Workshop - aerodynamika a mechanika letu
Re: Workshop - aerodynamika a mechanika letu
Na 17.11. nabízím odvoz. Zatím mám prazdne auto. Jedu přes Prahu ze Strakonické. V případě zájmu o svezení dejte vědět do SZ.
Ještě se chci ujistit o začátku. V SZ mám info od Veky1 že začátek je v 10,ale tady na foru je výzva pana Lnenicky , abychom dorazili v 9. Rád dorazím dříve. Bylo by ale asi dobre urcit zacatek,abysme všichni směřovali příjezd na stejný čas.
Ještě se chci ujistit o začátku. V SZ mám info od Veky1 že začátek je v 10,ale tady na foru je výzva pana Lnenicky , abychom dorazili v 9. Rád dorazím dříve. Bylo by ale asi dobre urcit zacatek,abysme všichni směřovali příjezd na stejný čas.
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
LittleFalco píše: ....A bude tentyz den, tj sedmnacteho, nebo nekdy jindy?? U me se asi jedna o profesionalni deformaci byvaleho laminatnika, ale rad bych se take podival
.. teorii plánuju na odpoledne po aerodynamice. Je fakt, že jde o první setkání podobného zaměření.
Pokud se povede a bude zájem o pokračování , uděláme další slezinu s programem šitým na míru. Buď to bude zase první seznamovací seminář pro nové zájemce , nebo pokračovací pro ty, co už budou mít první sezení za sebou.
No a v tom druhém , pro ty co si chtějí vzít váleček do ruky, můžeme věnovat i celý den praktické laminaci. Myslím ,že po sobotě budeme chytřejší.
veka1
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
Začátek přednášky bude v 10h.
"V taky čas" by jse měli sedět na svých židlích a technické zabezpečení akce ( pc,projekce, kamera) by již mělo být v provozu.
Sjíždět se však můžete již od 9h. Cílem vaší cesty jsou budovy č15 ( moje dílna) a 59 ( hospoda) v Bohumilči,viz táto mapka: http://www.vekamodel.cz/kontakt/
Pozn. v pátek bude v hospodě ještě jedna akce... tož, at má hospodský trochu času se zotavit.
veka1
"V taky čas" by jse měli sedět na svých židlích a technické zabezpečení akce ( pc,projekce, kamera) by již mělo být v provozu.
Sjíždět se však můžete již od 9h. Cílem vaší cesty jsou budovy č15 ( moje dílna) a 59 ( hospoda) v Bohumilči,viz táto mapka: http://www.vekamodel.cz/kontakt/
Pozn. v pátek bude v hospodě ještě jedna akce... tož, at má hospodský trochu času se zotavit.
veka1
- LittleFalco
veka1 píše:LittleFalco píše: ....A bude tentyz den, tj sedmnacteho, nebo nekdy jindy?? U me se asi jedna o profesionalni deformaci byvaleho laminatnika, ale rad bych se take podival
.. teorii plánuju na odpoledne po aerodynamice. Je fakt, že jde o první setkání podobného zaměření.
Pokud se povede a bude zájem o pokračování , uděláme další slezinu s programem šitým na míru. Buď to bude zase první seznamovací seminář pro nové zájemce , nebo pokračovací pro ty, co už budou mít první sezení za sebou.
No a v tom druhém , pro ty co si chtějí vzít váleček do ruky, můžeme věnovat i celý den praktické laminaci. Myslím ,že po sobotě budeme chytřejší.
veka1
Diky za odpoved. Uvazuji i o tom sedmnactem,ale vracim se po tydnu v praci v patek v noci, tak si nejsem uplne jisty sobotni kondici..Take se jeste musim domluvit s rodinou. Dam vedet. Kazdopadne o praktickou cast v dilne mam zajem, teoreticky sice vim, jak se vyrabi kridlo, ale koukat nekomu pod ruce, jak se rodi ero, juuuuuu
Zpátky doma, v kopcích :-)
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Plánujem vyraziť cca o šiestej. Prídem cca na desiatu...
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Já se také hlásím na 24. 11. 2012. Psal jsem to i v SZ Vekovi, ale nějak to asi vypadlo.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak 17.-tého definitivně nedám. 24.-tého bych jel.
Nabízím tímto odvoz Praha, Černý most do místa a zpět.
Nabízím tímto odvoz Praha, Černý most do místa a zpět.
otazocka ... treba menit eurase na ceske?
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
Nabizim v sobotu odvoz praha a zpet.
Eura asi nemusíte měnit na Kč.
Přijeďte tak, abychom nejpozději v 10,00h začali.
Před tím může být ještě všeliké neformální povídání a kdo chce nakoupí knihy.
J.Lněnička
Přijeďte tak, abychom nejpozději v 10,00h začali.
Před tím může být ještě všeliké neformální povídání a kdo chce nakoupí knihy.
J.Lněnička
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Pročítám to a vidím, že už by nás na 24.11 bylo 5 - snad se přidá jetě někdo další, aby jsme dali dokupy nějaký minimální počet účastníků, při kterém má smysl další workshop uspořádat.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
petertn píše:otazocka ... treba menit eurase na ceske?
...nie , nemusíš, pokial ide o našu akciu. Ak chceš platiť niečo mimo Bohumileč , tak asi ano.
veka1
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
kope píše:Pročítám to a vidím, že už by nás na 24.11 bylo 5 - snad se přidá jetě někdo další, aby jsme dali dokupy nějaký minimální počet účastníků, při kterém má smysl další workshop uspořádat.
.. je potřeba sledovat aktuální vývoj situace a přizpůsobit se ji. Myslím, že ještě chvíli a naplníme i druhý termín.
Třeba přibudou další zájemci , když se akce bude líbit a budou na ni kladné ohlasy v reálu i zde na df.
Včil sa ukáže , zda jsme dobrá parta , RC maniaci, ne?
veka1
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
Prorock píše:Já se také hlásím na 24. 11. 2012. Psal jsem to i v SZ Vekovi, ale nějak to asi vypadlo.
... jo,mám zaznamenáno a opravil jsem již i předchozí příspěvek se jmény nahlášených učastníků.
veka1
Já bych se zúčastnil 24.11.
Je to sice kósek cesty, ale zatím mám od manželky propustku. Má naplánované mytí oken a tak alespoň nebudu překážet.
Je to sice kósek cesty, ale zatím mám od manželky propustku. Má naplánované mytí oken a tak alespoň nebudu překážet.