No ne zas tak úplně. Třeba u apm to jde do jednotky a ven to jde přes telemetrický port. Lze i nastavit rozmezí jestli 0- 5v nebo 3,3. Tož tak, jen ve zkratce. Jo a jde to ven analogově a je potřeba filtr. S nazou jsem se nikdy nekamaradil. Tak to moc ne poradím.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Zvládl by mi někdo pomoct? mám klon TBS, motory sunnysky 980, vrtule APC 9x5, jednotku APM 2.8, regl q-brain
Kompletně jsem překopal celej koptér, vpředu mám shora zavěšený gimbal a vzadu 3 a 4 S baterii Dnes jsem zkoušel první let na 4s, a po vzletu je coptera pěkně nestabilní. Občas sebou kývne dostrany, ale když dám 3s tak nemám žádný problém. PID jsem neladil, rád byc využíval obě baterie 3 a 4s, ale tohle mě trochu děsí. FW mám ten nejnovější
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
Nepůjde používat 3S a 4S a přehazovat to mezi sebou, nehledě na to že je to nesmysl. Musíš to naladit na jeden typ buď 4článek nebo 3článek. Pak bys ani neměl výrazně měnit váhu. Řekněme místo 5000 dát 1000mah když to přeženu. Pokud změníš vrtule za větší zase přeladit. Když si to naladíš na 4 článek, je možné že to nebude s tím 3 článkem mít takové problémy a létat to bude, ale nebude to ono. Opačně to moc vetšinou nejde, protože máš větší výkon i váhu a tam se to změní zásadně.
Dík za odpověď, zůstanu tedy asi u 3S a 4 článek vyměním za nějaký jiný. Mám bohužel 3S koupené 3x. Oboje používám 4000mAh. Zůstanu u těch vrtulí 9x5 APC. Je to dobrá volba? stroj je hlavně na vození gopro 3
Myslím že 3s a 9 vrtule bude málo. Tbs je docela těžké. Dal bych min 10 vrtule a to to bude na hraně. Osobně bych spíše šel do toho 4článku a třeba nechal ty 9 vrtule i když 10 ty motory taky zvládnou na 4s.
Odesláno z mého D5503 a podpis odstraním
Dik jeste to tedy promyslim. Teoreticky na t 9 a 4s by to mohlo vydrzet ve vzduchu dyl ne?kdyztak bych ty 3s dal brachovi ted jsem pri rozborce nasel zajimavou vec, unasec na zadnim pravem motory byl povoleny. To by mohlo vykyvy zpuobovat ne?
Sent from my iPhone and I will remove the signature