Phoenix RC
Re: Phoenix RC
Po pěti a půl hodinách jsem to přerušil a spustil znova, pro změnu bez stahování tutorialů. Tentokrát to proběhlo za dvacet minut a jsem na verzi 5.0.b. Nejsem tak zkušený pilot, abych posoudil, jestli je fyzika realističtější, ale chová se to jinak. Například ParkZone BF-109 se před upgradem v zatáčce pořád srovnával do roviny a teď už to nedělá. Zároveň před upgradem se mi ho téměř nepodařilo přivést do vývrtky a teď to jde snadno.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
scarabeus píše:Co je tohle za reci? Fyzika ve V4 se ti nezdala dost dobra?
Oproti RF a A5 určite.
Chtěl jsem to zkusit dnes, ale po spuštění Phoenixu RC mi to žádnou oficiální aktualizaci nenabídlo, proto jsem se vydal na stránky výrobce a tam čtu: "Poznámka: Tato aktualizace byla dočasně odstraněna, zatímco my řešit některé problémy se stabilitou s našimi download servery a bude on-line opět velmi brzy."
Tato nová verze by se mi měla nabídnout po spuštění simulátoru, nebo musím na stránky výrobce? Předpokládám ta první varianta je správná.
Tato nová verze by se mi měla nabídnout po spuštění simulátoru, nebo musím na stránky výrobce? Předpokládám ta první varianta je správná.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Nejdříve proběhne update na 4.0.q, a pak se v simulátoru v menu Systém objeví volba pro update na 5.0.a. Tím se zavře simulátor a začne stahování (ale simulátor jde znovu spustit a stahování pokračuje). Po instalaci 5.0.a ještě proběhne update na 5.0.b.
Ale jak píšeš, teď je stahování verze 5 pozastaveno.
Ale jak píšeš, teď je stahování verze 5 pozastaveno.
danidani píše:Nejdříve proběhne update na 4.0.q
Na 4.0.r.
ex Modela T4, QB-15
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Díky za upřesnění. Já stahoval pětku od pondělí (a až dnes ráno se podařilo; a pak to vypnuli), takže jediné, co jsem se čtyřkou udržel, bylo, že proběhl nějaký update.
edit: Mimochodem, modely v pětce se mi zdají hrozně gumové, můžu s tím třískat o zem, jak chci. Pokud nezavadím vrtulí/rotorem, furt to jede. Ale nenašel jsem k tomu žádné nastavení. Nevíte někdo?
edit: Mimochodem, modely v pětce se mi zdají hrozně gumové, můžu s tím třískat o zem, jak chci. Pokud nezavadím vrtulí/rotorem, furt to jede. Ale nenašel jsem k tomu žádné nastavení. Nevíte někdo?
Ona ta nová verze má spoustu problémů. Důkladně ji rozcupovali tady:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2090232
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2090232
ex Modela T4, QB-15
Netušíte někdo, jak přiřadím ve V5 nastavený custom vysílač jednotlivému modelu? Řekl bych, že to vůbec nejde. Nějak jim to vypadlo? A design detailního nastavení modelů je dost ubohý oproti předchozí verzi ne?
Ještě, že mi pod WIN8 chodí Phoenix 4, který mám nainstalovaný pod XP a ještě jsem jej neupgradoval.
Ještě, že mi pod WIN8 chodí Phoenix 4, který mám nainstalovaný pod XP a ještě jsem jej neupgradoval.
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E
Ja som sa vracal späť k štvorke a ako majú preťažené servery, tak všetky aktualizácie trvali viac ako dve hodiny...
Tak už jsem na verzi 5.0.c. Opravují to ďábelským tempem, ale problém s havárií nově zvoleného modelu zatím přetrvává.
ex Modela T4, QB-15
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
hmm aktualizace stále nejde
zkoušel jsem i přehazovat jazyk, ale nic
Taky tak, 5.0.c stahnuta
Aktualizace
- stále nic 
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Update z 4 na 5 je stále pozastaven: http://www.phoenix-sim.com/news.asp
Raději s aktualizací počkejte... zatím je V5 hodně neodladěná beta verze, kterou lze změnou v nastavení úplně znefunkčnit! Sice výrobce raději update pozastavil kvůli vážným chybám, přesto lze server aktualizací manuálně oklamat a V5 nainstalovat lze.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7