DJI NAZA
Re: DJI NAZA
No nazdar!
Tak to vypadá že tu už budeme jenom popisovat jak sebou třískáme o zem...
Já jsem na zadním levém regulátoru našel utřepaný datový drátek ....nejsem si jistý jestli se nepřerušil po tom včerejším pádu, ale řekl bych že je to pravděpodobná příčina. Dnes jsem s tím opět v pohodě lítal, ale už s velkým respektem...
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
ja som vcera prepajkoval celu discovery... este raz som pozeral tie videa a vyzera to tak, ze sa resetla Naza pocas letu a slo to dole...
Tak neviem, ci mam pokazeny ten BEC ci co...
Tak neviem, ci mam pokazeny ten BEC ci co...
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
no mě naštěstí zatím copter nepadnul,ale dnes jsem odlétal jednu baterku a po výměně nebylo možné spustit motory,stále blikala červená LED,trápil jsem se s tím skoro hodinu na letišti.Doma jsem to napichl naPC skalibroval IMU a vypadá že opět fachčí,ale přestávám mít v NAZU důvěru....
Že by jí vadilo to teplo?
Že by jí vadilo to teplo?
Tak já jsem nevydržel a nahodil jsem do Nazy fw. 3.14. Oproti 2.02 je to hodně znát. Copter je fakt mnohem klidnější, žádné drifty, klidné klesání... Tohle sice bylo i u fw 3.12, ale tak pokud tam byla nějaká chyba, tak ji snad už v tomto fw odstranili. No koneckonců, spadl jsem i s fw 2.02...
Tohle se mi zatím moc líbí! 
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
Ahoj tak ja mel problem jen jednou kdyz jsme nastavili nazu a po tretim letu asi o tyden pozdeji museli znovu zadavat vzdalenost gps od stredu nebot tam nebylo nic nastavene a od te doby uz nic nepripojuju a nemam zatim jediny problem tudis muj usudek pokud to leta tak se radsi do toho nehrabat 
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
alexik46 píše: tudis muj usudek pokud to leta tak se radsi do toho nehrabat
Tož to je staré dobré moudro že co funguje do toho se nehrabat
edit: akorát tady je to složitější v tom že kdo touží po nových vlastnostech a třeba DJI gimbalu tak je prostě donucen k upgradu.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Takže bacha, včera jsem nahrál novou verzi 3.14 a dneska mi to po deseti minutách poklidného letu spadlo na placku, propadla se jedna strana a už se s tím nedalo nic dělat, takže problém nejspíš přetrvává, jsem hodně naštvaný protože to byl můj druhý let od posledního pádu zrovna po opravení
takže přehrávám na starou verzi co tam byla od výroby...
Maxi swift, Swift II, Hexacopter 850R, Quadcopter s multiwii
majkos píše:Takže bacha, včera jsem nahrál novou verzi 3.14 a dneska mi to po deseti minutách poklidného letu spadlo na placku, propadla se jedna strana a už se s tím nedalo nic dělat, takže problém nejspíš přetrvává, jsem hodně naštvaný protože to byl můj druhý let od posledního pádu zrovna po opravenítakže přehrávám na starou verzi co tam byla od výroby...
ako to spadlo? co sa dialo ked to padalo?
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
stanleyy píše:ako to spadlo? co sa dialo ked to padalo?
normálně lítal a když jsem se vracel k sobě jedna strana se z ničeho nic propadla a začalo se to celé točit, zkoušel jsem to nějak vykorigovat kniplama ale už jsem s tím nic nestihl, ono jak to padá z 20m nedá se s tím nic dělat...
Maxi swift, Swift II, Hexacopter 850R, Quadcopter s multiwii
majkos píše:normálně lítal a když jsem se vracel k sobě jedna strana se z ničeho nic propadla a začalo se to celé točit, zkoušel jsem to nějak vykorigovat kniplama ale už jsem s tím nic nestihl, ono jak to padá z 20m nedá se s tím nic dělat...
ah, cize sa tocilo - no to skor vyzera na nejaky motor alebo regulator... tie "flyaway" problemy s nazou 3.12 boli take, ze to letelo cele "stabilizovane" do strany, bez flipu alebo tocenia.. proste ako keby si tlacil paky do jednej strany...
- gardenroute
Doplnil bych k tomuto "...tie "flyaway" problemy s nazou 3.12 boli...", ze ty problemy zasahlo jen nektere uzivatele a jen s nekterymi jednotkami, takze asi to nebude problem "3.12".
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute píše:Doplnil bych k tomuto "...tie "flyaway" problemy s nazou 3.12 boli...", ze ty problemy zasahlo jen nektere uzivatele a jen s nekterymi jednotkami, takze asi to nebude problem "3.12".
zasiahlo to uzivatelov LEN ked lietali s 3.12, nikto z nich nemal problem na tom istom hardwari na starsej verzii.
- gardenroute
Nic jineho netvrdim, ale to porad neznamena, ze se to tyka fw 3.12. Urcitych jednotek s 3.12 (napr. NAZA ve Phantomu) se ten problem nedotkl. Proto tvrdim, ze se jedna o kombinaci HW a FW.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute píše:Nic jineho netvrdim, ale to porad neznamena, ze se to tyka fw 3.12. Urcitych jednotek s 3.12 (napr. NAZA ve Phantomu) se ten problem nedotkl. Proto tvrdim, ze se jedna o kombinaci HW a FW.
jasne, ze to nie je dokaz.. len indicia...
majkos píše:Takže bacha, včera jsem nahrál novou verzi 3.14 a dneska mi to po deseti minutách poklidného letu spadlo na placku, propadla se jedna strana a už se s tím nedalo nic dělat, takže problém nejspíš přetrvává, jsem hodně naštvaný protože to byl můj druhý let od posledního pádu zrovna po opravenítakže přehrávám na starou verzi co tam byla od výroby...
Mrzí ma, že ti to padlo ale páči sa mi ako sa ti pekne tie hliníkové ramená ohli
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro