Minicorado
Re: Minicorado
H1N1 píše:Tak nejaky fotky pepine
fotky by musel dodat Jirka.
Podařilo se mi netrefit se na trávu a sednul jsem s MC na asfaltovou plochu. Trup se na spodku odřel, nic dramatického, ale přece jen bych to rád uvedl do původního stavu.
Jaký byste poradili postup, čím to stříknout a jak upravit povrch před stříknutím. Je potřeba použít nějaký plnič a následně stříknout něčím ve spreji, nebo rovnou bez plniče.
Díky.
Jaký byste poradili postup, čím to stříknout a jak upravit povrch před stříknutím. Je potřeba použít nějaký plnič a následně stříknout něčím ve spreji, nebo rovnou bez plniče.
Díky.
Zdravím, odešlo mi servo na křidélku Hitec HS 56 HB, nějak je nikde nemají , má někdo vyzkoušenou šikovnou náhradu? díky
Carbon Minicorado, P 51 Hacker, YG COSY, Slowboat, SSL, Salpeter F3K, DX9, skipper.
Hyperion, futaba, mks je jich dost, jak cenova hladina?
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
ne digital , spíš jsem myslel , aby se tam v poho vešly a moc se nemuselo upravovat uložení....
Carbon Minicorado, P 51 Hacker, YG COSY, Slowboat, SSL, Salpeter F3K, DX9, skipper.
Tak kdo dmeska v ideálním počasí vytáhl Corádo?
Mezi 12:30 a 14:00 to nosilo neskutečně.
V dílně u Michala (jupí michal má 56tou stavitelskou mízu
Vznikají další kousky a jeden i pro mne.
Mezi 12:30 a 14:00 to nosilo neskutečně.
V dílně u Michala (jupí michal má 56tou stavitelskou mízu
- Standa Stuchlý
teda, umíš závistivce nasrat 
Potvrzuji, dnes v Písnici Corádo létalo jako z praku, ale pak přiletěl Stork F5j a já jen tiše záviděl ( samozdřejmě ty ruce, ne Štorka
)
Standa Stuchlý píše:teda, umíš závistivce nasrat
Jasně..cizí neštěstí vždy potěší
Bude to hezké..Michal poslal další fotku.
Jinak..když se daří..tak se daří...
Pozor na slunce nízko nad obzorem...pak do něj zaletět..takhle to dopadá (není to naštěstí moje...takové chyby už opravdu nedělám
:-)

Pozor na slunce nízko nad obzorem...pak do něj zaletět..takhle to dopadá (není to naštěstí moje...takové chyby už opravdu nedělám
Už se dělá nové...máme rádi hezké stroje..a vzhledem k ceně Corada to nemá cenu spravovat.
Já to nové mám taky jako vymazlené letadýlko a staré nechám na pokusy s nový rádiem Horus.
Já to nové mám taky jako vymazlené letadýlko a staré nechám na pokusy s nový rádiem Horus.
Jistá představa MC by již byla, jen tomu něco schází ....
Především F3Káčka, ale i něco omotorované se v hangáru najde
Jeti DS-12 Carbon
Jeti DS-12 Carbon
Slint, slint, copak je to za axíka, ta nová V2 long ?
DURANGO DEX410v3, XRAY T3, MaxIon, MiniCorado, XENO, X-VERT VTOL a nějaký ty trosky