Hitec Optic 6
Re: Hitec Optic 6
no nic tak zitra to beru do obchodu a jsem zvědav co mi na to poví...
Hitec Optic 6; Alfa 1500, Toro 900, Pitts 380, Sprint
Optic-6 Přiřazení klapek na tří polohový přepínač
Páni modeláři. Potřebuji POMOC! Chtěl jsem si namixovat klapky na tří polohový přepínač a nějak se mi nedaří. Podle návodu je to asi na str.34.Nevím teda co dělám špatně,Ale ani kolega mě nepomohl. Doufám že to vyřešíme. Jsem z Ostravy. Díky 
-
ExperimentatorPetr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Optic-6 Přiřazení klapek na tří polohový přepínač
Ahoj,
mám takový pocit, že klapky na 3-polohový přepínač není nijak možné naprogramovat.
3-polohový přepínač není jako kanál, ale jako přepínač softwarové funkce (letové režimy HELI)
Petr
mám takový pocit, že klapky na 3-polohový přepínač není nijak možné naprogramovat.
3-polohový přepínač není jako kanál, ale jako přepínač softwarové funkce (letové režimy HELI)
Petr
Hitec Aurora 9
3DP mini, Loop a další
3DP mini, Loop a další
Dvě různé polohy klapek mám nastavené v mixech CAMB a LAND (str.29-30), funkcí S/W SEL (str.34) si přiřadíš třípolohový přepínač pro zapnutí těchto mixů.
Výhodou těch mixů je i možnost zároveň k vysunutí klapek přidat v případě potřeby kompenzaci výškovky (většinou potlačení).
Výhodou těch mixů je i možnost zároveň k vysunutí klapek přidat v případě potřeby kompenzaci výškovky (většinou potlačení).
Presne tak. Ale o tomto je tu niekoľko vlákien, takže najprv trebalo pohľadať a potom zakladať tému.
Je to práca asi na dve minúty.
Je to práca asi na dve minúty.
Hitec optic6 2.4gHz
Ahoj
prosím nevíte zdali optic umí zmixovat 2serva na výškovce,aby šli obě stejně 2a5 kanál,a omezení chodu serva na plynu 3kanál
děkuji moc
prosím nevíte zdali optic umí zmixovat 2serva na výškovce,aby šli obě stejně 2a5 kanál,a omezení chodu serva na plynu 3kanál
děkuji moc
Re: Hitec optic6 2.4gHz
Druhé servo na výškovku si můžeš namixovat pomocí volného mixu PMX1 nebo PMX2.
Omezení chodu serva na kterémkoliv kanálu nastavíš pomocí funkce EPA.
Omezení chodu serva na kterémkoliv kanálu nastavíš pomocí funkce EPA.
- Jano10
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hitec optic6 2.4gHz
Na ovládanie výškovky dvoma servami slúži mix AILV. Nastavenie je popísane v návode na str. 35.
Ano děkuji moc 
Eště jen otázečka,možná hloupá.ale je ten optic prozatím vhodnej pro akrobata s benzínovým motorem? má rozpětí 1.8m a 50motor
děkuji
a pak mně napadlo,zdali to mohu zapojit
1kanál křidélko a 5kanál křidélko,zmixovat,to půjde
a k tomu eště zmixovat
2kanál výškovka a 6kanál výškovka ,jak jsme zmínil mám 2serva na výškovce
a nebo dát na křidélka Y kabel?
vysílačka mi teprve příjde,tak se nemohu kouknout do manualu
děkuji
a pak mně napadlo,zdali to mohu zapojit
1kanál křidélko a 5kanál křidélko,zmixovat,to půjde
a k tomu eště zmixovat
2kanál výškovka a 6kanál výškovka ,jak jsme zmínil mám 2serva na výškovce
a nebo dát na křidélka Y kabel?
vysílačka mi teprve příjde,tak se nemohu kouknout do manualu
nikdo neví? 
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
mazdak3 píše:vysílačka mi teprve příjde,tak se nemohu kouknout do manualu
proc ne?
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=hit ... c%20manual
mazdak3 píše:nikdo neví?
1) 1,8m na 50ccm je nesmysl, ale to už se ti tady několik lidí snažilo vysvětlit...
2) přečti si manuál k vysílačce, buď až ti přijde, nebo ho najdeš na netu
3) křidélka se zapojují do kanálu 1 a 6, musí být vypnuta diferenciace ADIF a zapnutý mix FLPN
4) výškovka se dvěma servy do kanálu 2 a 5 při použití mixu AILV
jj dobře
nesmysl to není,to éro normálně lítá!!!!!!!!!! a jak lítáá
,křídla jsou od vrtule dosti ofukovaná,takže to při minimálce nepadá do vývrtky 
nesmysl to není,to éro normálně lítá!!!!!!!!!! a jak lítáá
Zdravím ve spolek,
měl bych dotaz. Mám problém u 6ch vrtulníku, že po spárování mi pocukává motor(nepravidelně).
Myslel jsem, že je to motorem, nebo reglem. Po obojím co jsem vyměnil problém přetrvával. Pak jsem zkusil kamarádovu vysílačku (taktéž optic 6 Sport) a taky to dělalo(létá letadla). Při zapojení na třetí vysílač co je nastavený na vrtulníky problém ustal a reaguje normálně.
Mohu poprosit o radu, co mám špatně nastavené(nastavení je dafault, akorát nastaveno, že na HELI režim)?
Díky za rady.
Psal jsem i do sekce Sport, ale bez reakce:(
měl bych dotaz. Mám problém u 6ch vrtulníku, že po spárování mi pocukává motor(nepravidelně).
Myslel jsem, že je to motorem, nebo reglem. Po obojím co jsem vyměnil problém přetrvával. Pak jsem zkusil kamarádovu vysílačku (taktéž optic 6 Sport) a taky to dělalo(létá letadla). Při zapojení na třetí vysílač co je nastavený na vrtulníky problém ustal a reaguje normálně.
Mohu poprosit o radu, co mám špatně nastavené(nastavení je dafault, akorát nastaveno, že na HELI režim)?
Díky za rady.
Psal jsem i do sekce Sport, ale bez reakce:(