Podvodník nabízející různé nářadí

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zamčeno
Zpráva
Autor
JMalik

#106 Příspěvek od JMalik »

imagin píše:
Nakadah píše:No tak kucíí, jsou vanoce. Lidi by na sebe nemeli byt zli :) Nak

Naku ty jsi mym novym symbolem mirumilovnych Vanoc :D

Nak , to je takový můj sen obchodního partnera (já prodávám - Nak je kupujícím) :lol:
pepin

#107 Příspěvek od pepin »

Nakadah píše:Prave mi vratil i zbyvajicich 15% :D Nak

Kdyby ste všude nerozmazávali jakej je to podvodník,vrátil by ti to už dávno,ted má ale problém a kšefty se tak netočej,když všude každýho varujete,aby od něj nic nebral,takhle se podnikat kurva nedá,když každej trouba hned napíše kdo ho okradl,na něco je ten internet dobrej,ale jinak je uplně na hovno,samý komplikace a klacky pod nohy :lol:
SuPa

#108 Příspěvek od SuPa »

Tyhle typy je třeba hladit. Hladit, hladit, hladit . Tak dlouho až je vyhladíme.
were
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od were »

pepin píše:Kdyby ste všude nerozmazávali jakej je to podvodník,vrátil by ti to už dávno,ted má ale problém a kšefty se tak netočej,když všude každýho varujete,aby od něj nic nebral,takhle se podnikat kurva nedá,když každej trouba hned napíše kdo ho okradl,na něco je ten internet dobrej,ale jinak je uplně na hovno,samý komplikace a klacky pod nohy :lol:

Neboj, ona ty internety OSA brzo poradne zpoplatni, mafianskou lobby podplacena vlada je zcenzuruje a zase bude dobre :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
KarelSkala

#110 Příspěvek od KarelSkala »

pepin píše:Kdyby ste všude nerozmazávali jakej je to podvodník,vrátil by ti to už dávno, teď má ale problém a kšefty se tak netočej...

Houby kšefty, ale zlodějna je to, a to, že okrade X dalších než jednomu něco vrátí taky není dobré a jestli v tom pokračuje dál jak tady psal eco tak by si zasloužil pěkných pár přes ... bez ohledu na Vánoce. Jako dáreček pod stromeček by si zasložil akorát tak vyfasovat nucené práce a pěkně lopatou odhazovat sníh minimálně 12 hodin denně a z takto vydělaných peněz by splácel tyhle dluhy. Poškození, které obral a ještě jim to nesplatil by mohli přijít ho popohánět při té práci bičem. :wink:
zdzd

#111 Příspěvek od zdzd »

Nakadah píše:Prave mi vratil i zbyvajicich 15% :D Nak

Zdá se, že to vrací postupně. Tak jak se mu průběžně daří obírat další hejly...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od Nakadah »

Asi takovy Madoff v mensim vydani a letadlo leti dal :) Nak
Salaman

#113 Příspěvek od Salaman »

Zdravím,
mě tento člověk dluží 1300 Kč. Kontaktoval mě na ICQ pod přezdívkou Master a podlézavě mi nabízel 2D plotr na kreslení plošných spojů, multimetr a pár dalších věcí o které jsem neměl zájem. Plotr jsem zaplatil celý a za multimetr pouze zálohu 500Kč na paypal. Jenomže pak chtěl doplatit všechno ještě než to pošle. Takže místo aby mě utvrdil, že bude zásilka co nejdřív na poště, tak mi napíše, že potřebuje rychle další peníze pro své zištné důvody (nákup levných elektronek na e-bay a jejich následný rozprodej po ČR). To jsem odmítl a odepsal, že dokud neuvidím plotr, tak nedoplatím multimetr, ať to pošle zvlášť. Od té doby jsem neviděl ani zboží ani peníze.
Naposledy upravil(a) Salaman dne sob 01.01.2011 22:34, celkem upraveno 2 x.
tomajz
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od tomajz »

tvl lidi sou kurvy
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od Nakadah »

Vitej do klubu a drzim ti palec aby ti aspon neco vratil. On funguje ciste jenom pres paypal, odmita pouzivat bankovni ucet a ruzne se bud vymlouva a nebo nereaguje na vetu "posli mi je na ucet XYZ". Penize skrze paypal mi vratil z uctu co asi bud patri jeho zene nebo nekomu z rodiny a nebo to ma nejakou dalsi registraci na paypalu. Kdo vi kolik jich v tom s nim jede.

Podej na nej trestni oznameni, i kdyz tou castkou nenaplnil skutkovou podstatu trestneho cinu (do 5.000Kc je to jen prestupek) stejne mu tim zneprijemnis zivot. Pocitam ze ICQ historii ulozenou mas a vytahnout transakce z paypalu taky neni problem.

Nak
Salaman

#116 Příspěvek od Salaman »

Naštěstí se mnou komunikuje a slíbil mi, že peníze v pondělí vrátí na bankovní účet. Jenom mi je trochu líto času, který jsem tímto problémem musel strávit a možná ještě strávím.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od Nakadah »

No on ty prachy vytaha zase z jinych aby ti to mohl vratit. Tak to proste u nej funguje. Nak
corona

#118 Příspěvek od corona »

Marcos píše: ... jistý člověk s nickem Master a číslem 220424062 ..

..Pokud mi da kdokoliv vedet, ze do 17.12. mu vsechny penize nebyly prevedeny zpet po zaslani sveho cisla uctu, tak opet ji zverejnim. Trvale a bez dalsich odkladu.

Sice s ním nic nemám, ale viset už tu měl...

.
KarelSkala

#119 Příspěvek od KarelSkala »

Salaman píše:Naštěstí se mnou komunikuje a slíbil mi, že peníze v pondělí vrátí na bankovní účet. Jenom mi je trochu líto času, který jsem tímto problémem musel strávit a možná ještě strávím.

Nakadah píše:No on ty prachy vytaha zase z jinych aby ti to mohl vratit. Tak to proste u nej funguje. Nak

Stručně řečeno všichni kdo proti tomu nic nedělají v podstatě souhlasí s tím, aby obíral další lidi. Hlavně, že někomu snad časem něco vrátí. :wink: Už tady bylo odhaleno, že se této "bohulibé" činnosti dotyčný věnuje již několik let a nic nenasvědčuje tomu, že toho někdy v budoucnu zanechá. Veškeré jeho sliby o tom, že toho nechá se ukázaly jako naprosto lživé a pořád obírá další lidi. Je dost pravděpodobné, že mezi obranými bude stále více těch, kterým vrátil a vrátí buď méně nebo taky nic, ale dokud se všichni ostatní budou držet pravidla, že "z cizího krev neteče", tak bude obírat pořád další a další lidi. :wink:

corona píše:
Marcos píše: ... jistý člověk s nickem Master a číslem 220424062 ..

..Pokud mi da kdokoliv vedet, ze do 17.12. mu vsechny penize nebyly prevedeny zpet po zaslani sveho cisla uctu, tak opet ji zverejnim. Trvale a bez dalsich odkladu.

Sice s ním nic nemám, ale viset už tu měl...

Michal Šubert
Pavlovova 1509
592 31 Nové Město na Moravě
subertm@seznam.cz

Každý kdo nesouhlasíte s tím, aby obíral další lidi si tuto adresu poznamenejte a šiřte ji dál ať má dotyčný stále menší a menší šance.
mysak123

#120 Příspěvek od mysak123 »

Zdravím.Chci se vyjádřit k celé vzniklé situaci.S půjčováním dalších a dalších peněz jsem skončil.Hodlám celou situaci řešit tím způsobem, že peníze začnu vracet příští týden.Udělal jsem si seznam pohledávek a postupně budu podle tohoto seznamu vracet platby na vaše bankovní účty.
Nejdříve přijde na řadu: Qwerty, Billy Bob Bean, Salamon ,poté budu vyplácet další.Jsem si plně vědom do jaké situace jsem se dostal, ale chci to nějak vyřešit.Prosím o podporu z vaší strany.Děkuji.
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“