dokken píše:další...ano, blbosti si nikdo nepamatuje...
Potom nechápu, proč řešíte teď potenciometry, které byly v pohodě.
Už si nepamatuješ?
KarelSkala píše:dokken píše:potak se resil na RCG, odkazy vyse...najdi si to
Mě, ale zajímá jaký konkrétní potenciometr navrhují přímo ti kdo se tady naváželi do Drondyse a hrají si na velké chytráky. Ať tedy předvedou svoje znalosti a poradí konkrétní potenciometr. Aspoň tady konečně budou k něčemu užiteční a ne jenom planě se dohadovat.
JMalik píše:Milí chlapci, vy už jste zapoměli co jsem kdysi psal o potenciometrech v TGY9 když jsem je vyndal?
Tenkrát jste se tomu řehtali, teď najednou nějak obracíte? Vždyť se vám zdály úúúplně stejné jako ve Futabě T12, v pohodě, netřeba řešit.......
Máte moc krátkou paměť.
KarelSkala píše:Připomeň mi kde jsem.......
Loner píše:.............. aa ten druhej jak hned pribehne, to je fakt bez komentare.
pepin píše:Probuh,když uš všem tvrdíte,jak je ten vysílač skvělej,proč se v něm snažíte všechno vyměnit?????předělat,překopat?????
JMalik píše:......... a jaké se používají v TX, kde s nimi nejsou dlouhodobě problémy ?
Teď tady zkoušíte diletantsky řešit vyřešené. To už za vás udělali výrobci TX kde to bezproblémově funguje roky. Další skupina badatelů v tomhle směru je na RCG, taky se tam snaží vynalézt šišaté kolo.
coro píše:JMalik píše:......... a jaké se používají v TX, kde s nimi nejsou dlouhodobě problémy ?
Teď tady zkoušíte diletantsky řešit vyřešené. To už za vás udělali výrobci TX kde to bezproblémově funguje roky. Další skupina badatelů v tomhle směru je na RCG, taky se tam snaží vynalézt šišaté kolo.
http://rc.runryder.com/helicopter/t587683p1/
http://rc.runryder.com/helicopter/t492776p1
v skratke: Futaba použila Murata poťáky (skorej trimy...) a odchádzali možno viac než tieto čínske TH9x.. Konkrétnejšie tam píšu cca 500 letov alebo každých 6 až 18 mesiacov... Týka sa to aj Futaba 12FG a 14Mz...
pepin píše:No mě je to tunění jasný,jenže mě právě děsí,že kdybych si to býval pořídil,byl bych určitě polapen a řešil to s vámiA pokud bych to někdy dořešil-nebo spíš bych řekl,že bych udělal vše,co někoho ještě na této planetě ohledně tohoto vysílače a jeho možných uprav napadlo už nic víc nenapadlo,musel bych bilancovat-nabalené investice a především čas,který jsem u toho strávil.Prostě až to bude na konci cesty a podtrhne se to,časově to na motohodiny musí nutně hodit ten nejdražší vysílač co kdy svět spatřil,o tom nemá cenu vubec debatovat a asi bych to ve výsledku přirovnal činnosti,jako kdyby někdo chtěl postavit balzové házedlo a začal od semínka balzového stromu,nebo tak něco.To nadstavbové tunění mi prostě přijde mimo tu realitu-JAKÝ VYSÍLAČ JE DRAHÝ A JAKÝ LEVNÝ prostě na Turnigy musíš mít,to je jasný,protože ČAS JSOU PENÍZE A DEVATERO ŘEMESEL-DESÁTÁ BÍDA.