graup15 píše:
re Pepin
Corado je připravené na stěně chalupy a dát do něj baterku je otázka 30s a letět.
Takže de fakto máš pravdu...kutím si na chalupě a čekám na interval...přijde-letím. Nepřijde...seru na to.
tak jsem to právě myslel, já se poslední dobou snažím chodit v týdnu do práce, takže létání jen více méně víkendy a od té doby, co to takto praktikuji--od lonska, nemít Nimbuse, tak toho s maketou ASW moc nenatermitím, loni párkrát, letos jsem ji vytáhnul poprvé někdy předminulý týden a stejně, než jsem ji poskládal--bo to ten den nosilo, tak se to během pul hodky deklo a v podstatě jsem ji ve finále vrhnul do vzduchu, jen abych zase tochu vybil její pohonné baterky.
jinak bud v klidu, to, že na Rané nehnízdí na našich karavanech vlaštovky ještě neznamená, že tam nejsou --oni tam nejsou právě jak na potvoru, když tam přijedeš polétat jednou za rok, nebo ted, když tam já přijedu jen na víkend--když ty brouky nic nezvedá, co by tam dělali.
když jsem tam jezdíval ještě podle vhodných podmínek i v týdnu, běžně jsem létal taky s vlaštovkama, nebylo vyjímkou, že točíš stoupák a najednou se objeví u tvého era jejich hejno, nebo, že se ve větší výšce k tobě připojí dravec.
To, jak zminuješ obratnost modelu a nechce se ti přez 3 metry, to neumím posoudit, ono to možná dost klame, když sem dáš fotku svoji zahrady, mám pocit, že by tam sedlo v pohodě větší lehké 3J ero, než 3 metry, muže to na fotce hodně klamat, ale když porovnám přistávání s 600g rcenkem 2,2m, nebo s 3,6m Nimbusem, v přímém přistání s tím Nimbusem nikdy nejebne závan větru a dá se vcelku v pohodě přitlačit na zem--nepamatuji si, že bych s ním někdy na přistání raději nalétával znovu, plochu tam mám pro přistání určitě větší, ale když mi tam fouká JV, strefuju se při přistání mezi padáčkáře, možná nakonec zjistíš, že s malým corádem musíš být na minimálce při npřistání a určitě v turbulenci u baráku víc ve střehu, než s větším modelem.
ale jak píšu, fotky klamou a možná i ta tvá velká zahrada v reálu zase až tak velká není a zapichování modelu čumákem do země na bod, to i já nechávám těm, co létají soutěžně