IgorGSM píše:Tak rozhodol som sa aj ja ze vymenim loziska v motore a cez zimu spravim generalku. Motor isiel vybrat uplne v pohode a konecne sa mi podarilo po vybrati motora, chladiaceho krytu aj poriadne vycistit vnutro ramu kde bol osadeny motor.
Nakoniec som sa rozhodol ze skontrolujem aj loziska ktore su sucastou pastorku spojeneho so spojkovym "hrncekom". Ked som to vybral tak som zistil ze loziska su dost v prdeli ale co ma najviac prekvapilo ze loziskovy domec bol uplne vydraty v casti kde je osadene to velke lozisko ktore je prisrobovane k pastorku takze to lozisko ma v domceku volu asi 1mm. Je to podla vas normalne? Preco doslo k vydraniu ulozenia loziska v domci?
Mam podla vas nove loziska do noveho domceku zalepit?
A este jedna otazka do plena:
Kedy je na case vymenit oblozenie spojky ktore je vlepene do vnutornej casti hrnceku spojky?
Ake lepidlo je na to najlepsie pouzit?
Tak mozna pricina vydratia toho domku loziska je odhalena - volnobezka sa zahryzla a drzi ako zidovska viera a nepretaca sa ani ked som na nu pouzil hrubu silu. Objednavam novu kompletnu volnobezku tak dufam ze heli bude lietat ako namydleny blesk...