zskal píše:Ahoj,
dost často tady ale i jinde čtu že lidi s Nazou lítají hodně v Atti modu (když pominu manual) a GPS/Atti používají jen na přistávání a start... Můžete mi prosím někdo vysvětlit v čem je výhoda Atti modu oproti GPS/Atti? Já většinou lítám v GPS/Atti. Na manual nemám zatím odvahu, nebo spíš ruce. Ale když jsem zkoušel Atti, tak mě připadal ten mod skoro stejný jako GPS/Atti až na to, že copter nebyl tolik stabilní. Který mod tedy upřednostňujete vy a proč?
Presne tak letam i ja, GPS ATTi nas start/pristani/video, na bezne poletovani ATTi. Jak uz nekdo psal, v ATTi vyssi rychlost, ostrejsi manevry, a hlavne celkove vetsi dolet, vice to setri baterie.
GPS ATTi je hlavne dobry na letani v silnem vetru, kdy filmuji, nebot se snazi drzet polohu (nejen tedy stabilitu jako pouhe ATTi) a drzi kopteru na miste, kde jsem.
Nyni to take vypada i na vyssi bezpecnost letu, do vyreseni moznych potizi s kompasem a NAZA. Uz pred par dny se doporucovalo letat v ATTi, nebot rezim GPS ATTi zvysoval moznost "fly away" problemu s NAZA u nekterych konfiguraci...