Bezpádlo GT5
Re: Bezpádlo GT5
Aspoň, že ten swalko to tady trochu rozproudí 
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Plně s tebou souhlasím!!!!!!! Mě taky.
DX9
DX9
Tak po dolítaní mě GT5 ukazuje 5,94V při akrobacii jestli se tomu dá v mém případě říkat
Jinak nalítano mám asi 100 minut čistého času, bez ladění stím je toho podstatně více, 13 hodin, ale to myslím i ladění na stole. Spektrum nemá takové pěkné počitadlo jako Futaba. V podvečer sem hodím video potřebuji konzultaci. Při visu a větru se vrtulník nějak divně kimáci.
DX9
DX9
Tak problém mám nasledovný za bezvetří je skoro vše v pohodě občas se vrtulník jako by zakmitne, ale když fouká(dnes tak 4m/s) tak se bezpádlo jako by moc snaží vše vyrovnat a vrtulník se pohupuje víc a ještě dělá občas propady tak o 30cm možná víc. Mohl by jsi mi prosím napsat tvé zkušenosti jak jsi na tom ty? Přikládám i videa bohužel žádná valná kvalita. Ono je to celkem dost težky když máš kameru stacionálně a musíš se soustředit na to aby byl vrtulník v záběru. Otáčky jsem zkoušel snižovat i zvišovat, ale bez efektu. GT5 jsem se snažil dlouho doladit, ale už si nevím rady. Popřípadě kdyby se ti chtělo a byl by jsi tak hodný napsat mě tvé nastavení abych to mohl porovnat. Nebo můžu napsat svoje třeba Vás něco trkne.
První video propady 0:36 a hned nasleduje i to zakmitávání.
Druhý video jde to kívaní vidět dobře od 0:50
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OmIx4t9m_WY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JUsyxBxZiBA[/youtube]
První video propady 0:36 a hned nasleduje i to zakmitávání.
Druhý video jde to kívaní vidět dobře od 0:50
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OmIx4t9m_WY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JUsyxBxZiBA[/youtube]
DX9
DX9
Pardón už jsem to napravil.
DX9
DX9
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Tohle by chtělo asi bezvětří. O těch propadech popravdě nevím co si mám myslet. Pokud s tím jde alespoň trochu lítat tak lítej, a až bude méně větrno znava se nato zaměř. A možná by bylo lepší, kdybys zkoušel různý letový režimy třeba se Ti povede vypozorovat nějakou závislost.
To zakmitání nebo nějaké oscilace, které popisuješ jsem si nevšiml - nebo jsou dost špatně postřehnutelný. Můžeš aspoň napsat čas kdy se na to mám soustředit?
Btw, pokud bezpádlo v rychlejším dopřednym letu proti větru se chová dobře a není to citlivé na výškovku nějakou jedovatostí nemělo by to takhle při visu zlobit ......
To zakmitání nebo nějaké oscilace, které popisuješ jsem si nevšiml - nebo jsou dost špatně postřehnutelný. Můžeš aspoň napsat čas kdy se na to mám soustředit?
Btw, pokud bezpádlo v rychlejším dopřednym letu proti větru se chová dobře a není to citlivé na výškovku nějakou jedovatostí nemělo by to takhle při visu zlobit ......
No ja som si na tych videach tiez nic specialne nevsimol. Predpokladam ze ked s heli lietas tak to lieta normalne, tak?
rcblog.houseofcode.eu
Za bezvětří ty propady nejsou. Video je točené na Idle1. Nejvíce je to znatelné na video2 0:23 - 0:28 zaměr se na vrtulku a dej to na celou orazovku.
DX9
DX9
swalko píše:No ja som si na tych videach tiez nic specialne nevsimol. Predpokladam ze ked s heli lietas tak to lieta normalne, tak?
No líta,ale občas to sebou zahoupe.
DX9
DX9
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Týý jo čučím na to, ale fakt nic na vrtulce nevidím. S těma propadama když jsi napsal že se za bezvětří nedějí, je to složitější. Tady bezpádlo ladit nepomůže. Pouze jeho chvání v těch propadech. Pokud se vrtulník v propadu lehce zakolíbá, mělo by to jít doladit. Jenže se připrav na to, že je to porod.
A to s tou vrtulkou ....těžko říct u mne byla vrtulka neklidná když jsem měl moc vysoký parametr I .... Ale přesný číslo Ti psát nebudu Je Ti k ničemu.
A to s tou vrtulkou ....těžko říct u mne byla vrtulka neklidná když jsem měl moc vysoký parametr I .... Ale přesný číslo Ti psát nebudu Je Ti k ničemu.
Zahoupe se nahorů a dolů. Mě neříkej, že mám myšky 
DX9
DX9
OPR píše:Jenže se připrav na to, že je to porod.![]()
Asi začnu rodit
DX9
DX9