DJI NAZA
Re: DJI NAZA
No do kelu :/ zatial sa mi to nestalo ale lietam pomerne vysoko a nad zlozitym terenom takze nieco take by bol pre mna total fail
Snad co najrychlejsie spravia update.
eSITe píše:No do kelu :/ zatial sa mi to nestalo ale lietam pomerne vysoko a nad zlozitym terenom takze nieco take by bol pre mna total failSnad co najrychlejsie spravia update.
je to mensi fail, ako ked sa potom uteka na pohotovost
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
No to mas teda pravdu, nad takym radsej ani neuvazujem, snazim sa lietat co najdalej od ludi, ale ked sa to zblazni tazko povedat ...
Ja se kazdopadne vracim k 2.02.. s tou sem crash nemel...
a jeste uvazuju o tom zachranen padaku.. 
ananas píše:Ja se kazdopadne vracim k 2.02.. s tou sem crash nemel...a jeste uvazuju o tom zachranen padaku..
Mas nejaky konkretny ? Videl som jeden system na copterach od Ecilopu, no neviem ako to presne funguje
eSITe píše:Mas nejaky konkretny ? Videl som jeden system na copterach od Ecilopu, no neviem ako to presne funguje
skus http://onedrone.com/store/rescue-parach ... =parachute
od onedrone.. resp. si vyber vacsi podla rozmerov/vahy.
este som zabudol - pri tom probleme, co ma naza3.12 by ten padak spravil akurat vacsi masaker.. podla mna ultimatny a totalny
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
Mas nejaky konkretny ? Videl som jeden system na copterach od Ecilopu, no neviem ako to presne funguje
skus http://onedrone.com/store/rescue-parach ... =parachute
od onedrone.. resp. si vyber vacsi podla rozmerov/vahy.
este som zabudol - pri tom probleme, co ma naza3.12 by ten padak spravil akurat vacsi masaker.. podla mna ultimatny a totalny
Treba by šli zaarmovat motory.. to ja pri padu neskusil ale spadlo to jako hruska... nemel jsem takrka zadnou rychlost letu jen se propadlo rameno a uz se nesrovnalo... ja prave vetsinu casu s 3.12 letal jen v atti.. skoda ze sem to neskusil prepnout z toho gps do atti..
Naposledy upravil(a) ananas dne pon 01.07.2013 13:30, celkem upraveno 1 x.
ananas píše:Treba by šli zaarmovat motory.. to ja pri padu neskusil ale spadlo ti jako hruska... nemel jsem takrka zadnou rychlost letu jen se propadlo rameno a uz se nesrovnalo... ja prave vetsinu casu s 3.12 letal jen v atti.. skoda ze sem to neskusil prepnout z toho gps do atti..
ludom to padalo aj v atti.
Tak to sem teda rad ze to spadlo jak to spadlo jinak letam v atti pilu to by byla jina prda.. no snad se to uz nestane..
ja som lietal 70km/h a slo to v pohode. Potom som len tak trochu poletoval a slo to dole
Asi to na lietani velmi nezavisi...
eSITe píše:No do kelu :/ zatial sa mi to nestalo ale lietam pomerne vysoko a nad zlozitym terenom takze nieco take by bol pre mna total failSnad co najrychlejsie spravia update.
No toho se bojím nejvíc...já lítám běžně ve výškách 100 - 200m a mezi zalesněnými kopci. Startuju většinou někde na kopci a tak je dalších x metrů pode mnou hloubky. To už by pád z těchto výšek copter nerozdýchal a já taky ne. Zítra to točím na 2.02!
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Jsem na rozpacích, jestli zůstat na 3.12, nebo jít dolů. Tady mi hlavně nevyhovuje ta dlouhá kalibrace u studeného startu, jinak ZATÍM vše OK.
Marek_Km píše:Jsem na rozpacích, jestli zůstat na 3.12, nebo jít dolů. Tady mi hlavně nevyhovuje ta dlouhá kalibrace u studeného startu, jinak ZATÍM vše OK.
vidis, a ja nemam ziadnu kalibraciu... v zivote som na nic cakat nemusel - doteraz som neprisiel na to, cim to je.. mozno mali rozne verziu hardwaru, tazko povedat...
Vždy musím při první baterce čekat zhruba od 2 do 2,5 minuty. Nevím, jestli je to kalibrace, ale připadá mi to podle doby, jako bych dal v Asistentovi tu advanced kalibraci. To je fakt zvláštní, že stejný firmware se chová jinak ve Phantomovi a jinak v jiné konfiguraci. Vy ostatní, co máte 3.12 (nebo měli jste) taky musíte čekat tu dobu? Já totiž Phantoma mám chvilku (asi 6 týdnů) a co vím, tak jsem tam měl myslím firmware 2.něco a zrovna tehdy myslím vydali 3.10 a než jsem se rozhoupal k upgradu, tak vydali opravný 3.12, který jsem si dal. Proto tak nějak nemůžu posoudit, do jaké míry byly rozdíly mezi různými firmwary. Na 100% ale vím, že s tím předchozím jsem dal první baterku a po načtení satelitů šup do vzduch a žádné jiné čekání...