DX6i
OK, tak jak teď nastavit všechno, aby serva byla v neutrálu a hlavně se pohybovala tím správným směrem a do správných limitů?
Nějaký nápad. Někdo z okolí Praha 5, kdo by případně mohl poradit přímo?
SNažím se najít nějaký návod, ale všude nacházím spárování a potom křivky. Křivky budu řešit až mi bude fungovat základ...
Nějaký nápad. Někdo z okolí Praha 5, kdo by případně mohl poradit přímo?
SNažím se najít nějaký návod, ale všude nacházím spárování a potom křivky. Křivky budu řešit až mi bude fungovat základ...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Popis mého monitoru:
Když pohnu jakýmkoli kniplem, tak začnou jezdit všechna serva a neutrální poloha není uprostřed....
Úplný chaos
jedině co jede dobře je vyrovnávací rotor.
co nastavit, aby to fungovalo normálně? Jakoby si to udělalo nějaké divné mixy či co a neutrály nebyly ve středu
Když pohnu jakýmkoli kniplem, tak začnou jezdit všechna serva a neutrální poloha není uprostřed....
Úplný chaos
co nastavit, aby to fungovalo normálně? Jakoby si to udělalo nějaké divné mixy či co a neutrály nebyly ve středu
bavarianDemon 3X a 3SX
Vezmi manuál k vysílači, nalistuj stránku kde je nakresleno zapojení serv do přijímače dle typu cykliky, pak nastrkej serva do příslušných dírek. Krok dva: Sundej páčky ze serv, zapni to, dej všechny trimy a páčky do středu, nasaď páčky na serva do správné polohy a je to.
.
Pokud to nebude fungovat, nezbyde než zapojit mozek, POŘÁDNĚ si přečíst manuál k vysílači, pak všechno vymazat a začít znovu. Hrubé naprogramování CCPM hlavy je práce asi tak na deset minut.Pokud umíš rádio. Pokud ne, stejně Ti nezbyde nic jiného než se to naučit.
Pokud to nebude fungovat, nezbyde než zapojit mozek, POŘÁDNĚ si přečíst manuál k vysílači, pak všechno vymazat a začít znovu. Hrubé naprogramování CCPM hlavy je práce asi tak na deset minut.Pokud umíš rádio. Pokud ne, stejně Ti nezbyde nic jiného než se to naučit.
Díky všem za rady
Všechno funguje tak jak má.
Ještě mám pár drobných dotazů, kde jsem se zaseknul.
Gyro: Jak zapnu a nastavím HL/normal mód? Jaký to je přepínač? Asi GYRO, ale ten mi nefunguje, taže něco nějak nastavit.
Mám Esky HL Gyro.
Servo vy. rotoru: servo má malý rozsah v reálu. Jak ho zvětšit? Travel ADJ mám naplno, ale furt málo
asi posunu kloub výš na páce serva. Je to takhle správně?
No a to je snad všechno. Jinak kdo má ještě setovou vysílačku, tak ať neváhá příliš dlouho: modelarina.cz! Díky
Na co jsou jednotlivé přepínače? O některých vím, ale u některých mi zůstává smysl skryt
Poraďte prosím.
RUDD D/R
MIX/TH HOLD - přepínač normál a throttle hold
GEAR/F MODE - normál a stunt mód
ELEV D/R
FLAP/GYRO - počítám, že na přepínání HL/Normal, ale to mi nefachá
AIL D/R
THROTTLE CUT - tak tento je pro elektriku leda na zapínání stopek
Ještě mám pár drobných dotazů, kde jsem se zaseknul.
Gyro: Jak zapnu a nastavím HL/normal mód? Jaký to je přepínač? Asi GYRO, ale ten mi nefunguje, taže něco nějak nastavit.
Mám Esky HL Gyro.
Servo vy. rotoru: servo má malý rozsah v reálu. Jak ho zvětšit? Travel ADJ mám naplno, ale furt málo
No a to je snad všechno. Jinak kdo má ještě setovou vysílačku, tak ať neváhá příliš dlouho: modelarina.cz! Díky
Na co jsou jednotlivé přepínače? O některých vím, ale u některých mi zůstává smysl skryt
Poraďte prosím.
RUDD D/R
MIX/TH HOLD - přepínač normál a throttle hold
GEAR/F MODE - normál a stunt mód
ELEV D/R
FLAP/GYRO - počítám, že na přepínání HL/Normal, ale to mi nefachá
AIL D/R
THROTTLE CUT - tak tento je pro elektriku leda na zapínání stopek
bavarianDemon 3X a 3SX
učitel-žák
Pucmeloud píše:Pánové, se kterými vysílači jiných firem lze použít u DX6-ky propojení žák-učitel? Ale jen to, co je opravdu odzkoušené ! Děkuji.
Ahoj, právě řeším tenhle oříšek taky. Dle RCgroups jsou vyzkoušené kombinace DX6, DX6i, DX7... prostě Spektrum. Spektrum uvádí, že je i JR kompatibilní.
Já ale nejsem schopen rozchodit kombinaci MC-10(slave) + DX6i(master), přitom by tam měl jít klasika PPM signál.
Při přepnutí Trainer přepínače pořád řídím DX6skou.
Začal bych u kabelu - používám stereo jack, kde na špici je signál a na prostřední části je zem.
WindLife.cz,
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
boZZda píše:Ahoj.
Propojil jsem DX6i s PC přes USB a mám problém s osami. Je to nějaké zmixované a když hýbu s nějakou páčkou, tak se mi pohybují prostě všechny osy
Co má udělat, aby byla každá páčka jedna osa?
Díky moc
Nesmíš mít nastavený model!! Například když máš u heli CCPM a lítáš s tím na simu tak se bude hejbat víc os najednou.. Prostě zvol v DX6i prázdný model-(kde nemáš nic nastaveno). A pak už by to mělo být dobrý..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG