Graupner/SJ MZ-18 HoTT
Re: MZ-18 HoTT
janvou odkaz som prehliadol, pozeral som len na larkov. ak je moja komunikacia problem, poziadajte admina o moje vymazanie z fora. dakujem
-
Miloslav M
graupner MZ-18 HoTT
Dobrý den. Zkoušel jste někdo nainstalovat češtinu do soupravy graupner MZ-18 HoTT? Zkoušel jsem to hledat na servru výrobce, ale nic jsem tam nenašel. našel jsem jenom něco pro graupner MZ-18 PRO HoTT a nevim, jaký je mezi nimi rozdíl, protože jsem verzi PRO nikde nenašel. Díky za radu.
Re: graupner MZ-18 HoTT
A nemáš češtinu přímo na SD-kartě? Standardně tam bývá. Jinak bývá v balíku "HoTT Software" pod záložkou Download
Mělo by asi stačit otevřít VDFEditor - File - Restore System VDF - MZ-18 - Chech
Já MZ-18 nemám ale něco to vytvořilo
. (Česky.) Jak je to s verzemi ale nevím, mám starší VDFEditor.
Já MZ-18 nemám ale něco to vytvořilo
Naposledy upravil(a) ellet dne pon 18.02.2019 16:02, celkem upraveno 1 x.
Jenom pro pořádek dodám, že si také můžeš vysílač povýšit na verzi MZ18 PRO, zakoupením softu u DE Graupnera. Problematika je stejná jako u MZ24, viz zdejší vlákno a také obecné vlákno o češtině pro HoTT.
Re: Graupner/SJ MZ-18 HoTT
Pěkný den,
Snažil jsem se najít, kde nyní Graubner prodává upgrade PRO na.MZ18, ale nějak se to nedaří.
Prosím poradíte?
Snažil jsem se najít, kde nyní Graubner prodává upgrade PRO na.MZ18, ale nějak se to nedaří.
Prosím poradíte?
MAXION,IONPRO i mini,Jantar 3,6m MVVS 8E, EDGE 540-MVVS 80ccm, Graupner MC-20 HOTT.
OK1VOX
OK1VOX