Lark, JirkaA,
proč myslíte, že to takhle výrobci neřeší? (ti špičkoví)
BEC 20V!!!
JMalik píše:michalval píše:BoZZda
Jasně, já jen, jestli to jsou hrdá slova výrobce nebo jestli to tvrzení něčím doložili / upřesnili.
To nejsou hrdá slova výrobce - to je naprosto normální stav.
To já nepolemizuju, ptám se, jestli to "ošetření" je nějak konkretizováno. Že to má Kontronik vyřešeno, rád věřím, protože jsem si ho poté, co mi prošlusnul BEC u MSH reglu hned koupil.
Ale stejně tak u MSH mi tvrdí, že je to podivné, že by se to u jejich reglu bez cizího zavinění nemělo stát.
JMalik píše:Lark, JirkaA,
proč myslíte, že to takhle výrobci neřeší? (ti špičkoví)
No já myslím, že pokud je to opravdu solidní výrobce, tak to má ošetřený už přímo v zapojení okolo spínáků v reglu a na vstup toho BECu se žádný přepěťový špičky nedostávaj, takže mu nic nehrozí
MSH regl.
Přidávám dalsí zkušenost s tím to reglem. Lital jsem snim asi pul roku stale jen na A123 a po připojeni Lipol motor zapípal a divne cukl ,tak jsem to odpojil.. vše skontroloval ,zapojil znovu a najednou začal hořet...užasnej zažitek , nešlo to rozpojit páč se zapekl konektor na plne nabite Lipol 6s. Co vše schořelo zatim nevím .. zajímalo by mě jestli človek muže uspet s reklamaci i ostatních veci ,ktere diky tomuhle šli do kytek..ale myslim že asi smula že..
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos