pns píše:tak to jsme mrtvej![]()
takze pokud je list "sirsi-hlubsi" mel by se vrtulnik hure dostat ze zeme?
Naopak, měl by na stejný pohyb páky reagovat ostřeji - ale samozřejmě všeho s Mírou. Nebavíme se o nějakých extrémních hloubkách a profilech.
off píše:Tu je, omluva za kvalitu jak videa, tak pilotže, ale aspoň něco, že
http://www.youtube.com/watch?v=UCMynu5amgs
MartinMartin píše:chtěl bych se zeptat jestly je vrtulník vybaven regulátorem který je schopen držet nastavené otáčky? nebo je to řešeno nějak v setovém rádiu (křivka plynu závyslá na úhlu náběhu)
MartinMartin píše:chtěl zeptat na rozdíl oproti Blade CP přijde mi uplně stejná rotorová hlava akorát víc závaží na pádlech.
off píše:Blade1 píše:Zdravím zdejší uživatele tohoto fóra. Nedávno jsem dostal k narozeninám vrtulník Blade SR a nemám s létáním vůbec žádné zkušenosti! V návodu jsem se dočetl, že je i pro začátečníky,ale přesto se mi podařilo sním několikrát lehce bacit o zem a poničit některé komponenty(momentálně list rotoru, který potřebuji sehnat). Cvičný kříž jsem si dělal sám dle rady Modeláře na Šestce.
Máte pro mě nějaké dobré rady jak s tímto vrtulníkem začít létat?
Předem děkuji za rady.
Není tak úplně pravda, že je pro úplné začátečníky - i výrobce ji deklaruje jako ideální pokračovací stroj po Blade mSR. Jako úplně první mašinka Tě vyjde dost draho na náhr dílech (třeba teď ty listy). Osobně bych doporučil simulátor a nebo zábavnější variantu - Blade mSR - ve verzi bez vysílačky vyjde rozhodně levněji, než náhradní díly do SRka, vysílačka půjde použít z SR a až to s ním budeš opravdu umět, tak zase vyndej SR z krabice (mezitím se třeba rozplyne čoud ze sopky a Astře přiletí listy z Číny) a budeš si ho moct užívat. Ale je to dost dlouhá cesta ještě...
Blade1 píše:Pokud si koupím Blade mSR,je potřeba nějaké sladění vysílačky a vrtulníku?
Blade1 píše:Také se chci zeptat jestli je normální, když se odlepuji od země, tak vrtulník letí hrozně na levou stranu, trimrem to sice srovnám,ale když se odlepuje nakloní se na druhou stran a padá na vrtuli!
Blade1 píše:Co dělám špatně?
Blade1 píše:Páčkama melu jistě špatně,ale jak je možné, že na tvém i jiném videu vrtulník vzlétne krásně kolmo vzhůru a nikam do strany,mě pokaždé jinak
Blade1 píše:co ten simulátor, to se koupí nějaký spešl kablík a program?
Penax píše:Zajimalo by me srovnani MSR a SR.Jestli je rizeni a letove vlastnosti alespon trochu podobne.