JMalik píše:Tím považuji tuhle záležitost tady za uzavřenou a už se k tomu v tomhle vlákně nebudu vracet.
Já jsem moc rád, že to tady někdo napsal a vyjádřil se k tomu. Děkuji za to. Já pro ty výškové rekordy, unlimitní FPV lítání, lítání s motory hlukem překračující veškeré normy atd. také nemám pochopení. Protože pokud (čti až) se něco stane, tak docela klidně nastane totální hon na modeláře a nezalítám si ani s malou elektrou někde na louce, protože na mě okamžitě někdo vletí.
To, co tady napsali pánové Sumik, Joza a Graup_junior je děsivý důkaz naprosté absence pokory a schopnosti akceptovat jiný názor a je až s podivem, na kolik podobných lidí jsem v posledním období narazil. Asi si to dnešní doba žádá, pokud chce člověk prorazit...
To nemluvím o tom, že většina z vás jsou jen piloti a s modelářem nemáte nic společného. To možná i mnohé vysvětluje - protože například Dalibor nejen lítá, ale také staví a ví a zná a na jeho příspěvcích je vidět, že si uvědomuje a je ochotný akceptovat i ta rizika, co tady JMalik připomíná.