pepinozbrna píše:
Nedalo mi to a celou diskusi jsem přečetl důkladně znovu a výsledek:
tomyn - napsal že je to dobrá volba.
A to je jediný člověk který ti ho zde na foru doporučil.
Myslím že pouštět se zrovna do Švejka který už spoustě lidí dobře poradil a snažil se pomoci i tobě, není to pravé ořechové.
Někdo tu psal že mám lítat nad trávou, nad trávou samozřejmě létám.
Nevím jestli píšu Maďarsky nebo jak, že nejste schopní pochopit že problém není v tom že bych si vybral špatný vrtulník, jak tu někdo psal - je krotký jako beránek, nic zničeného na něm není, jen jsem to chtěl hned otestovat a byla tma - světlo lampy, kolem kousek ode mě 3 stromy a z druhý strany panelák.. proto jsem ho pustil dolů asi z metru když se nebezpečně přiblížil k objektu aby do něj nenapálil a od té doby jsem vyměnil táhla a zlobí. To samé by se stalo i kdybych koupil V977, který jste mi poradili až když už jsem měl BLko zamluvené a s dotyčným jsem tak 3x telefonoval pro upřesnění. Každopádně V977 nemá transmiter který připojím k simulátoru takže si stojím za tím že jsem se rozhodl za 4500,- Kč nejlépe jak šlo. 3200,- Stojí sama o sobě vysílačka a ta co mi přišla je jako nově vybalená z krabice.
Opravdu nemám čas ani chuť tu číst flame který se tu znovu spustil, kde si všichni leští ego - bůhví jak mi strašně dobře neradili že mám dát do modelu - když ještě ani nevím jestli mě to chytne 20 000+ a koupit velikost 450+ aby to létalo (aby při prvním kontaktu se zemí byl vrtulník na odpis) a jak já, troll hloupý, který si musí vyšlapat cestičku sám koupil Blko. Ještě jednou - v poměru cena výkon jsem si vybral to nejlepší co šlo, akorát ti co radili V977 mi radili k tématu a radili dobře, jen ta vysílačka k tomu není.
Ostatní si tu jen leštíte ega a flamujete.Ještě reakce někomu kdo mě tu flamuje jak si nevážím jeho odpovědí a přečetl celou diskuzi a nikdo mi BL nedoporučoval:
chimo píše:Pokiaľ to bude mať jednosmerné motory, tak môžeš zabudnúť na rozumný výkon. Keď jednosmerný tak možno jedine ten Blade nano mcp x a v mini veľkosti asi jedine mcp x bl.......
beka píše:Ahoj,to co vidíš na tom videu, to už lítá mistr který umí,já mám také MCPX-BL a mohu ti říct,že se sním dá létat i pomalu, což bude tvůj druhý úkol,první bude viset a viset a viset, plus simulátor. A MCPX-BL,co si myslím, je na učení hodně dobrý vrtulník....
tomyn píše:Ja myslím, že dobrá volba, mcp x bl je asi nejlepší mini vrtulník, i když s docela drahými ND.
Do začátku doporučuju vyměnit setový podvozek, ten se láme už jen při pohledu... Někde tady na fóru je návod na pevné samodomo lyže.
Další flame a off topick už ani číst nebudu, chápu že vás to baví, ale pro mě je to akorát ztráta času. Pokud má někdo něco k mému dotazu, pište prosím PM. Díky