F3A mini

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
honzis

#106 Příspěvek od honzis »

TAK TO SI ASI PEPINE NELETĚL S VĚTŠÍM.
ÚŽASNEJ POCIT ŽE TĚ TO POSLOUCHÁ
To poznáš jak se to éro úplně jinak chová a můžou mi ostatní potvrdit že lépe než menší EPP.
Lítám se SU čkem EPP a taky se mi líbí. Ale před dvěma roky jsem přešel na 1750mm rozpětí a je to fakt moc dobrý.
Takže žádný výmluvy a už ať je na světě něco většího.
Za chvíli jsou meze suchý. :D
HonzaS

#107 Příspěvek od HonzaS »

po práci na letiště,tam počkat až přijdu na řadu po 20ti minutových letech Belanek a po 4 minutách si znovu stoupnout do fronty :cry:

chodíš na sobínku? :D
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
pepin

#108 Příspěvek od pepin »

honzis píše:TAK TO SI ASI PEPINE NELETĚL S VĚTŠÍM.
ÚŽASNEJ POCIT ŽE TĚ TO POSLOUCHÁ
To poznáš jak se to éro úplně jinak chová a můžou mi ostatní potvrdit že lépe než menší EPP.
Lítám se SU čkem EPP a taky se mi líbí. Ale před dvěma roky jsem přešel na 1750mm rozpětí a je to fakt moc dobrý.
Takže žádný výmluvy a už ať je na světě něco většího.
Za chvíli jsou meze suchý. :D

Právě že mám 2m Matadora,tak nemám vubec chut,pořizovat si něco menšího-ve smyslu pořizování laminátové stavebnice.jenže s Matadorem jsem to dělal tak,že jsem od pondělí do pátku jezdil na letiště a v sobotu,neděli dělal-teda pokud mě kluci zase nevytáhli na letiště :lol: Tak to už ale dělat nechci a když jsem přešel na Flashe a začal chodit v týdnu do práce,měl jsem ho v ruce líp,nežli toho Matadora při pár skocích pokud jsem se dostal jednou za čas na letiště :cry: Jenom lítal líp a seděl v obratech,ale jinak jsem z toho už nijak unešenej nebyl.Pokusím se najít nějaký kompromis,základ je,že s čímkoli budu schopný bod,po bodu tu sestavu poslepovat do jednoho celku,pak se teprve začnu zabývat tím,kolik by mi pomohlo pořídit opravdu odpovídající model,navíc si myslím,že to stejně ukáže teprve ta soutěž samotná,nějaký vhodný model vyplyne až tam.Pořád si říkám,že když mini,tak mini.

PS: s Flashem jsem byl ted před chvilkou dvakrát a mezi letem jsem si doma uvařil kafe a dal cigáro a to se mi líbí :lol:

Špatnas,no jasně že jsem chodil na Sobínku :lol: Chodil jsem tam v týdnu a dost často právě přez den,ale pokud jsem se trefil,o Belankách se mi i zdálo :lol: V rámci F3A mini jsem už i jednal s Petrem o obnovení členství,ale jen na dopoledne ve všední den :lol:
HonzaS

#109 Příspěvek od HonzaS »

:D okej, tak na sobínce se mi nelíbí. Pro mě je ideál být na letišti ve dvou, ve třech maximálně (krom akcí). Na louku chodím lítat zásadně sám, aspoň na to mám klid. Nebo si pořídil něco co bude lítat 2x tak dlouho než to jejich, třeba by jim to pak došlo.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
pepin

#110 Příspěvek od pepin »

Sobínka za nic nemuže,je to blízko u centra,takže hodně začátečníku na jednom místě,já tam většinou jezdil v týdnu a dopoledne,takže jsem často létal sám,ale to je mi dnes už zase na letišti smutno :lol:
HonzaS

#111 Příspěvek od HonzaS »

Já jsem asi víc asociál, takže mi lítat sám nevadí :-) Dokonce když je pěkné prostředí, užívám si to. Ale o tom bych tu vůůbec neměl mluvit, protože je to přímou čarou moc blízko JETE a velkému vodnímu veledílu veleHněvkovice :D
pepin

#112 Příspěvek od pepin »

Tak s větroněma si vystačím taky sám,ale s tím motorákem musím dělat pauzy a to se pak nudim,na to byly dobrý spalováky,to jsem ladil,ladil,ladil a byl večer a ani sem moc nepolítal :lol: ale čumět na nabíječku je nuda :cry:
HonzaS

#113 Příspěvek od HonzaS »

Já jsem si dal nabíjet přijímačovky, start s minititanem, dal jsem nabíjet MT, sešrouboval jsem si F6A Yaka a dal si start, dal ho nabíjet. ufff 2-4 minutky vydechnout, druhej start s minititanem, dát nabíjet na druhou nabíječku, vydechnout, start s yakem (pack 2) , vydechnout. Za chvíli nabitej yak, krátce po něm minititan, dát nabíjet pack 2 a letět s minititanem nebo EPP nebo halovým pyloňáčkem, dát nabít MT, start s yakem (pack 1), a pak podle nálady ještě chvilku počkat na yaka (pack2) nebo domu. Nebo se projít po louce, fotit, nebo jen odpočívat. Kažopádně po hodince a půl jsem to míval docela dost.
honzis

#114 Příspěvek od honzis »

Hele Pepine kde děláš? Jábych tam dělal taky :D
Dopledne na letiště, odpoledne kafčo a cigáro. Pak když tě klucí vytáhnou tak s nimi lítat.
Žádnej těžkej život jen lítat a lítat :D :D :D
pepin

#115 Příspěvek od pepin »

honzis píše:Hele Pepine kde děláš? Jábych tam dělal taky :D
Dopledne na letiště, odpoledne kafčo a cigáro. Pak když tě klucí vytáhnou tak s nimi lítat.
Žádnej těžkej život jen lítat a lítat :D :D :D

Kamaráde,zdání klame,přijedeš na letiště a máš nervy,že bys měl být v práci,tak jedeš do práce a máš nervy,že v tak pěknym počasí smrdíš v práci :lol: Zlatá kolbenka,odmakáš si svý,ale pak máš volno s čistou hlavou.Poslední dobou se mi to ale už docela daří ukočírovat a od toho pondělí do pátku se to snažím prožít v práci,ale nesmím nic začít lepit,to je pak konec :cry:
pepin

#116 Příspěvek od pepin »

Tak ted je to s těma baterkama v pohodě,ale v době kdy se nabíjelo hodinu to bylo šílený,do malejch prcku mít víc sad a nabíječek takovej problém nebyl,ale ty větší baterky,to byla finanční šílenost.K větším modelum jsem se nakonec vrátil až s příchodem A 123 tam mi stačili 2 sady a vcelku jsem sotva stíhal cigáro.
pepin

#117 Příspěvek od pepin »

Tak s tím malým modelem jsem byl opravdu veliký optimista,dnes jsem to šel zkusit s 1,2 m akrobátkem 1kg,foukalo asi okolo 3 metru a vítr s tím v turbulencích cloumal jako blázen :cry: kravit s tím nad zemí jde,ale pokus o plynulý obrat je marný boj,pokud to neletí jako raketa,o nějakém přechodu z obratu do obratu nemuže být ani řeč :cry:
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od Fenius »

Keď som narazil na toto video tak som si hneď spomenul na toto vlákno ako ste tu riešili tie obraty... hádam pomôže

http://www.youtube.com/watch?v=iNqTHB8ac68
pepin

#119 Příspěvek od pepin »

Teda,promítat se mi ty obraty do brýlí,tak je o starost mín :lol: To videjko je supr udělané,díky :wink:
zami

#120 Příspěvek od zami »

pepin píše:Tak s tím malým modelem jsem byl opravdu veliký optimista,dnes jsem to šel zkusit s 1,2 m akrobátkem 1kg,foukalo asi okolo 3 metru a vítr s tím v turbulencích cloumal jako blázen :cry: kravit s tím nad zemí jde,ale pokus o plynulý obrat je marný boj,pokud to neletí jako raketa,o nějakém přechodu z obratu do obratu nemuže být ani řeč :cry:

"Vlastní zkušenost je nepřenosná "......
Na všechno člověk musí přijít sám.............................. :wink: :wink:
Je to zvláštní, ale na většině soutěží fouká. A někdy i dost. Osm metrů bývá dost často..... :(
Miloš
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“