Robo1 píše: [quote="prochel"] jo to sem celej já lítám jen od sebe a k sobě a ještě nahoru a dolu a občas i do zemně zakrtkuji víš a votom to je
Tak takto dobre som sa už dávno nezasmial , ináč ja som potom asi inakší keď to k sebe a od seba ešte neviem,hmmm
Jsem presvedcen ze se hodne naucil s MCPX a Blade 130x. Kdybych neporidil mcpx tak bych letani v invertu nedal...ale clovek jak honi tu malou linou mrchu v invertu tak pak letani invertu s vetsi heli jde i s jednou rukou v kapse...temer
Nojo, ale není to reprezentativní, s Kefurtovejma rukama takhle krásně lítá i Walkera s přidřeným motorem Je vytažený z krabice (1.video) a doladěný GT5 (2. video), nebo je tam něco vyměněné? Je motor na křivky, nebo je zapnutý governor?
Nojo, ale není to reprezentativní, s Kefurtovejma rukama takhle krásně lítá i Walkera s přidřeným motorem Je vytažený z krabice (1.video) a doladěný GT5 (2. video), nebo je tam něco vyměněné? Je motor na křivky, nebo je zapnutý governor?
jak měl nastavenej regl to fakt netuším ale vím že regl a motor originál, jednotka GT5.1 jen serva jsou jiný ty nejsou ze setu ty serva jsou slabina comba
Ahoj.Treba ja letam docela z ostra.Neumim 3D ale letam na plny plyn ve vysokych rychlostech a serva mam origos.Zvladam lopingy po predu i obracene a n3bo vrtulnik zaseknu z max ryxhlosti a serva drzej.Zadny problem.Spis ten vykon me trapil.On ten orig.motor vadnul......
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
já jsem měl v minititanovi na bezpádlovou hlavu savoxy SH-0255 MG s kovovými převody a fungovaly bez problémů, převody vydržely spoustu ran [album]2538[/album]
Tak jak to tady čtu, tak zjišťuji že jsem si myslel že vím a jsem rozhodnut, ale vlastně zase nevím a nejsem rozhodnut Když se tohle bezpádlo objevilo nedávno na trhu tak mě za ty peníze hned zaujalo a byl jsem pro něj jednoznačně rozhodnutej, ale říkal jsem si že stejně chvíli počkám právě kvůli těmto zkušenostem nových uživatelů. Může se mi tady fundovaně vyjádřit někdo kdo má již něco nalétáno s podobnými dospělejšími stroji, zda je tedy tento vrťas vhodný pro člověka co zatím létal pouze s MJX-F45, ale řekl bych že docela úspěšně a sháním se právě po větším vrtrulníku, co nebude náročný na nastavení. Létání mě baví spíše maketovým stylem, ale i tak sem tam na chvíli rád podivočím. Myslíte tedy, že by tento vrtulník byl pro mě vhodný? Jako další varianta se mi zamlouvá HK-450 v některé verzi co má ty exponované díly již kovové a to kvůli tomu že je prakticky celý kompatibilní s T-Rex 450 a jdou tak jednoduše použít kvalitní díly s T-Rexe 450. Který kus byste tedy doporučili k těmto požadavkům?
holmer83 píše:Tak jak to tady čtu, tak zjišťuji že jsem si myslel že vím a jsem rozhodnut, ale vlastně zase nevím a nejsem rozhodnut Když se tohle bezpádlo objevilo nedávno na trhu tak mě za ty peníze hned zaujalo a byl jsem pro něj jednoznačně rozhodnutej, ale říkal jsem si že stejně chvíli počkám právě kvůli těmto zkušenostem nových uživatelů. Může se mi tady fundovaně vyjádřit někdo kdo má již něco nalétáno s podobnými dospělejšími stroji, zda je tedy tento vrťas vhodný pro člověka co zatím létal pouze s MJX-F45, ale řekl bych že docela úspěšně a sháním se právě po větším vrtrulníku, co nebude náročný na nastavení. Létání mě baví spíše maketovým stylem, ale i tak sem tam na chvíli rád podivočím. Myslíte tedy, že by tento vrtulník byl pro mě vhodný? Jako další varianta se mi zamlouvá HK-450 v některé verzi co má ty exponované díly již kovové a to kvůli tomu že je prakticky celý kompatibilní s T-Rex 450 a jdou tak jednoduše použít kvalitní díly s T-Rexe 450. Který kus byste tedy doporučili k těmto požadavkům?
kdyz ti ho nastavi nekdo kdo vi co dela,tak ti bude delat jenom radost,mam ho a jsem uplnej zacatecnik,zadnej z popisovanejch problemu s nim nemam...
vlk1 píše:kdyz ti ho nastavi nekdo kdo vi co dela,tak ti bude delat jenom radost,mam ho a jsem uplnej zacatecnik,zadnej z popisovanejch problemu s nim nemam...
přesně tento set není pro úplnýho začátečníka který neví co a jak a nebo je ale s tím že to někdo nastaví a seřídí a hlavně musí počítat s tím že co rána tak plastový převody serv fuč
Holmere 83.Ja jsem uplny zacatecnik.Predtim jsem vlastnil pouze hracky a tohle je moje prvni 450.Je to urcite nejlevnejsi k sehnani a je dost klidny.Nemusis se vubec bat.Taky me potkala neprijemna rana kdy naprasknul ram v uchyceni ocasni casti.Ale byla to moje chyba.Takze jsem musel vrtulnik postavit cely znova.Ale fakt to neni nic sloziteho.A bezpadlo je jednoduche.Knipl plynu do pulky,na tretim bode krivky kol3ktivu nastavit 50%,srovnat paky serv do vodorovna.Jinak delku tahel mas v navodu.Pak zkontrolujes desku cykliky jestli je v rovine a stopu listu a je to.Ja neumel vubec nic a pochopil jsem to za den.Staci jenom chtit.Potom trapeni s prehrivani jsem ted spokojen.Uz jenom litam. P.S.Cz navody uz by mely byt.Ja byl domluvenej ze mi zavolaji a zpetne mi ho daji a tak se take stalo.Mam navod k vrtulniku i k jednotce gt5.1.Ikdyz me uz je na nic protoze uz to znam.....
Holmere 83.Ja jsem uplny zacatecnik.Predtim jsem vlastnil pouze hracky a tohle je moje prvni 450.Je to urcite nejlevnejsi k sehnani Ahoj Já bych netvrdil že je to úplně nejlevnější, také jsem teprve začal a pořídil si Tarota 450 za 6 000kč i s dopravou. a zdá se mi že je úplně suprovej přikládám příspěvek z jiného vlákna od kamaráda co mi ho pomáhal stavět:::: Tak jsme s mascomem22 o víkendu sestavili Tarota 450 z oomodel.com. Nemám až tak velké zkušenosti, ale něco jsem už viděl a sestavil. Tohle kombo mohu jen doporučit. Všechno pasovalo, nic nechybělo, kvalita perfektní. Za sobotu byli vrťas sestavený. Těžiště sedělo, na listy jsme nemuseli sáhnout. Nastavili jsme gyro ZYX pomocí průvodce přes počítač a v neděli proběhlo první zavisení. Absolutně bez problémů, vrtulník visel, nikam neutíkal. Trochu jsem upravil expa ve vysílači a agility hlavního rotoru v gyro. Na let byla moc zima, takže na pořádné zhodnocení je brzy, ale nevidím důvod, proč by to nemělo chodit. A hodí mám za sebou 20 baterek a žádný probléém.
Jj.Ja to mel podobny.Take chodil hned.Jasne ze asi neni nejl.ale nakonec by mohl shanet nekde bazarovku atd.Ja psal k danemu tematu zde.Ja sem dost hracicka a lakala me ta jednotka ktera se necha ladit bez PC.