JMalik píše:Dzordzik píše:Moje rada je házej dál a neřeš kraviny. Tohle možná zpozorují vrhačitrhači, ale ne někdo kdo má Isise na takové to běžné létání a naháže toho za rok tolik co vrhačitrhači za den.
Když si přečteš pozorně tohle a jiná vlákna, kde golfista řeší F3Káčko, tak zjistíš, že ještě nehází, ale zatím staví.
Trubku vytváří vlastní, lepí tam gondolku......,
tak by mě docela zajímalo, jak tam připevní to křídlo jinak, než mu navrhuji (samozřejmě šrouby může dát normální imbusy apod). Jde o to lůžko křídla.
Děkuji.
Tak sedélko mám vymyšlené a připravuji na něj formu. Bude sedět na na přechodce ve tvaru "profilu" v náběžné hraně silné 10mm, dlouhé 110mm který bude přilepený k trubce. V něm povede konektor a šrouby. Nic převratného, jenom jak to udělat...? A na to jsem se původně ptal. Ale jak jsem psal, už je to vymyšlené a ve fázi výroby.
A ještě pro ty co se honí za každým miligramem, mám infarktovou

informaci. Trubku mám "zvládnutou" a hotová má 19g. Vysvětlím proč. Již jsem jednou psal, že to dělám pro sebe a mladého kluka, no a na začátek bude podle mě lepší mít sice těžší, ale výrazně pevnější letadlo. Až se naučíme házet, můžu těch 7 různých vrstev na trubce zredukovat.

Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.