DJI NAZA

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Zamčeno
Zpráva
Autor
ananas

Re: DJI NAZA

#1156 Příspěvek od ananas »

Duska ja šel down na 2.02 raději si užiji menší stabilitu než u 3.12 (3.14) už sem polámal jeden nelevný rám a ikdyž létám 90% na atti tak tech 10% riskovat pád už nechci.. ono kdyby mi to spadlo o den dříve tak jsem točil sportovní den kde byl nejeden človíček sice sem lítal nad vodou mimo lidi a bral záběry s odstupem ale to není taky žádná výhra kdyby to žuchlo do vodičky.. no a to mám jen 1.3Kg quadro.. mít něco tězšího tak stačí jen pár metrů výšky aby to člověka přizabilo a to nemluvím o carbonové sekačce s 10" noži na všech krajích :-/ sekaj pěkně vím z vlastní zkušenosti :-D moc ted naze nevkládám důvěru no :-D přemýšlím nad vzducholodí :-D :-D :-D
Duska

#1157 Příspěvek od Duska »

No vidíš.. já mám 3,5 kg a 12cm sekačky (též už mám 2 jizvy :) ) a jednak bych nerad někomu ublížil a druhak rozhodně ani mé koptéře :D
Pošli mi do PM video z takové akce, rád se mrknu, pokud máš něco na netu.

PS: Na tvém quadu je tak velký rozdíl mezi 2.02 a 3.12/3.14? Já teda s tímto na 2.02 nalétal jen pár baterek a pak mi vyšlo zrovna 3.12, se kterým jsem byl spokojen
ananas

#1158 Příspěvek od ananas »

No je to lehký stroj takže rozdíl je znát.. ale jen ve větru, za mírného vánku nebo za bezvětří jsem rozdíl téměř nepoznal.. Videa na netu nemám, všechno dávám kamarádovi co stříhá videa z více zdrojů (na to už nemám čas jsem rád že lítám) co bylo na akci.. zatím to bylo pár pokusů protože pracuji na gimbalu bez něj je to fakt oničem :-D .. ale hned jak bude něco preciznějšího šoupnu na net své videa.. zatím se nemám čim chlubit tak je to zbytečné :-) no ono asi bude změna na lehkou hexu (F550)..
zskal
Kontaktovat uživatele:

#1159 Příspěvek od zskal »

Duska píše:A jinak jak to teď máte? Ananas, Stanleyy a ostatní... Downgradli jsme ta 2.02 a lítáte, nebo čekáte na fix?

Já jsem tam teda šoupl 3.14 a jsem maximálně spokojený. Lítá to fantasticky....ale samozřejmě přepínač mám "vždy připraven" :!: :wink:
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
ananas

#1160 Příspěvek od ananas »

jako taky bych si troufl ale pořád si nejsem jist.. co kdybych zrovna oblétával strom bez FPV a jak na potvoru by se to stalo.. nebo bych byl omezen prostorem a v tu chvíli nastala chyba.. :-( to mě nejvíc štve.. ono je to docela fofr než zareaguješ :-D nějakých 5-10metrů to ulítne
saly

#1161 Příspěvek od saly »

Zdravím, dal jsem novou aktualizaci a vždy chvíli bojuji s odemknutím Nazy, kde může být problém? Díky
stanleyy

#1162 Příspěvek od stanleyy »

Duska píše:Spolik - A není to jen projev Intelligent cut off type startu? Nebo to dělá pro různé motory nepravidelně? Trochu to popsat, ideálně natočit ;)))

A jinak jak to teď máte? Ananas, Stanleyy a ostatní... Downgradli jsme ta 2.02 a lítáte, nebo čekáte na fix?

Lietal som tyzden na 2.02, nebol som moc spokojny po 3.xx :) Teraz som na 3.14, zatial v poriadku...
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
saly

#1163 Příspěvek od saly »

chtělo to tam dát novou verzi, tak tám mám 3.14, mám Phantoma a tam to chvíli trvá než se to chytne, rozsvítí a rozběhnou motory, všechno jse kalibrovaL A POŘÁD STEJNÉ, KDYŽ TAM DÁM HNED NOVOU BATERKU po vylítání, tak to běží v pohodě jako dřív. Před tím to šlo úplně normálně.
Pak mám ještě jednu kvadru a tam se po delší době odemkne a motory jdou divně, reaguje to spíš na všechno kromě plynu, pak se chytne a lítá to normálně. Taky to chtělo už novou verzi, 3.14 při nastavování.
saly

#1164 Příspěvek od saly »

zkusím to vypnout, co to udělá
gardenroute

#1165 Příspěvek od gardenroute »

saly : Možná by nebylo špatné si to tady pořádně pročíst (nebo thread o Phantomovi), mnohokrat se zde vysvetlovaly zmeny (a vsechno kolem toho), prichozi s novymi verzemi FW.
At to tady nezaneřáďujeme opakovanými příspěvky.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#1166 Příspěvek od Dejfak »

Pročítám parametry Nazy, a nemohu přijít jaký je rozdíl mezi normální verzí a Lite verzí.
V čem je ta Lite horší?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
eSITe

#1167 Příspěvek od eSITe »

Chyba jej PMU a podpora pre gimbal
stanleyy

#1168 Příspěvek od stanleyy »

Dejfak píše:Pročítám parametry Nazy, a nemohu přijít jaký je rozdíl mezi normální verzí a Lite verzí.
V čem je ta Lite horší?

Lite nemozno upgradovat na "v2", a teda tam nepripojis Zenmuse, OSD ani Bluetooth. Na bezne lietanie ti to ale vobec netreba a Lite lieta rovnako dobre.
FY680 hexa + GHT 3axis + Nex5, QAV400 + 3axis H3-2D, 433/2.4/5.8 GHz, T14/Taranis, EZUHF, Dominator
stepino

#1169 Příspěvek od stepino »

Lite nemozno upgradovat na "v2", a teda tam nepripojis Zenmuse, OSD ani Bluetooth. Na bezne lietanie ti to ale vobec netreba a Lite lieta rovnako dobre.[/quote]

A jeste by do Lite nemel jit trojkovej firmware. Ale nezkousel sem to.
stanleyy

#1170 Příspěvek od stanleyy »

stepino píše:Lite nemozno upgradovat na "v2", a teda tam nepripojis Zenmuse, OSD ani Bluetooth. Na bezne lietanie ti to ale vobec netreba a Lite lieta rovnako dobre.

A jeste by do Lite nemel jit trojkovej firmware. Ale nezkousel sem to.[/quote]

Lite ma vlastny "branch" na software, tzn. nesedi cislovanie verzii. Ja mam taky pocit, ze Lite software lieta rovnako dobre ako trojkovy software na normalnej Naze, akurat su nekompatibilne (tipujem ze je to odlisene nejakou blbostou vo flashke - mozno to niekto hackne :)
Zamčeno

Zpět na „Coptery - elektronika“