Netušíte co s tím nebo na co se mám zaměřit?
PS: reklamovat ho už nemůžu, protože jsem předtím lítal ve větru a trochu se poškrábal
Arti píše:Ahoj, prosím o radu, docela blbě jsem "přistál" z výšky max. 3m, a při dalším letu mi vrtulník nekontrolovatelně rotuje okolo osy. Nenašel jsem žádné viditelné poškození. A zadní motorek funguje (jen se mi zdá, že na nějak moc velké obrátky).
Netušíte co s tím nebo na co se mám zaměřit?
PS: reklamovat ho už nemůžu, protože jsem předtím lítal ve větru a trochu se poškrábal.
kanal píše:Chlapci zlatí (už mám na to léta to napsat), taky mám F-45tku a s hrůzou čekám na chvílu kdy se mě podělají oba motory(vylítáno 20 baterek),rád bych kdyby vy,co už ho máte zastříďákovanej, nám,kteří víme o tom prd a nemáme představu co je to třeba flešovat ESC,poradili co a jak, jak pokračovat dál,co zakoupit atd.Ještě třeba to pérko nebo bužírku pod cykliku,jakou velikost atd. Věřím,že je nás víc takovejch co tomu moc nerozumí, každopádně předem moc díků za nějakou tu odpověď.k
kanal píše:Chlapci zlatí (už mám na to léta to napsat), taky mám F-45tku a s hrůzou čekám na chvílu kdy se mě podělají oba motory(vylítáno 20 baterek),rád bych kdyby vy,co už ho máte zastříďákovanej, nám,kteří víme o tom prd a nemáme představu co je to třeba flešovat ESC,poradili co a jak, jak pokračovat dál,co zakoupit atd.Ještě třeba to pérko nebo bužírku pod cykliku,jakou velikost atd. Věřím,že je nás víc takovejch co tomu moc nerozumí, každopádně předem moc díků za nějakou tu odpověď.k
Ital píše:Pánové, na HK se objevily 2 nové motory přesně do F-45:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 250kv.html a EH 200-4600 ot/V, ten ADH 300 jsem objednal 2.11.13. registrovanou poštou a včera dorazil, dnes je už namontovaný v helině, s pastorkem 10 z bere na plný plyn kolem 17.A a jsou to pecky, vřele doporučuji, před chvílí jsem to dodělal a ještě to nebylo na place, ale měření vychází dobře, předběžně vis kolem 10A celá helina a zadní motor turnigy 2211/2300ot/v s vrtulí trojlist 5"/3" stíhá. Motor po týrání v bytě a měření většinou naplno se na celé baterky zahřál tak na 45 °C. Myslím, že by to uvezlo i dost těžkou kameru a celá úprava spočívá ve zvětšení otvorů a rozteče ve stávajícím držáku, aby vyšly kabely vpřed a nemusely se dělat žádné otvory. motor je vinut do hvězdy, tudíž má silné přívodní kabely vždy ze dvou sekcí cívek. zatím se mi po různých pokusech jeví jako nejvhodnější varianta, s reglerem Turnigy 18 A to vyjde do 600 Kč, pokud ČNB nestihne dostatečně zk...t kurz měny.
sirtomas píše:Zatím nejlepší popis přestavby i s plánkem. Dobrá práce Reostat. Už se těším až sem šoupneš také ten zadek. To je pro podobné antitalenty na elektriku jako jsem já. Super