BEC 20V!!!

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
JMalik

#106 Příspěvek od JMalik »

Lark, JirkaA,
proč myslíte, že to takhle výrobci neřeší? (ti špičkoví)
michalval

#107 Příspěvek od michalval »

JMalik píše:
michalval píše:BoZZda
Jasně, já jen, jestli to jsou hrdá slova výrobce nebo jestli to tvrzení něčím doložili / upřesnili.

To nejsou hrdá slova výrobce - to je naprosto normální stav.

To já nepolemizuju, ptám se, jestli to "ošetření" je nějak konkretizováno. Že to má Kontronik vyřešeno, rád věřím, protože jsem si ho poté, co mi prošlusnul BEC u MSH reglu hned koupil.
Ale stejně tak u MSH mi tvrdí, že je to podivné, že by se to u jejich reglu bez cizího zavinění nemělo stát.
JMalik

#108 Příspěvek od JMalik »

U toho Kontroniku Ti přece neřeknou JAK to udělali. (Ať si to ostatní pracně vyzkoumají)
michalval

#109 Příspěvek od michalval »

To je fakt. :D
A hlavně mi to může být buřt, pokud to bude fungovat a já už nebudu muset řešit odprásklý serva (minimálně serva).
Lark

#110 Příspěvek od Lark »

JMalik píše:Lark, JirkaA,
proč myslíte, že to takhle výrobci neřeší? (ti špičkoví)

No já myslím, že pokud je to opravdu solidní výrobce, tak to má ošetřený už přímo v zapojení okolo spínáků v reglu a na vstup toho BECu se žádný přepěťový špičky nedostávaj, takže mu nic nehrozí :lol: To samý platí u spínanýho BECu. Všechno chce řešit zapojením už v zárodku, ale jestli tu někdo psal, že má špígry i na výstupu BECu, tak je to prasárna a tam už to pak může zachránit jenom ta externí ochrana.
1one

MSH regl.

#111 Příspěvek od 1one »

Přidávám dalsí zkušenost s tím to reglem. Lital jsem snim asi pul roku stale jen na A123 a po připojeni Lipol motor zapípal a divne cukl ,tak jsem to odpojil.. vše skontroloval ,zapojil znovu a najednou začal hořet...užasnej zažitek , nešlo to rozpojit páč se zapekl konektor na plne nabite Lipol 6s. Co vše schořelo zatim nevím .. zajímalo by mě jestli človek muže uspet s reklamaci i ostatních veci ,ktere diky tomuhle šli do kytek..ale myslim že asi smula že..
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“