Otrokovické históóórky
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Diskobarel
Re: Otrokovické históóórky
Hmm a co takhle vavřínovej věnec, hezkou rakvičku? 
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Toš eště tu kurňa musím napsat krátků historku,jak sem si postavil svůj první a poslední model éroplána.Máme kurňa starý barák,ten myslím stavěli eště lovci mamutů,oknama táhlo jak sviňa,dyž sa v zimě topilo na plné kule,toš s bídů sme sa kurňa dostali nad bod mrazu.Děcka a s mojů byli pořád nachcípaní,a sem celů zimu nesexoval,protože kurňa chlapi víte,co nám to naše nářadí dělá v nízkých teplotách.Zkrátka pořád sem ho měl zvadlého jak pampelišku v zimě.Toš sem kurňa využil tu zelenů ůsporám,uspořil sem na mojí a zelenů si dávám v hospodě.Jak přišly ty dotace,toš sa vyměnily okna,a barák sa zateplil tým polystyrénem.Jak to maníci kurňa zateplili,toš z tama zdrhali jak kapitán z Concordie,protože to ojebali,ale nechali tam jakési zbytky teho poliša.Toš mě kurňa napadlo,že si podle plánku z Rc mánie postavím éro.Nastartoval sem kurňa motorovů pilu a začal sem kurňa sochat to éro.Ale su šikovný,za jeden víkend to bylo hotové,ale nepodobalo se žádnému známému éru,protože ta motorová pila ten poliš potrhala jak kurňa náš trhač tchýňu.Ale toš využil sem všecky zbytky teho zateplení,aji lepidlo na fasádu.Dyž to bylo slepené,sem na tu kurňa čuměl jak bača do Tuzexu,mělo to tvar jak trojplošný airbus.Aji sem to kurňa pojmenoval na počest mojej tchńě-Anča II.Potem sem to osadil kvalitní elktroniků,zkontroloval výchylky,všecky kormidla mávali jek kurňa lepačka,dyž babka pronásleduje komáry.Těžiště sa mi kurňa taky moc nezdálo,protože vycházalo až ůplně na konec ocasu.Ale toš nebudu bazírovat na takových maličkostech.Na první a zároveň poslední let sem sa kurňa těšil jak Gott na dalšího slavíka.Podvozek to nemělo,toš mi se startem pomáhala tchýňa.Podržela éro,já sem kurňa zaťal,že babka měla hned účes na skina aji tým lepidlem na fasády měla nahozenů karosériu.Éro kurňa stůpalo kolmo na horu jak tchýňa do schodů,ale eště rychlejší stůpalo k zemi.Štěstí,že babka na poslední chvílu uskočila ,éro sa řitilo přímo na ňu.No zbyla po něm jama po meteoritu,letos to trošku protáhnu a bude stuďna.Toš už modely kurňa nestaví,a všecky,kteří to umijů moc obdivuju
- Diskobarel
Ty vole s motorovkou na polyš
to už jsi to ronou mohl lámat
. Jardo hoď se další prosím.
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Diskobarel píše:Ty vole s motorovkou na polyšto už jsi to ronou mohl lámat
. Jardo hoď se další prosím.
Co sem kurňa mám hodit dalšího,tchýňu?Su v rachotě,šéf kolem mně krůží jak větroň v termice,musím aji občas něco udělat,živím kurňa rodinu.Už kurňa ti malí pilotci žerů jak ruský zájezd.To majů po tchyni tu žravost.
A jak sa kurňa oteplí mám v plánu takový letecko-medicínsko-zvěrolékařský pokus s odborným názvem :Vliv přetížení v Rc modelu na pohlavní život psa.Zkrátka ten nář raťafák už helinu okusil,asi sa mu to zamlůvalo,Srstka ani Kubišová mě nekontaktovali,tož z jara vyzkůšá kámošovu Extru.Ty jeho necelé 2kg do kokpitu nějak nacpu,eno mevím,jak ho přikurtovať,a´t při tej akrobacii nelétí v éře jak cigán na pracáku.Myslím,že suchý zip ho udrží.Nebudu to tu dopodrobna popisovať,ale na jaře ho berů ty pohlavní tůhy,toš po tem letu ho to snad přejde.Mi chlapi to musíme rozchodit,dyž néni do čeho píchnůť,u psa to zkusím kurňa rozlétat.Toš uvidíme,až to proběhne,daá vědět.
- JosefSvejk
Nezapomeň, že po prvním lopasu bude ze suchého zipu mokrý zip. (Vlastní zkušenost).
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Jardátor píše:...... chlapi to musíme rozchodit,dyž néni do čeho píchnůť,u psa to zkusím. Toš uvidíme,až to proběhne,daá vědět.
[quotňa jsk vlastní zkůšenost,to sem prdni né,ať si
Naposledy upravil(a) Jardátor dne čtv 16.02.2012 19:20, celkem upraveno 1 x.
- JosefSvejk
Jardátor píše:JosefSvejk píše:Nezapomeň, že po prvním lopasu bude ze suchého zipu mokrý zip. (Vlastní zkušenost).
Toš kurňa jsk vlastní zkůšenost,to sem prdni né,ať si neco přečtu a nedělám pokusy,které kurňa už nekdo zkusil.Já sem furt nebudu psat,mě zajímajů aji články druhých.Dyž vy na to prdíte,toš já budu tak.Od teď tu kurňa ani neťuknu!
To nee. Nebudu se přece chlubit tím, že jsem se v zet pětsetvacetšestce hned při prvním výkrutu pochcal. To po mně nechtěj.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Toš bez tvojeho přízpěvku
Naposledy upravil(a) Jardátor dne čtv 16.02.2012 19:17, celkem upraveno 1 x.
Toš kurňa chlapi
madbull píše:NO JSME TU A BEZ DECHU ČEKÁME!!!!
No toš kurňa už néni na co čekat.
Naposledy upravil(a) Jardátor dne pát 17.02.2012 11:45, celkem upraveno 2 x.
- vylizplech
Jardátor píše:madbull píše:NO JSME TU A BEZ DECHU ČEKÁME!!!!
No toš kurňa už néni na co čekat,já sa to pokůšam pomály mazat.Takové nesmysly sem kurňa nepatří,a to néni enom můj názor.Už sem tu zase něco kurňa přihodil,ale rači kurňa smazal.Musím studovat pilotáž a ne se zabývat nesmyslama-
Nic nemaž a piš klidně dál a komu se to nelíbí,tak to nemusí číst,mě se ty tvoje historky líbí.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Mě též.
Jsou luxusní