honzis píše:TAK TO SI ASI
PEPINE NELETĚL S VĚTŠÍM.
ÚŽASNEJ POCIT ŽE TĚ TO POSLOUCHÁ
To poznáš jak se to éro úplně jinak chová a můžou mi ostatní potvrdit že lépe než menší EPP.
Lítám se SU čkem EPP a taky se mi líbí. Ale před dvěma roky jsem přešel na 1750mm rozpětí a je to fakt moc dobrý.
Takže žádný výmluvy a už ať je na světě něco většího.
Za chvíli jsou meze suchý.

Právě že mám 2m Matadora,tak nemám vubec chut,pořizovat si něco menšího-ve smyslu pořizování laminátové stavebnice.jenže s Matadorem jsem to dělal tak,že jsem od pondělí do pátku jezdil na letiště a v sobotu,neděli dělal-teda pokud mě kluci zase nevytáhli na letiště

Tak to už ale dělat nechci a když jsem přešel na Flashe a začal chodit v týdnu do práce,měl jsem ho v ruce líp,nežli toho Matadora při pár skocích pokud jsem se dostal jednou za čas na letiště

Jenom lítal líp a seděl v obratech,ale jinak jsem z toho už nijak unešenej nebyl.Pokusím se najít nějaký kompromis,základ je,že s čímkoli budu schopný bod,po bodu tu sestavu poslepovat do jednoho celku,pak se teprve začnu zabývat tím,kolik by mi pomohlo pořídit opravdu odpovídající model,navíc si myslím,že to stejně ukáže teprve ta soutěž samotná,nějaký vhodný model vyplyne až tam.Pořád si říkám,že když mini,tak mini.
PS: s Flashem jsem byl ted před chvilkou dvakrát a mezi letem jsem si doma uvařil kafe a dal cigáro a to se mi líbí
Špatnas,no jasně že jsem chodil na Sobínku

Chodil jsem tam v týdnu a dost často právě přez den,ale pokud jsem se trefil,o Belankách se mi i zdálo

V rámci F3A mini jsem už i jednal s Petrem o obnovení členství,ale jen na dopoledne ve všední den