imagin píše:Nakadah píše:No tak kucíí, jsou vanoce. Lidi by na sebe nemeli byt zliNak
Naku ty jsi mym novym symbolem mirumilovnych Vanoc![]()
Nak , to je takový můj sen obchodního partnera (já prodávám - Nak je kupujícím)
Nakadah píše:Prave mi vratil i zbyvajicich 15%Nak
pepin píše:Kdyby ste všude nerozmazávali jakej je to podvodník,vrátil by ti to už dávno,ted má ale problém a kšefty se tak netočej,když všude každýho varujete,aby od něj nic nebral,takhle se podnikat kurva nedá,když každej trouba hned napíše kdo ho okradl,na něco je ten internet dobrej,ale jinak je uplně na hovno,samý komplikace a klacky pod nohy
pepin píše:Kdyby ste všude nerozmazávali jakej je to podvodník,vrátil by ti to už dávno, teď má ale problém a kšefty se tak netočej...
Salaman píše:Naštěstí se mnou komunikuje a slíbil mi, že peníze v pondělí vrátí na bankovní účet. Jenom mi je trochu líto času, který jsem tímto problémem musel strávit a možná ještě strávím.
Nakadah píše:No on ty prachy vytaha zase z jinych aby ti to mohl vratit. Tak to proste u nej funguje. Nak
corona píše:Marcos píše: ... jistý člověk s nickem Master a číslem 220424062 ..
..Pokud mi da kdokoliv vedet, ze do 17.12. mu vsechny penize nebyly prevedeny zpet po zaslani sveho cisla uctu, tak opet ji zverejnim. Trvale a bez dalsich odkladu.
Sice s ním nic nemám, ale viset už tu měl...