Jaký setup máš na té pomalejší a na té rychlejší? Ať můžeme porovnat
Je nějaká výhoda v koupi SkyZone oproti ImmersionRC vysílače? Nějak nevidím důvod... EDIT: Tak už vidím! Cena je skvělá Stando jaký máš dosah s tvými anténkami a těmi 200mW?
Musím říct, že se docela těším, až zkusím DR6 v FPV režimu... Zrovna objednávka vysílače se mi nějak zpozdila a nechtělo se mi tam dávat dočasně velký TX, který mám navíc namontovaný jinde, ale v pátek to čongové konečně poslali, tak se to blíží.
Dnes jsem létal "na oči" a docela jsem si zařádil, opravdu příjemné polétání
V té původní s carbonovým faceliftem cca 415g letovka i s Mobiusem jsou
motory: Multistar 1806 1900kV vrtule : GWS 5x3 3-list regly : Mystery 12A fw SimonK baterie : 1000 nebo 1300mAh 3S jednotka : CC3D s posledním fw openpilot video : BOSCAM 200mW kamera : 600TVL Board Camera 1/3 Inch SONY Super HAD CCD OSD D-WDR DNR 0.01Lux rám : z untestedprototype
Nový QAV 250
motory: Sunnsky 2204 2300kV vrtule : GF 5x3 regly : Spider 12A fw SimonK baterie : 1300mAh 3S jednotka : NAZE32 s posledním fw cleanfligt video : SkyZone mini 200mW kamera : Pixim SeaWolf z DE scuritycamera2000.com rám : kopie QAV250 čína vše carbon
vTx SkyZone 200mW je malý a lehký , což se nedá s BOSCAM 200mW teda řící. Takž i do původní půjde SkyZone 200mW.
Naposledy upravil(a) ST dne sob 07.03.2015 19:16, celkem upraveno 1 x.
...skoda, uz sem se tesil jak to tam nasmazim ... do cleanflight se mi zatim moc nechce - sem linej si to nastudovat, no ... spis na to pres ostatni projekty nemam cas ...
arachna píše:...pekny fotecky Tomasi, tos mel k ruce fotografa ? To voranzovy vpredu je co ? diody ?
Jo, fotil syn (foťák můj starý dobrý EOS5DII s EF200/2,8L). Copter je opravdu osazen diodami a na létání "očima" to hodně prospívá - nějaké kousky LED pásků z HK a pod čumákem jsou dvě vysocesvítivé LED po 10ti korunách z GME.CZ, nemá to chybu.
No tak minimálně je drobet zvýšený kVčko pro větší bomby, a větší plnění mědí by mohlo přinést větší efektivitu. statory jsem prasácky podpáčil nožem šlo to.
Frsky X10S Carbon Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
No jo, pro mě jsou ted bomby s kv2300. Je neskutečný jaký je to rozdil proti kv1900 i 3listem. Vrtule jsou 5x3. No počítám ze mi ta radost dlouho nevydrží a budu taky něco kombinovat. Ale rychlost taky není vsechno.
Já mám motory DYS kv 2300,už jsem přemýšlel o setu 4S,tam je nárůst veliký a bomby neskutečný...ale..Hodil jsem vrtulky 6030 a jsou to také super bomby..Motory se nehřejí,regly také ne...Já už tam asi 5030 ani nedám... S váhou už nebojuji,když potřebuješ rychle klesat váha navíc se ti hodí... Letovku s mobiusem a vším co tam nemusí být mám 590..
Zeptám se na jednu věc, týkající se polohy kamery pro FPV na 250tce. Řeším to, že na jedné, té první mám kameru na duralovém účku a kamera je nepatrně otočena vzhůru, cca 3-5 stupňů. Lítá se mi s tím dobře hlavně rychlé průlety nízko nad zemí. U druhé je kamera kolmo a poloha je daná umístěním její přepážky a nelze ji měnit. V letu si nemůžu zvyknout na jiné vnímání horizontu a působí mi to docela obtíže v rychlém letu nízko nad zemí, kdy se mi špatně odhaduje výška letu. Takže kamera se bude taky zvedat. Jak to vnímáte vy. Jaká poloha kamery je vhodná ? Podle zkušeností to tipuju na tu vyosenou kameru nahoru. Ach jó takové prkotiny a co to dokáže udělat ...