Nabíječe Turnigy reaktor, rebrandy (Antimatter, ...)
Re: Nabíječ Turnigy reaktor
Až na to naskladňování se to dá, protože je to asi jejich slabý článek. Pevné nervy to chce, to je fakt.
Beru to tak že si objednávám hračky a na ty si klidně počkám, nemusím mít všechno hned jak rozmazanej chlapeček ležící na zemi před hračkárnou, řvoucí na celé kolo a dupající patičkama o zem

jyrry.webnode.cz
No jo, já ji taky mám zaplacenou a čekám... V HK skladu píšou "in tranzit" ale už tak 3 měsíce, snad to neposlali nějakou osmiveslicí 
jyrry.webnode.cz
To neni o rozmazlenosti, ale o tom, ze si neco koupim na konci leta, abych si letos jeste polital a kdyz mi to prijde na zacatku zimy, mohl jsem si to objednat rovnou na jare. Jasne, jsou veci, ktere ozelim a na ktere si pockam, ale kdyz mi kvuli blbosti stoji stroj, se kterym jsem mohl litat, mohl jsem si to objednat jinde. A treti vec, ze jestlize na neco cekam takovou dobu, mam to zaplacene, tak ty ceny se dost meni. Je dost mozne, ze to zatim mohlo zase o neco slevnit, nebo se objevit neco, co je lepsi, vyhodnejsi. Takze defakto jde tady o penize, ne o to, ze bych dupal patickama
Ale uz jsem klidny, balik uz je v CR, zitra ho asi doruci. Asi si maji tajne zasoby pro nedockavce
Ale uz jsem klidny, balik uz je v CR, zitra ho asi doruci. Asi si maji tajne zasoby pro nedockavce
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift
Kód: Vybrat vše
Your items for order:200xxxxxxxx have been packed and will soon be shippedRe: Nabíječ Turnigy reaktor
mhabr píše:Kód: Vybrat vše
Your items for order:200xxxxxxxx have been packed and will soon be shipped
Nápodobně. Teď jsem se vrátil z lítání a nevěřím vlastním očím. Kdo ji chce z Evropy, ať bere, dokud jsou. Pak budou možná tak na konci roku...
slaaava, konecne je doma, asi 2 mesice po objednani 
ted neni cas ale uz se tesim na testovani
ted neni cas ale uz se tesim na testovani
jyrry.webnode.cz
Mě došel včera. Zdroj k němu jsem objednával až včera, už je na cestě.
Jo a v mém případě to byly 3 měsíce a 2 dny. To už je na pořádného frťana, přestože jsem abstinent.
Jo a v mém případě to byly 3 měsíce a 2 dny. To už je na pořádného frťana, přestože jsem abstinent.
Tak to funguje
Příjemné je že soft znám, přibylo logování (asi zkusím ale používat nebudu) a hlavně proud jde nadatlovat až do krásných 20A 
jyrry.webnode.cz
v tom připadě je klon ichargeru 206 který tohle oboje má ... to logování jsem u mých 206 zkusil a nepoužívámjyrry píše:Tak to fungujePříjemné je že soft znám, přibylo logování (asi zkusím ale používat nebudu) a hlavně proud jde nadatlovat až do krásných 20A
Jak to loguje? do nejake interni pameti, nebo jen v pripade, ze je pripojeny PC?
Je to kopie iChargeru včetně softu, dá se to najít na RCG už nějakou dobu.
Loguje do interní paměti - str. 26 http://www.progressiverc.com/media/iCha ... Manual.pdf
Loguje do interní paměti - str. 26 http://www.progressiverc.com/media/iCha ... Manual.pdf
jyrry.webnode.cz
To je dobrýý, to si asi koupím
To znamená, že se do toho dá flashovat i FW pro iCharger? to jsou až takoví sviňáci plagiátorští?
Nebo to vyrábí stejná fabrika a je to "OEM verze" ?
To znamená, že se do toho dá flashovat i FW pro iCharger? to jsou až takoví sviňáci plagiátorští?