Vojc29 píše:Reverz tam mám to sem zvládl zase takové béško nejsu...ony se rozběhnou když dám páku asi do čtvrtiny to je ok to sem si nastavil při poloze start stopek. Ale nechápu jednu věc přídám začnou počítat okej...ale když stáhnu a mám to nastavené na stop režim že plynová páka když dorazí do určené pozice nevypne stopky a ty běží dál a vypne až tehdy když posunu plyn kousíček dopředu dle nastavení a když znovu plynule přidám tak čas stojí a nepočítá se a motor běží dále a pokud je chci znova uvest do pohybu tak musim stahnout jakoby plyn do polohy tam kde mám vyznačené na té měrce aby se zapnuli a znova přida a počítají. To mi nejde do hlavy. U graupnera sem to měl prostě tak že sem zapnul motor začal odpočet a když sem stáhl plyn do nuly tak se zastavil a když znova přidal tak se rozběhl nechápu to jak to udělat aby to šlo i u FG8. Nemá to souvislost třeba s nastavením plynové páky?
A nemáš náhodou ten spínač nastavený do režimu ALTERNATE? To je režim pro tlačítko. Jeden stisk zapne, druhý vypne. Pokud to dáš na knipl, musíš potom máchnout dvakrát.
Nezapomeň že T8FG není tak pitomá jako Graupner a stopky spíná/vypíná, tak jak je nastavíš. Tedy zapnout potřebuje cvaknutí na zapnout a pak jedou pořád pryč. Zapnutím už můžeš kvedlat jak chceš a nic se nestane. Vypnou se až zapnutím spínače stop. Tím pak zase potom můžeš cvakat jak chceš a nic se nestane. Dokud zase nezapneš start a tak pořád dokola.
Pokud chceš, aby se zapínaly i vypínaly plynem a ve stejném, případně jiném bodě, nastavíš zapínání tím že plynový knipl přiřadíš jako spínač start a nastavíš místo ve kterém zapíná při přidání. Vypínání stopek dáš znovu na plyn, ale ten nastavíš jako spínač pro stop, který zapíná v určité poloze při ubrání.
Jednoduché, jasné a účinné. Stopky pak můžeš zapnout třeba přidáním plynu, nechat je pak jet ať jím děláš cokoliv a nakonec je vypnout třeba zatažením za podvozkovou brzdu nebo úplně samostatným spínačem. Jak je libo...