Pro zasmání

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Danndy
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od Danndy »

BOSS8 píše:
arda1 píše:Hoši a teď si vemte že se večer ožerete a ráno se vedle něčeho takovýho probudíte. :wink: :lol: :lol: :lol:

Jo jo. Každým panákem je i cikánka bělejší :cry: Na vojně jsme říkali, - kdo nejebal stokilovou cigošku není chlap :lol:

A Ty si ako dopadol na vojne?Si chlap? :D
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Gllun »

Danndy píše:
BOSS8 píše:
arda1 píše:Hoši a teď si vemte že se večer ožerete a ráno se vedle něčeho takovýho probudíte. :wink: :lol: :lol: :lol:

Jo jo. Každým panákem je i cikánka bělejší :cry: Na vojně jsme říkali, - kdo nejebal stokilovou cigošku není chlap :lol:

A Ty si ako dopadol na vojne?Si chlap? :D

tak to radši nechci vůbec vědět :lol: :lol:
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od BOSS8 »

Já ne :lol: ale kolega ve zbrani - "šemík" je chlapem dvojnásobným a to prosím jednou ranou :lol: :lol: :lol: byly to sestry (fuj) :roll:

"Největší machr kasina" :lol: tedy jen do té doby než mu vyrašila ta divná vyrážka za ráfkem. Pak už s ním nikdo nekamarádil . :oops:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od Lindbergh »

Hoši já dneska slyšel hnedka 3 dobrý :lol:
Mladý namachrovaný pilot poprvé v životě přistává v noci.
Namísto obvyklého ohlášení se dispečerovi ozve z vysílačky:
"Hádej ... kdo!"
Dispečer vypne osvětlení přistávací dráhy letiště a odpoví:
"Hádej ... kde!"

"Tati, potřeboval bych nový hard-disk..."
"A kouzelné slovíčko?"
Kurva ... všechno je dneska zaheslovaný!!!

Po ulici kráčel dobrý, čestný Cigán. Najednou, z ničeho nic, přiběhl k němu zákeřný důchodce, napíchl se mu na nůž a vnutil mu svoji peněženku!!!
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
geo
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od geo »

A to jede maník s SUVéčkem kládu přes křižovatku v poslední chvíli se vyhne paní s kočárkem, ale na chodníku přejede 6 Rómů. Při vyšetřování nehody policií, protože škoda na vozidle přesáhla 100 000Kč se ptá policajt řidiče: " A jakou odhadujete rychlost těch Romů co do Vás po nedání přednosti zprava narazili....???"
geo
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Gllun »

Přijde cikán do krámu a ptá se: "Máte něco od Algidy?"
Prodavač na něj vytáhne revolver a povídá: "Ano, Magnum!"
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek
ikar
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od ikar »

Když už jsme u těch nepřizpůsobivých:
Přijede kamarád myslivec za myslicem, procházejí městem, když ten domácí uvidí cigána jak jde po ulici. Sundá dvojku , bác a je po něm. Beze slova pokračuje dál. Pak zase potká dalšího jak čeká na zastávce, bác a je zase po něm. Ten host se jen tak dívá a v tom uvidí jak cikán vybírá popelnice. Říkaá si, že je to asi normální , bác a je po něm. Domácí myslivec se jen chytne za hlavu a říká: Jááj to bude průůůser kua. Host: Ale vždyť ty jsi taky střílel. Domácí: No jo, ale tenhle byl u krmelce a tam se nesmí, tam jsou hájení.
geo
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od geo »

Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: "Tady si nesedejte, pane - zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!"
Ježíš nereaguje. Ke stolu za chvilku přijdou slepý, hluchý a cikán.
Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!"
Dotkne se slepého, slepý vyskočí... "Já vidím!"
Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí... "Já slyším!"
Otočí se k cikánovi a ten na nej vyskocí: "Na mě nesahej, ty ... , já mám invalidní důchod!"
geo
mikyno12

#129 Příspěvek od mikyno12 »

romska rodina odide do ameriky a ked idu po newyorku stretnu cernocha s radiom na pleci
a ten rom na neho: Hej, de tu byva Demeter?
a cernoch na neho kuka: What?
rom: No Demeter de tu byva?
cernoch:I dont know, do you speak english?
rom: Dilino, si ciernejsi nez ja a budes sa hrat na gadza ne?
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
ikar
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od ikar »

Příjde muž do kostela před Ježíše na kříži a povídá: Pane bože, udělej něco, všichni se mi smějí a pokřikují na mne, že jsem debil. Ješíši se muže zželí a promluví k němu. Pojď synu, odvaž mne, budeme spolu chodit a svými skutky všem ukážeš, že debil nejsi. I muž si dá pod nohy židli, a uvolní Ježíši ruce. Když leze dolů, lehce se o Ježíše otře, ten v lehkém předklonu zavrávorá a zakřičí: První nohy ty debile!!!!! :wink:
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od Lindbergh »

mikyno12 píše:romska rodina odide do ameriky a ked idu po newyorku stretnu cernocha s radiom na pleci
a ten rom na neho: Hej, de tu byva Demeter?
a cernoch na neho kuka: What?
rom: No Demeter de tu byva?
cernoch:I dont know, do you speak english?
rom: Dilino, si ciernejsi nez ja a budes sa hrat na gadza ne?

Jooo, ten je suprovej, jednou ho vyprávěl Izer a fakt výborný! :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=-RrFWsJqkFE to fakt stojí za poslech...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
mikyno12

#132 Příspěvek od mikyno12 »

no jo no....dal tomu taku stavu....
Raptor 50 SE V3
T-Rex 450 PRO
Futaba T-10CG 2,4 GHz
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od BOSS8 »

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Rotvík

#134 Příspěvek od Rotvík »

Ten dopis soudu je mazec jako kráva.Docela by mně zajímalo co si za to vykoledoval. :) :)
kf

#135 Příspěvek od kf »

Pánové, normálně se tady řežu smíchy, ale s těmi soudy to fakt ale není vůbec žádná prdel. Moje tchýně celý život pracovala u Vrchního soudu ( jako referentka ) a má tím pádem hafo známejch. Teď řeší nějakou majetkovou kauzu se svým příbuzným ( flákačem a debilem v exekuci ) a to je teda nářez. Co právní doklad, to paskvil, jeden právník poukazuje na chyby a nesmysly toho předchozího, co soudce, to jiný názor a některé statě zákonů se dají vysvětlit několika způsoby. Táhne se to několik let a stojí to prachy, prachy a zase prachy a výsledek je v nedohlednu. Omlouvám se, že jsem Vás dneska nepobavil, asi odjedu na víkend vystudovat práva do Plzně, abych byl víc v obraze.
Toho chlápka v tom dopise dokonale chápu.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“