Avia BH-21
Re: Avia BH-21
hmotnost nafoceného křídla je v současném stavu 1,54 kg
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Ono sa to nezda ale ta preglejka 0,6 ti nabrala dost na vahe. Ale to mas jedno, vzdy ked nieco postavis, tak nakoniec povies, keby to bolo aspon o kilo lahsie.
Potiahnute so servom sa mozno vysplha aj na 2 kg. Kridla to su 8kg. No to budes asi lizat dvadsiatku.
Potiahnute so servom sa mozno vysplha aj na 2 kg. Kridla to su 8kg. No to budes asi lizat dvadsiatku.
Ta překližka 0,6mm dělá na tu polovinu křídla cca 180g. Každopádně půjde pro příště tuto hmotnost někde odlehčit, protože je křídlo dostatečně tuhé. Nicméně pokud se vejdeme do 2kg i s barvou, budu spokojený. Motor už mám doma a jakmile jej má člověk v ruce, dívá se na celou konstrukci trochu jinak 
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
A ako pokracujete?
Postup se zastavil,všechny síly jdou na Be-250 v 1/3.Je to Beneš Mráz modifikace plánu Vitáska.
- zalik
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jak pokračuje stavba??
Plán AVIA BH-21
Ahoj všem,
sháním prosím plán na tento krásný letoun. Může být od Fary, popřípadě zaplatím za schopnou domácí tvorbu, velikost není důležitá.
Díky
sháním prosím plán na tento krásný letoun. Může být od Fary, popřípadě zaplatím za schopnou domácí tvorbu, velikost není důležitá.
Díky
Re: Plán AVIA BH-21
Od Fary byla pokud vím jen plochá upoutaná. Nemůžu to najít v lepším rozlišení, ale na stavbu RC to asi moc platné stejně nebude.
https://fokker1.rajce.idnes.cz/
Re: Plán AVIA BH-21
Díky za plánek, ten jsem také dohledal. Dotaz jsem tedy směřoval do udaného vlákna.