shake13 píše:Myslim ze prieskum zaujmu o nove clenenie fora mal byt uz na zaciatku. Lebo z tohoto vsetkeho mam pocit, ze nazor clenov fora je az na konci vasho zaujmu.
Nějaký průzkum, jak tu někdo psal, je prostě problém. Vím, jak to dopadá...
Zeptám se, jak by jste to chtěli... Výsledek je spousta nápadů. To však přinese potíže a to hned v několika směrech:
Některé nápady jsou protichůdné = tedy nebude spokojen každý.
Některé nápady prostě nelze realizovat nebo za vysokou finanční cenu, jak teď tak v budoucnu.
Nakonec je třeba rozhodnou, co se udělá (nebo třeba neudělá) a zbytou ti nespokojenci, kterým nebylo přeci v jejich skvělém nápadu vyhověno.
Ti kteří nápadem nepřispějí, ale jen si to přečtou, vezmou nápady za svoje a máme další nespokojence.
A samozřejmě ti, kteří si zvyknuli a jakákoliv změna je problém.
Osobně se mi osvědčilo toto: pokusit se odhadnout, co by to asi chtělo, poradit se s několika uživateli, kteří (dle mého názoru) mají co říci k tématu. Otestovat si, zda to jde. A výsledek předhodit. Následně trpělivě vysvětlovat, PROČ bylo učiněno, co učiněno bylo. Samozřejmě nelze přijít na vše a cokoliv je poučením do budoucna.
Jakýkoliv názor přivítám, je to prostě zpětná vazba. Ale závěrečné rozhodnutí prostě musím udělat já. A věřte, že se snažím myslet na to, aby se zde líbilo všem. Od naprostých začátečníků (kteří sem přijdou přes google), přes modeláře rekreační, až po závodníky. Od pravidelných čtenářů, přes občasné přispivatele až po "závisláky".
Nicméně současný stav je takový, že mě zatím žádná SZ s žádostí o změnu současného stavu nedošla.