DX6 nebo DX8

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#121 Příspěvek od František Koudelka »

takze premyslim a premyslim...blade msr jsem prodal a ted mi chybi :D takze si asi koupim bud znova a nebo tu 120 jeste uvidim a uz bych to bral bez ovladace a sel asi rovnou do te DX8...kdyz uz tak uz :D hodne jsem premyslel nad tou futabou, auroru asi ne tam me moc nedsedi ten dotkyac ja mam radeji tlacitka a ta DX8 je mi vzhledove sympatictejsi a myslim ze nakonec nebudu sam kdo to Dx8 pouziva tak to taky asi fungovat bude...takze Dx8micka pravdepodobne bude, ale po nejakem dosetreni..predbezne jsme asi rozhodnut :D
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
cizak

#122 Příspěvek od cizak »

František Koudelka > a zamýšlel si se nad tím že vlastně ta Futaba T8FG je vlastně desetikanál s osmi plně proporcionálními kanály !!! , s lion bateriemi a SBus přijímačem který umožní mít 18kanálů a šestičlánek v TX vhodný rovnou na použití dvou lipolek v TX , je to oříznutý software z T12 a v něčem programování převyšuje Tdesítku - nejnovější výrobek od Futaby ale dva roky už osvědčený v provozu ... kvalitativně i jinak je to jistě vysílač úplně jiná liga než vysílače Spektrum a jiné a za stejnou cenu jak DX8 ... :roll:

zvážíš li všechny pro a proti a navíc si je na krámě vemeš oba do ruky nevěřím že i potom budeš volit něco jiného než T8FG ... váhal jsem dlouho pročítal veškeré diskuze i závady na Aurory a jiné značky ve světě ale poslední tečka byla vzít si to naživo do ruky a bylo jasno ...
:wink:
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#123 Příspěvek od František Koudelka »

Je pravda ze v ruce jsem nedrzel ani jedno.....tak to jeste vyzkousim...az pojedu pro neco do kramu...

jeste jsem mel jednu moznost a to vzit futabu a na msr a jine hracky si sehnat treba starsi DX5...
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#124 Příspěvek od František Koudelka »

Sakra ze sem tam lezl :lol: koukam na ebay a zrovna tam je DX5e pouzita a zacina na libre.... :roll: tak nevim jestli do toho jit a nebo ne....ja bych si chtel poridit znova tu msr ale ten setovy ovladac uz nechci.....
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#125 Příspěvek od František Koudelka »

František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od František Koudelka »

Tady jsem jeste nasel DX6i pokud chapu spravne je to jen vysilac bez prijimace...

http://cgi.ebay.co.uk/SPEKTRUM-DX6i-TX- ... 5ade4a2c32

co to teda vyresit koupi toho DX5e a nebo DX6i treba jeteho a na poradny vysilac si jeste pockat...chtel bych ted neco cim budu moci letat s msr a nejakym letadlem na zacatek..tot vse...na trexe a airliner si zatim pockam....to bych nerad hned rozbil :D

co ma vubec za funkce ta DX5e to umi nejake mixy nebo expa...ja tomu porad jeste prd rozumim.... :?
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#127 Příspěvek od Peppy »

DX5 ma funkcie ako SETove radio. Urcite nekupovat... minimalne Dx6i
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od František Koudelka »

Tak treba tohle a do jake ceny se hdi koupit to DX6 starsi....tady to mam skoro za 70liber a to jeste nevim jestli bych to vyhral a je to jen vysilac a nove stoji u nas v krame 130liber

http://cgi.ebay.co.uk/SPEKTRUM-DX6I-DSM ... 588b9b119c
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od František Koudelka »

Takze po diskuzi doma mi byla dovolena vysilacka...ovsem ne za deset litru :? :lol:

prohledaval jsem jeste nejaka fora i prispevky tady a rozmyslel se ..udelame shrnuti...

chci blade Msr, nebo 120...s plnohodnotnym vysilacem
dale mam airliner eflite ktery chci dostavet....nebude to hned
dale chci koupit letadlo na zacatek, ktere bude treninkove na ten airliner
dale mam Twister 3D storm kde mam setovy vysilaca ktery mi ale plne vyhovuje a do budoucna bych rad presel na T500 ale to je otazka casu..a penez...a taky se nedrive poradne naucit letat

takze navrhuji osvedcenou vysilacku DX6i

blade msr nebo 120....vyhovuje
airliner...na nekterych prodejnach primo doporucuji koupit tuhle vysilacku
nejake cvicne letadlo....nevidim problem
Twister 3D...mam setove radio a myslim ze DX6i ma urcite lepsi funkce nez to co mam a to co mam mi ted staci...spise bych to videl zkusit predelat abych se to aspon naucil nastavovat pro heli a ziskal dalsi zkusennosti
a T500 to je jeste hodne daleko a na to pokud by DX6i nestacilo sel bych i do jine vysilacky....i kdyz nektere prispevky tady na foru resi problemy.......letam s T600 a mam DX6i...takze to taky urcite letat bude.....
Mic-74
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Mic-74 »

Ceny v Jinu: DX6 4390kč a DX7 maj ted v akci 5390kč kakže rozhodně DX7 umí toho o dost víc.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#131 Příspěvek od František Koudelka »

Mic-74 píše:Ceny v Jinu: DX6 4390kč a DX7 maj ted v akci 5390kč kakže rozhodně DX7 umí toho o dost víc.

ja to potrebuju koupit v anglii..jezdim sem

http://www.modelshopleeds.co.uk/catalog ... Path=41_53

tech dx7 tam je nekolik za ruzne ceny takze stejne nevim ktery :roll:

a bral bych to zatim klidne bez priimace...chci koupit blade msr nebo 120 a ten vysilac..takze priijimac zatim nejak nevyuziju ale casem ano...tak vlastne je to skoro jedno
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od František Koudelka »

je tam treba DX7 pak DX7eu a nebo DX7se...pokud by to bylo za takovou nejakou jen malicko vyssi cenu nez DX6i tak bych do toho sel...DX6i u nas v shopu stoji 130liber..ale ted nevim jestli s prijimacem nebo bez nej coz na ceske koruny kdyz dam libru za 29 je 3770kc
geriatrix

DX6i

#133 Příspěvek od geriatrix »

Krizon4 píše:DX6i je vyborne vybavene radio, nenech se zmast cenou - umi nastavit vsechno co budes potrebovat. Nevyhoda je mechanicke zpracovani, odchazi tlacitka trimu a rolovaci kolecko.

Právě mě potkala porucha mikrospínače na trimu, odpojil jsem konektor a hotovo, ani to nebudu opravovat, zatím. Závada se projevovala pouze občas, chvilku mi sjížděl trim až do spodní polohy a chvilku ok. Provedení vnitřku je opravdu žalostné, koukám že už se nikdo nezatěžuje ani se zalakováním plošňáku "ochrana proti vlhkosti" , potenciometry hrůza atd.
Prostě po otevření jsem radostí neskákal. Dokud funguje tak dobré, pak rovnou vyhodit.Je DX8 provedena lépe? má někdo zkušenosti, viděl provedení zevnitř?
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od František Koudelka »

Ja uz opravdu nevim..DX6i jste nejdrive psali ze nevyhovuje funkcemi a ted zase kvalitou...tak ja nevim...asi pujdu poustet draka :D
kesi
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od kesi »

Mám jak je vidět v podpisu DX6i. To mechanické zpracování nějak super nebude, ale nemám zatím cca 10 měsíců žádnej problém. Pravda, nelétám každej den, ale když to jen trochu jde... a na simulátoru už jsem taky strávil nějakej ten den...
Až se něco pokadí, půjde z domu, ale na začátek jsem s ní velmi spokojen.
Někdo říká, že se sypou trimy, roller a že lepší je cenově srovnatelný Optic 6.
Mě se ale prostě ta DX6i líbila víc, jak hloupé, vybírat i podle vizáže, co? Ale u mě to také hraje roli.

Nejlepší volba co ti tu kluci píšou se mě jeví DX7, už by prý měla snad být kvalitativně (i funkcema) o třídu vejš.

Tu co mám doma, mohu též samozřejmě za sebe jen doporučit, dva roky máš záruku a potom (když vydrží), někdy za 3-4 roky koupím stejně jinou. Pravděpodobně opět Spektrum, je mě ta značka na rozdíl od jiných často jmenovaných prostě sympatická. :)

Takže DX7? :) je to jen a jen na Tobě. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“