To jsou nějaké komponenty do zubů ?
Nové DJI vrtule !
- gardenroute
Re: Nové DJI 9450 vrtule !
Šikóvný pán bochtór
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
pekná práca! taká jedna otázka, to vnútro/ závit s "čiapkou" je z jedného kusu materiálu?
ano je to z jednoho kusu - jednu vrtuli kterou jsem kdysi zlomil jsem rozpitval
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
gardenroute píše:Šikóvný pán bochtór![]()
ne jsou to obyč hřebíky nařezané a zabroušené na potřebnou délku. ale technologii jsem převzal ze zubařiny - zpevňování kořenů zubů sklokompozitními čepy
... Jsem si zase jednou zamodelařil jak za starých časů
co mě ale fakt děsí že se to stalo i u originál DJI vrtule. Je to jen otázka času kdy by to šlo natolik zvolna že by ptaak spadnul....
texmur píše:ano je to z jednoho kusu - jednu vrtuli kterou jsem kdysi zlomil jsem rozpitval
už som sa o tom teraz presvedčil aj ja
- gardenroute
zaplaťpánbůh za klasické DJI vrtule s unašeči 
gardenroute píše:zaplaťpánbůh za klasické DJI vrtule s unašeči
pakliže si je nezapomeneš dobře utáhnout
- gardenroute
S tím problém obvykle nemám, a obvykle utahuji, ale pokud musím věřit něčemu, co nemohu ovlivnit a "utáhnout" (např. rozmary chytré baterie nebo prokluzující osa samoutahovací vrtule), tak jsem dost nejistý...texmur píše:...pakliže si je nezapomeneš dobře utáhnout
-
salamander
Ako je možné že to na tých drážkach prešmykne
A prečo zamouťahovacie doťahujete kľúčom , ja to dotiahnem iba prstami, motor proti vrtuli .
Kedysi dávno som videl uťahovanie kolies na žiguliaku tak že stúpal celou váhou na kľúč , obdivoval som jeho blbosť, ale iba do chvíle keď to ruplo a šrob odtrhol , Rusky šrób .
Rusky dural nám na rogallach lámal ruky / hrazda/, ten náš sa ohol, len tak pre vysvetlenie .
Kedysi dávno som videl uťahovanie kolies na žiguliaku tak že stúpal celou váhou na kľúč , obdivoval som jeho blbosť, ale iba do chvíle keď to ruplo a šrob odtrhol , Rusky šrób .
Rusky dural nám na rogallach lámal ruky / hrazda/, ten náš sa ohol, len tak pre vysvetlenie .
salamander píše:Ako je možné že to na tých drážkach prešmykneA prečo zamouťahovacie doťahujete kľúčom , ja to dotiahnem iba prstami, motor proti vrtuli .
ja to doťahujem bez kľúča.. a mi to kúsok prešmyklo .. je pravda, že trochu silnejšie som to dotiahol..a nie len tak, že zatočil som vrtuľov pokiaľ sa sama dotiahla...
-
filmarik123
uz zatiahnutie obycajnym roztocenim je casto tak pevne, ze to odtiahnut ide len velkou silou...
inak 9450 mam uz druhy tyzden , ale to blbe pocasie... do iti.... ani raz som s nimi este nezlietol...
inak 9450 mam uz druhy tyzden , ale to blbe pocasie... do iti.... ani raz som s nimi este nezlietol...
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG
- gardenroute
Pocasi tady asi jiz lepsi nebude...filmarik123 píše:uz zatiahnutie obycajnym roztocenim je casto tak pevne, ze to odtiahnut ide len velkou silou... inak 9450 mam uz druhy tyzden , ale to blbe pocasie... do iti.... ani raz som s nimi este nezlietol...
dnes mi prišli originál vrtule 9450.. som zostal prekvapený, že sú skoro rovnako tvrdé ako klony O-XOXO.. ukončenie trochu iné majú.. ale na prvý pohľad rovnaké.. Na fotkách 2ks (biela, čierna) O-XOXO, 2ks (biela čierna) DJI
gardenroute píše:Pocasi tady asi jiz lepsi nebude...Také si myslim, ze staci lehce dotocit, a pote jiz pracuje "samoutahovaci" efekt. Klic na tyto vrtule je myslim nesmysl...
klíč je v prvé řadě na povolování - je to tak tuším psáno i v manuálu
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Dnes som prvýkrát skúšal originál vrtule DJI 9450... mám možnosť si ich porovnať s klonami O-XOXO 9450 a rozdiel tam je! Samozrejme originál vrtule sú lepšie po stabilnej stránke koptéry ("nepláve" tak koptéra) ale hlavne sú rýchlejšie pri štarte! S váhou 1380g to vyletí jak strela hore
oproti 9443 alebo klony 9450... a aj pri klesaní je to paráda.. tá váha čo sa mi nabrala pri GP4 vrtule to vykompenzovali ku bezpečnejšiemu lietaniu!
Ak sa mi podarí, zostrihám video/ štart s vrtuľami 9443, 9450 O-XOXO, 9450 DJI ...