Otrokovické históóórky

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jardátor

Re: Otrokovické históóórky

#121 Příspěvek od Jardátor »

Toš nevím,odeslal sem další zmatinu,a kurňa jaksi sa to ztratilo,vůbec sa to tu neobjevilo.A já než to tam naklepu.....Toš dnes už na to prdím.
Jardátor

#122 Příspěvek od Jardátor »

Toto je kurňa zkůška systému,nějak mi to tu moju historku pořád nežere.Toš nevím,co je s tím.Mám tu kurňa historku,jak sa vlk nažral a kozy zdrhly díky helině dom,a toš zase nic.Toš někdy příště...
Jardátor

#123 Příspěvek od Jardátor »

A měl bych tu kurňa na prodej 2stíhačky.Moju a tchýňu.Obě léců jak drak,jedna je opotřebovaná mírně,druhá totálně.Otáčky na volt přesně nevím,sů vyzkůšané na 220 a 380 V.Je fakt že dost žerů,ale občas eště něco udělajů.Bohužel,nelze prodat jednotlivě,enom jako sadu.Foto zašlu na požádání.Cena k jednání,ale pokud bude vlastní odvoz,přidám litr kvalitní trnkovice.Na pozdější reklamace neberu zřetel.Ale hlavně rychle,než sa zblázním.
Jardátor

#124 Příspěvek od Jardátor »

Toš sem kurňa šupnu tu historku,jak sem sa nažral a koze zdrhly dom.Musím sa přiznat,že mám strašně rád sladké a jak sa k něčemu dopátrám,toš to zbodnu aji s obalem.Děcka si kokina přede mnů zamykajů do trezora.A toš teď k věci.Jak měla moja loni narozky,toš si kurňa pozvala 3 kamarádky.Dorazily tři takové Maxim Turbulenc,dohromady čistá váha 420Kg,zkrátka takové opluskané ochechule.Moja jich posadila do obýváka a stůl obložila samýma dobrotama a baby sa kurňa začaly krmit jak lachtani v zoo.Vidět jich Cajthamlová,toš ju trefí šlak.ˇŽe sežraly kurňa všecky chlebíčky,obložené misy,klobásky aji uzené,to mi nevadilo,ale jak moja z kamasi vytáhla velký čokoládový dort,toš to sem kurňa zbystřil.Toš to kurňa né,to já tým kapustňákom sažrat nenechám.Co bych to byl za rc pilot,abych něco kurňa nevymyslel.Tchyňa má dvoje zubní protéze,jedny na dom,a druhé si nechává u nás.Toš sem ty protéze našel v kůpelce,dal na ňě malý háček,vytáhl svoju pokojovů helinu,a tu protézu sem kurňa zahákl k lyžinám,a začal sem nenápadně krůžit po kuchyni.Bylo to právě včas,protože moja začala právě krájet ten dort.Baby jak uslyšely vrčení heliny v kuchyni,toš byly zvědavé a volaly,ať jim ukážu,jak bravurně ovládám vrťasa.Toš sem přeletěl z kuchyně do obyvákaa s lehků eleganců udělal každé té tlustoprdce ukázkové visení přímo před ksichtem,a potem sem aji s tů protézů přistál na stole vedle teho dorta.Už sem v životě viděl hodně udivených ksichtů,ale toš toto kurňa eště né.V obýváku sa nám udělala duha,každá baba zářila jinů barvů.Nebudu to natahovať,baby sa sbalily a vystřelily z baráka jak cigoši z pracáka.Sbalila sa aji moja,natůrovala kurňa warťasa a na 2 dni zmizela k tchýni.A já sem byl kurňa spokojený jak želva,měl sem pokoj od mojí,a hlavně celý čokoládový dort zostal enom pro mně.Toš je to jak to přísloví-já sem sa nažral a koze zdrhnuly dom.
Jardátor

#125 Příspěvek od Jardátor »

Eště sa kurňa musím pochlubit,že mám krásný historický/asi 40let/plně funkční model parního stroja.Uvažoval sem,že bych fo nacpal do nějakého éra,ale musí sa kurňa topit lihem,a vrtula by asi sfůkla plameň.Toš kdyby měl kurňa někdo zájem,toš bych ho aji prodal,nebo třeba vyměnil za nějaké éro.Néni to žádná sériovka,ale poctivá domácí hodinářská práca.Ale toš nejde popsat,musí sa to vidět.Pokud temu někdo kumete,toš sa ozvete.Jedná sa o dvojčinný parní stroj-fakt nádhera,vyrobený pouze 1 exemplář.Cenu nedokážu odhadnůt,protože sa v tom nepohybuju,ale nekdo z vás temu třeba rozumí víc.Toš dajte vědět.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od JirkaA »

Jardátor píše:Eště sa kurňa musím pochlubit,že mám krásný historický/asi 40let/plně funkční model parního stroja.Uvažoval sem,že bych fo nacpal do nějakého éra,ale musí sa kurňa topit lihem,a vrtula by asi sfůkla plameň.

Mosíš ho dať kus před vrtulu a lítat pomalu, tam potem tolik nefůká.. :wink:
OK2WY
Jardátor

#127 Příspěvek od Jardátor »

JirkaA píše:
Jardátor píše:Eště sa kurňa musím pochlubit,že mám krásný historický/asi 40let/plně funkční model parního stroja.Uvažoval sem,že bych fo nacpal do nějakého éra,ale musí sa kurňa topit lihem,a vrtula by asi sfůkla plameň.

Mosíš ho dať kus před vrtulu a lítat pomalu, tam potem tolik nefůká.. :wink:

Toš to je kurňa dobrý nápad,to mňa nenapadlo,ale co těžiště?Ala já si prdel fakt nedělám,ten parní stroj mám,ale to patří asi někam jinam,ale nevím kam.
Jardátor

#128 Příspěvek od Jardátor »

Pomály sepisuju kurňa zážitky ze včerajšího létání.Včera bylo moc krásně,a bylo by nádherně,i kdyby bylo škareďe,protože moja hned ráno odfrčala k tchyni i s pilotkama.Toš sa ozval kámoš,co má tů veliků Extru,že už je nažhavený jak kurňa poslanci na prácu,že by sme mohli udělat ten pokus,jak už sem tady psal,a povozit v éropláně teho našeho malého ratlíka-tu čivavu.Já sem samozřejmě hneď sůhlasil,šak co sa može kurňa stať,pes ráno provedl malů aji veliků stranu,zkrátka pořádně sa vych...i vys...,navíc kamarád je špičkový pilot a špičku měl enom v pátek,do soboty sa z toho vyspal.Eště sem vymyslel,a do kabiny sme přidělali tu malů kamerku.Párkrát sem sa na to videjko už díval,a to bych nikdy kurňa nevěřil,že pes dokáže krůtit očiskama v takovém úhlu jak kurňa ten-chameleon-tipoval bych to na úhel minimálně 360 stupňů.Kabinka měla po přistání barvu dohněda,ale pes přežil a myslím,že sa mu to aji lůbilo,protože dobrovolně nechtěl ani vystůpit.Toš zkrátka pes sa provětral,pokus sa zdařil,podrobnosti sem někdy hodím,toto je enom takový náznak.Hlavně to neříkéte mojí,a ani Srstkovi s Kubišovů.Moja sa má vráti dnes večer,toš snad sa kurňa pes do té doby odježí,zatím má pořád podobu kurňa všeho,enom ne psa.
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od Ancistrus01 »

Už se těším na to video :D :D doufám že ho sem dáte :D
Jardátor

#130 Příspěvek od Jardátor »

Ancistrus01 píše:Už se těším na to video :D :D doufám že ho sem dáte :D

Toš kurňa,já bych to sem aji prdnul,ale za týrání zvířat je pálka jak sviňa.A my sa kurňa do chládku nechce,kdo by mi živil rodinu?Ta liga kurňa na ochranu zvířat to vypátrá raz dva.Srstka by mŇa přerazil Kubišová by mi taky zazpívala.Ale zase si říkám,že na dlůhů dobu by mě snad nezavřeli,a kdyby tam nesměla za mnů chodit moja,toš by tam nemoselo byt zase až tak špatně.
Jardátor

#131 Příspěvek od Jardátor »

Průser jak sviňa kurňa.Moja právě dorazila od tchýně,jakýchsi nesmyslů zase přivezla a mi babka zase poslala velké kulové.Ale toš jaksi kurňa nepoznává psa,eště sa neodježil.A kurňa najvětší průser je,že další víkend mu má přijet psí nevěsta.Pochybuju,že po takovém leteckém zážitku bude nečeho schopný.Já si myslím,že si kurňa pes už do smrti nevrzne,a vědět to moja,jak létal,toš já myslím taky ne.Jak sa z tohoto vykrůtím,toš to teda nevím.Nějaké rady?
Hunger

#132 Příspěvek od Hunger »

Jediná zbavit se psa...
"Šmirgl to jistí!"
Hunger

#133 Příspěvek od Hunger »

Tak můj příběh není z otrokovic, ale z Harrachova, nebudete mi to věřit co se člověku a 1 chatě může stát za jeden den. Dnes jsme přijeli na rekreaci, vybalili jsme věci, no a vypravili jsme se na sjezdovku. V prvé řadě mám nové lyže no a v Praze šli dopnout skvělem jenže tady jak se na to nalepil sníh, tak jsem to nemohl dopnout, mlátim mlátim hůlkou o přeskáče a ohnul jsem si hůlky no nakonec jsem se do lyží dostal sednu na pomu a ty vole koukám, ze mě teče volej? Jak je to doprdčic možné, no když jsem vyjel nahoru vypadal jsem jako bych se pos.... Naštvanej jak řecký lid po reformách jsem vletěl na vlekaře, no chudák nevěděl která bije... Jdu na oběd no a správce na mě, že nefunguje fréza, no tak já dobrák od kosti jsem místo odpoledního lyžování pomáhal odklízet sníh. Totálně unavenej padám do postele a najendou slyšim rány. Co se děje??? No byl jsem překvapenej jak Kateřina Žak, když se jí Kraus zeptal co to je biomasa. No tak jdu na chodbu směr k záchodům, chudák chlap tam zlomil klič. No což šel jsem pro správce vzali jsme 2 majzlíky a šli jsem páčit dveře. No řeknu vám vypáčit dveře to neni prdel hodinu jsme se s tim štvali, nakonec se podařilo, problém je, že dveře jsou totálně na sračku :D Pak když jsme uklízeli bordel šel na záchod jeden zámečník , no sk křížkem po funuse bojim se toho co se tu ještě stane :D.
"Šmirgl to jistí!"
zablabla

#134 Příspěvek od zablabla »

Hunger píše:Jediná zbavit se psa...

....nebo zaskočit za něho sám ....
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Jardátor

#135 Příspěvek od Jardátor »

zablabla píše:
Hunger píše:Jediná zbavit se psa...

....nebo zaskočit za něho sám ....[/quotek
Jak kurňa zaskočit sám?To dorazí nevěsta fenka čivava,né kurňa/bohužel/čísi baba.Ale toš taky názor.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“