singapuru na speedpost.Já to měl EMS,protože v tom byly dva šestičlánky 5Ah.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
- galnar
- Kontaktovat uživatele:
Já se dozvím až v pátek, jestli došel. Přes týden jsem v Brně.
Taky by mě zajímalo, kde se dá balík sledovat u HK pošty. Tohle bylo jediný, co jsem se dozvěděl:
Taky by mě zajímalo, kde se dá balík sledovat u HK pošty. Tohle bylo jediný, co jsem se dozvěděl:
Kód: Vybrat vše
The item (RC049478771HK) was posted on 7-Jan-2011 and is being processed for delivery to the addressee.Ahoj,
20. 12. 2010 jsem udělal objednávku na HC. Na sledování zasilky u Honkong Post píšou, že zboží odešlo 29. 12. 2011 do místa určení. Jedná se o zásilku "International (Registered) Air Mail", takže žádné další info o sledování nikde nenajdu.
Zdá se mi to nějak dlouho na cestě. Jak postupovat, pokud mi to nedojde?
20. 12. 2010 jsem udělal objednávku na HC. Na sledování zasilky u Honkong Post píšou, že zboží odešlo 29. 12. 2011 do místa určení. Jedná se o zásilku "International (Registered) Air Mail", takže žádné další info o sledování nikde nenajdu.
http://buzzinec.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/megadacan
http://www.youtube.com/user/megadacan
megadacan píše:Ahoj,
Na sledování zasilky u Honkong Post píšou, že zboží odešlo 29. 12. 2011 do místa určení.
Tak do prosince 2011 si ještě chvilku počkáš. Je to teď pozdržené v časoprostorovém kontinuu. Příště musíš u číňana zaškrtnout "odeslat do minulosti"
teď vážně... pokud to nebude na cestě víc jak 45 dní, tak musíš čekat. Někde to asi čeká na další spoj.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
megadacan píše:20. 12. 2010 jsem udělal objednávku na HC. Na sledování zasilky u Honkong Post píšou, že zboží odešlo 29. 12. 2011 do místa určení. Jedná se o zásilku "International (Registered) Air Mail", takže žádné další info o sledování nikde nenajdu.
U této zásilky se už žádné další info v trasování nedozvíš. To, že zásilka odešla 29. 12. 2010 (s tím 2011 ses asi upsal) znamená, že je to na cestě teprve 15 dnů a už tady byly i delší časy třeba 19 dnů apod. Takže čekej a pokud ti to nepřijde do 45 dnů od odeslání tj. v tomto případě cca do 12 února 2011 pak teprve kontaktuj podporu na Hobbykingu a oni mohou zahájit jednání ohledně dohledávání zásilky. Nemohou tak učinit dříve než 45 dnů od odeslání takže je zbytečné je kontaktovat dříve.