N.H.L. Brno II

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
baui

Re: N.H.L. Brno II

#1066 Příspěvek od baui »

paveld píše:Třebas nejsou do dřeva :mrgreen:

Už jsou, já je donutil :twisted: Sim dnes nedám, trochu jsem se zabral do výroby pelešidla pro Klikouše.

Stando, jestli máš zájem, s těmi světly kdyžtak počkej. Něco vykouzlím až se potkáme ;)
Tom
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#1067 Příspěvek od Honza C »

Pekny vecer, tak jsme si odpo pekne poletali v Babicich, JirkoA diky za svoleni, mate to tam moc pekne. Bohu zel se zadni zhavici nekonali, byli jsme tam sami.

Tom zaletal po oprave sveho Sbacha, Bohu zel to nebylo bez problemu - prisli jsme na to, ze je strhana mechanika serva smerovky (asi jeste po tom buchanci v Kobylnicich), nastesti se to uplne nezablokovalo, jen to vydavalo hruzne zvuky, mladik velmi pekne nouzove sedl. Servo jest vykuchano a po konsultaci s Bauim (opet diky, po kolikate uz ? :D dostane nove prevody.

Stando, diky moc za uschovani letadel, Tva Beta vypada naprosto skvostne, komentar ke svetlum v Betim vlakne.

Mackoprace dnes nic moc, jsem jsem rezal nejake pasky z 2 balsy, pak jsem je vysaval od prachu a zjistil jsem, ze souboj pasek vs. vysavac vyhrava vysavac. Nedaval jsem pozor, vysavac se k pasku (25mm siroky, odtokovka kridelka) pricucl a asi 5 cm ho vysal. Naprosto cisty lom.

Pavle, jak jsme se bavili o tom HK meracku na baterky, mel jsi na mysli toto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... nitor.html ? Jsou tam dost hruzny reviews, ale vetsina se tyka prehozene polarity pri nabijeni USB kabelem.
baui

#1068 Příspěvek od baui »

Jak dovazit FunCuba...
Přílohy
2012-10-14-1116.jpg
Tom
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#1069 Příspěvek od Honza C »

baui píše:Jak dovazit FunCuba...

ty ses normalni nestvura, vidim spravne 5 matic prumer tak 24? Kolik to proboha vazi ? Co's tomu dal na zadek, ze potrebujes vpredu tolik vahy ? :mrgreen: :mrgreen:
baui

#1070 Příspěvek od baui »

Honza C píše:ty ses normalni nestvura, vidim spravne 5 matic prumer tak 24? Kolik to proboha vazi ? Co's tomu dal na zadek, ze potrebujes vpredu tolik vahy ? :mrgreen: :mrgreen:

To ja ne, to Penax! :lol: No, kubajs ma v ocase neco malo vahy kvuli predchozimu 600W motoru...a s lehcim moturkem a 3S baterkou je trosku tezsi na zadek, tak jsme ho museli provizorne dovazit nez podstoupi operaci :mrgreen:
Tom
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#1071 Příspěvek od Standapass »

baui píše:
Honza C píše:ty ses normalni nestvura, vidim spravne 5 matic prumer tak 24? Kolik to proboha vazi ? Co's tomu dal na zadek, ze potrebujes vpredu tolik vahy ? :mrgreen: :mrgreen:

To ja ne, to Penax! :lol: No, kubajs ma v ocase neco malo vahy kvuli predchozimu 600W motoru...a s lehcim moturkem a 3S baterkou je trosku tezsi na zadek, tak jsme ho museli provizorne dovazit nez podstoupi operaci :mrgreen:

No Tome, už nevím jestli budu chtít pomoct s osvětlením S :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HTC evo3d
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#1072 Příspěvek od Honza C »

baui píše:... nez podstoupi operaci :mrgreen:

jo jo, kuchani letadel, to je moje, vcera jsem vyrezaval servo z Tomova Sbacha a pripadal jsem si jako krizenec chirurga a reznika. Reichardove samozrejme maji ty prevody na webu "skladem" a ve realu nee, pry ve stredu. Jeste ze to mam 2 minuty od prace a potreboval jsem neco malo balzy.
baui

#1073 Příspěvek od baui »

T8FGS v sade + jeden s.bus prijimac + 1 mikro prijimac do haly + decentni tuning F50 proti jedne T12FG....kuciii, ja na to kaslu. Jdu to RC (prestupni) stanice a high end necham na pozdeji, s Futabackymi prijimaci uz pak pouziju cokoli :oops: Ruce prinutim si zvyknout a jestli bude vrzat, dostane davku teflonu do pantu!
Tom
paveld

#1074 Příspěvek od paveld »

Pavle, jak jsme se bavili o tom HK meracku na baterky, mel jsi na mysli toto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... nitor.html ? Jsou tam dost hruzny reviews, ale vetsina se tyka prehozene polarity pri nabijeni USB kabelem.[/quote]

Nee, já užívám hento - zobrazuje 6ti článek s přesností na setiny V.
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... or_6S.html
paveld

#1075 Příspěvek od paveld »

baui píše:T8FGS v sade + jeden s.bus prijimac + 1 mikro prijimac do haly + decentni tuning F50 proti jedne T12FG....kuciii, ja na to kaslu. Jdu to RC (prestupni) stanice a high end necham na pozdeji, s Futabackymi prijimaci uz pak pouziju cokoli :oops: Ruce prinutim si zvyknout a jestli bude vrzat, dostane davku teflonu do pantu!

Tvé problémy by vyřešila T6 AM od Modely: 35MHz, 6 chanels, no display, no mix, no problems ,..... :mrgreen:
baui

#1076 Příspěvek od baui »

paveld píše:Tvé problémy by vyřešila T6 AM od Modely: 35MHz, 6 chanels, no display, no mix, no problems ,..... :mrgreen:

Něco pravdy na tom bude, že ty jsi modelář? :mrgreen: :lol:
Tom
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#1077 Příspěvek od Honza C »

paveld píše:Pavle, jak jsme se bavili o tom HK meracku na baterky, mel jsi na mysli toto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... nitor.html ? Jsou tam dost hruzny reviews, ale vetsina se tyka prehozene polarity pri nabijeni USB kabelem.

Nee, já užívám hento - zobrazuje 6ti článek s přesností na setiny V.
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... or_6S.html

diky moc, ale asi zkusim koupit tu novejsi - na setinu V to dokaze merit taky, taktez vnitrni odpor (na ten nic nemam, me nabijecky ho neumi) a je to o 3$ drazsi ... objednano, jeste k tomu nejaky servo tester, pochlubim se ;)
Naposledy upravil(a) Honza C dne pon 15.10.2012 16:00, celkem upraveno 1 x.
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#1078 Příspěvek od Standapass »

baui píše:T8FGS v sade + jeden s.bus prijimac + 1 mikro prijimac do haly + decentni tuning F50 proti jedne T12FG....kuciii, ja na to kaslu. Jdu to RC (prestupni) stanice a high end necham na pozdeji, s Futabackymi prijimaci uz pak pouziju cokoli :oops: Ruce prinutim si zvyknout a jestli bude vrzat, dostane davku teflonu do pantu!

Slovo rozumného chlapa. S :lol: :lol: Dobrá volba. S :wink:
HTC evo3d
baui

#1079 Příspěvek od baui »

Standapass píše:Slovo rozumného chlapa. S :lol: :lol: Dobrá volba. S :wink:

Tak jsem jen zvědavý, kdy si začnu poprvé nadávat :D
No...k věci. Ti lepší lítají v hale sedmistovky 8) http://www.youtube.com/watch?v=xsSe2kguYPc. Ale to až budu mít tu Futabu, budu velkej, spapám hodně polívčičky....však víte :D
Tom
paveld

#1080 Příspěvek od paveld »

Officijelní oznámení - KaŠpárek si zahopkal po hangáru a je připraven k záletu v hale.
Váhový rozpočet nevyšel - 106g :|
Pulso + TMM ekšpert si porozuměly napoprvé i s vrtulí 8"/4,3" šloufláj, servítka jedou ako čerti.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“