Bezpádlo BeastX Microbeast
To máš:
- Radix 430
- SAB 430
- SAB Red devil 430
- Align 425D
- EDGE 430
- EDGE 430 Flybarless
- Champion 430
- KOK 425
- Torsion blades 430mm
- Torsion blades 430mm flybarless extreme
...
každé z nich se budou chovat trochu jinak, ale to bych musel rozbít to největší prasátko, abych to všechno vyzkoušel a přišel na to, které mi nejvíc sedí.
Co takhle se někde sejít, dát dohromady co nejvíce listů a různě si je vyzkoušet? Kdo je tomu druhému rozseká, tak je holt zaplatí. Pořád to vyjde levněji než si všechny koupit a pak mít jen ty jedny a ostatní nechat ležet, nebo prodat za půlku...
- Radix 430
- SAB 430
- SAB Red devil 430
- Align 425D
- EDGE 430
- EDGE 430 Flybarless
- Champion 430
- KOK 425
- Torsion blades 430mm
...
každé z nich se budou chovat trochu jinak, ale to bych musel rozbít to největší prasátko, abych to všechno vyzkoušel a přišel na to, které mi nejvíc sedí.
Co takhle se někde sejít, dát dohromady co nejvíce listů a různě si je vyzkoušet? Kdo je tomu druhému rozseká, tak je holt zaplatí. Pořád to vyjde levněji než si všechny koupit a pak mít jen ty jedny a ostatní nechat ležet, nebo prodat za půlku...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
boZZda píše:To máš:
- Radix 430
- SAB 430
- SAB Red devil 430
- Align 425D
- EDGE 430
- EDGE 430 Flybarless
- Champion 430
- KOK 425
- Torsion blades 430mm
...
Můžu na zkoušku bídnout Bílé MSC 420mm ale jen na chvilku - páč bych neměl na čem poletovat
jen pro info - moc na tvrdou akro nejsou
Ahoj, dokázal by mi někdo poradit ohledně nastavení Microbeastu? Mám heli Sniper II s FBL hlavou od LAheli, serva cykliky Savox 1350. Po nastavení proběhl zkušební let, kdy model příčně vibroval - zkusil jsem potenciometr 1 z původní středové polohy postupně otočit úplně vlevo na začátek stupnice - bez výsledku. Dále v dopředném letu při přidání kolektivu heli zvedne čumák, při ubrání ho sklopí - parametr C jsem zkusil z původního střední na vysoký a poté na velmi vysoký - beze změny. V menu J se při úhlu 6° rozsvítí modrá dioda. Už nevím co dělám špatně, nebo co je špatně . Parametr B mám nastaven na sport. Díky za odpověď
Furt si nemůžu pomoct, ale microbeast mě začíná bavit úplně stejně jako vbar4.0.
Ovšem ještě jsem nezkoušel Vbar5.0.
Microbeast mi přijde rychlejší na kolektivu. A celý je takový hravější.
Ovšem je to každý na jiný mašíně, jiný velikosti, celý je to taky hodně o nastavení o listech, o otáčkách motoru a o spoustě dalších věcí.
Jediný co na beastXu trochu hapruje je pirueta v rychlosti a ve větru, mám takový pocit, že to má nějak nafázovaný po 180stupních jakoby zadrhává, headinglock gain mám už na maximu, snížil jsem zisk vrtulkovýho gyra a je to mnohem lepší, i když ne úplně ideální. To vbar nebo gy520 má ocas mnohem líp v rukou.
Ovšem ještě jsem nezkoušel Vbar5.0.
Microbeast mi přijde rychlejší na kolektivu. A celý je takový hravější.
Ovšem je to každý na jiný mašíně, jiný velikosti, celý je to taky hodně o nastavení o listech, o otáčkách motoru a o spoustě dalších věcí.
Jediný co na beastXu trochu hapruje je pirueta v rychlosti a ve větru, mám takový pocit, že to má nějak nafázovaný po 180stupních jakoby zadrhává, headinglock gain mám už na maximu, snížil jsem zisk vrtulkovýho gyra a je to mnohem lepší, i když ne úplně ideální. To vbar nebo gy520 má ocas mnohem líp v rukou.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K