Otázky o F3K
Re: Otázky o F3K
Aha
Dam na tebe. Je to hodne spatne letadlo? Myslel jsem, ze na zacatek je to dobre.
Frsky X9 Lite S
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
b3hcz píše:AhaDam na tebe. Je to hodne spatne letadlo? Myslel jsem, ze na zacatek je to dobre.
špatné a dobré... nevím co to znamená...
malá házedla jsou pro srandu, celkem se s nima dá akrobatit, jsou skladná a dělají se s nima blbosti. Pro začátek? jsou nevhodná. Malé je návykové, bude tě to bavit, ale jak přejdeš na větší bude to pro tebe nuda. Jsou spíš vhodná jako doplněk k větším jako zpestření na večerní posezení atd...
nechápu důvod proč kupovat malé a ne velké (v tomto případě) nevím kolik stojí hádám cca 2000kč to ty zbylé 2000 nejsi schopen vydělat na brigádě? bez práce neni pivo ani letadlo
Ale kus s brigadou, penize bych mel i na to za 12 K, ale jen mam strach do toho investovat prijde mi to dost
ale jak to tak vidim, tak to asi budu muset risknout, me se tyto letadla moc libi a hlavne styl jakym se vypousti. Verim tomu, ze jestli sito koupim, tak nic jineho chtit nebudu
Musi to byt navykovka.
Ted mi tedy poradte, Isise, Gladiatora II nebo Notos?
Ted mi tedy poradte, Isise, Gladiatora II nebo Notos?
Frsky X9 Lite S
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
no jo no, něco to stojí... to je stejné jako s autem jedna z nejhorších investic. Nikdy se ti ty peníze nevrátí, prodáš to za polovinu nebo to za dva roky vyhodíš. Ale co baví nás to? Jo! ...
já upřednostňuji letové vlastnosti před krásou a zpracováním. Kup Isise (
)
já upřednostňuji letové vlastnosti před krásou a zpracováním. Kup Isise (
Taky to tak zatim vidim na Isise
Ale ted jsem narazil na neco od GWSky, mate s tim nekdo zkusenost? Prej vyrabi jak kridla tak i ocasky v celouhlikovem provedeni.
Frsky X9 Lite S
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
b3hcz píše:Taky to tak zatim vidim na IsiseAle ted jsem narazil na neco od GWSky, mate s tim nekdo zkusenost? Prej vyrabi jak kridla tak i ocasky v celouhlikovem provedeni.
Isise
Já si slušně polítal i s vlastnoručně postaveným F3k balsákem MANTA. Výrobní náklady za pár stovek + koupená gondola, trubka.
Serva VOP, SOP čína 8g jediná investice serva křidélek - futaba 3114. Takové slušně létající eko F3k. Ale předpokládá to tu stavbu balsového krídla....
Letové vlastnosti na míle daleko od Vertexe od LS pochopitelně k lepšímu.
Serva VOP, SOP čína 8g jediná investice serva křidélek - futaba 3114. Takové slušně létající eko F3k. Ale předpokládá to tu stavbu balsového krídla....
Letové vlastnosti na míle daleko od Vertexe od LS pochopitelně k lepšímu.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
- GWSka
- Kontaktovat uživatele:
Abych ti pravdu řekl, všici tady defakto znají jen ty moje předešlí éra. Defakto jen málo kluků co lítají káčka závodně a občas se vídáme ví, že už nějakou chvilku dělám nový házedlo. Jen jsem sním nebyl lítat na závodech. Pár kluků mělo křídla a ocasky v ruce. Na trupu se stále pracuje, takže to je defakto stále v pochodu k dokončení celého éra.
Chtěl jsem vzít tohle nový éro ukázat na Vypich, ale bohužel vlezli mi do toho jiné povinnosti.
Jenom pro zajmavost, to starý házedlo už nedělám a dělat nebudu
Chtěl jsem vzít tohle nový éro ukázat na Vypich, ale bohužel vlezli mi do toho jiné povinnosti.
Jenom pro zajmavost, to starý házedlo už nedělám a dělat nebudu
- HonzaHenzl
Polynom píše:b3hcz píše:A co rikate na model Mini Vertex popripade Micron od LS model?
ajajaj... to nemá smysl...
Já Mini vertexe mám, jsem rád že jsem nešel hned do kvalitky. Je sice pravda, že jsem vyhodil peníze, ale zase jsem se s Káčkem seznámil a trochu omlátil. Teď se chystám na isise, nebo thowa. Jinak poraďte, jaký je mezi nima rozdíl? co se vyplatí víc. Je tam rozdíl necelé tisícovky...
Rozdíl je ten, že Thowt má nový tenčí profil s větší pronikavostí, dá se výš vyhodit. Křídlo musí mít kvůli nižšímu profilu nosníky z UMS. Od příštího týdne dodávám Thowta s novým trupem, který je vcelku, je vyráběný přetlakovou technologií a rovnou s kozlíkem pod VOP. Zítra na Vypichu předvedu.
Isis je starší verze, která má osvedčený profil AG. Pro začátek je vhodnější pro svůj klidný projev letu. Trup je složený z karbonové gondoly a trubky. Kozlík pod VOP se musí dolepit.
Isis je starší verze, která má osvedčený profil AG. Pro začátek je vhodnější pro svůj klidný projev letu. Trup je složený z karbonové gondoly a trubky. Kozlík pod VOP se musí dolepit.
RCgliders.cz
- HonzaHenzl
Čoveče chlape, kdybych věděl že jsi z Chotěboře, tak jsem se o víkendu stavěl a na vše kouknul. Máme rozjednaný házedlo
Byl jsem tam za příbuzenstvem... Honza
HonzaHenzl píše:Čoveče chlape, kdybych věděl že jsi z Chotěboře, tak jsem se o víkendu stavěl a na vše kouknul. Máme rozjednaný házedloByl jsem tam za příbuzenstvem... Honza
Já mám sice LMK Chotěboř, ale už asi 6 let bydlím ve Světlý n/S (je to asi 25 km od Chot.)
RCgliders.cz
- HonzaHenzl
Chlapi, byl jsem se Podívat na soutěži a zaujalo mě nabíjení baterek. Jakou baterií honíte nabíječku? Mám Hyperion EOS5i AC/DC. Zatím jsem jí honil jen z auta. Koukal jsem že to měl někdo připojené snad na gelovku? Poraďte? Díkes. Musím se vybavit na tuto kategorii 
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Ja nabíjač nehoním
, ale na súťaži napájam z niektorého svojho pohonného trojčlánku LiPol. Malé, ľahké, praktické.