F45 - Vše o tomto vrtulníčku
-
zacatecnik
Re: F45 - Vše o tomto vrtulníčku
ja mam zadni stridavej motor uchycenej tim krizem na otocenym plastovym krytu te puvodni prevodovky - daval jsem sem fotky. Jinak se mi prave ted stala zajimava vec - cely zadni motor se uvolnil z uchyceni v tom krizi - jsou tam dva cerviky, tak doporucuju obcas zkontrolovat dotazeni.. (motor Turnigy 2211)
Ještě jednou k tomu HK,jak zjistím kde ta moje zakázka cestuje a dá se zpětně zjistit u kterýho HK jsem to objednal,pánové promiňte,ale jsem vůl.k
Na sledovačku se dostaneš tady http://www.17track.net/en/result/post.s ... 17777576SG to sledovací číslo si přetáhneš od prodejce, pokud ho máš přidělené, ta poslední písmena udávají jejich poštu, SG- Singapur, HK Hong Kong atd. někdy pár dní po odeslání trvá, než to sledovačka chytne, někdy se to nepovede vůbec. Můžeš to sledovat i na české poště, ta ti to pak hlídá až po dodání domů: http://www.ceskaposta.cz/cz/nastroje/sl ... &send.y=10 Dal jsem ti do obou konkrétní číslo zásilky, kterou čekám, abys viděl, jak to probíhá.
Pokud něco objednáš u HK, máš nahoře uvedeno, jestli jsi v Euro, nebo Global Warehouse. Pokud jsi na přehledu zboží http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Plush.html kliknutím na vlaječku vpravo u vybraného typu si můžeš zvolit polohu obchodu a zjistit kde a za kolik je zboží ke koupi.
Pokud něco objednáš u HK, máš nahoře uvedeno, jestli jsi v Euro, nebo Global Warehouse. Pokud jsi na přehledu zboží http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Plush.html kliknutím na vlaječku vpravo u vybraného typu si můžeš zvolit polohu obchodu a zjistit kde a za kolik je zboží ke koupi.
Fajn,dík.k.
jak dlouho se vam nabiji orig.baterka?Ja mam tu svou asi rok a pul a myslim ze uz je po ni...zelene to sviti uz po cca trictvrte hodiny a taky se me zda ze vrtulnik nema moc sily a lita jen par minut......
A jeste jeden dotaz....kdyz koupim baterku Turnigy 2200 a budu ju nabijet orig.nabijeckou neznicim ju?
A jeste jeden dotaz....kdyz koupim baterku Turnigy 2200 a budu ju nabijet orig.nabijeckou neznicim ju?
milagros píše:...zelene to sviti uz po cca trictvrte hodiny a taky se me zda ze vrtulnik nema moc sily a lita jen par minut......
....kdyz koupim baterku Turnigy 2200 a budu ju nabijet orig.nabijeckou neznicim ju?
Origo dobíječkou radši nic nenabíjej, je to šunt.
Po 3/4 hodině svítí zeleně, protože cití "plný napětí" i u měkkýho článku a neprovádí ani pořádný balancování.
Kupovat další baterky jako 2200 mAh a ládovat je tímhle je nesmysl, zvlášť když se dá pořídit za pakatel lepší dobíječ.
tak prosim hod nejakej odkaz na lepsi nabijec...nejakej co vyuziju i v budoucnu pokud budu chtit prestoupit pak treba na vetsi model vel. 450-500 tak aby to bylo i na toto.
Zdravím,zeptam se při nabíjení používáte balanční konektor nebo napájecí? Jde mi o to připojení toho konektoru,nedávno se mi povysunul z toho těla konektoru jeden pin s kablíkem,takže se nabíjel jeden článek,a prás článek v prdeli napětá na něm 4,68V druhej když se nenabíjel 3,55V tak jsem to musel vybalancovat,abych to mohl znovu nabít.Tak !!POZOR!! ať se vám to taky nestane.Pěkný večer.
Zdar,mám nabíječku Turnigy 80W a nabíjím přes balancer,u originál baterky jsem udělal 15 cyklů a cítím, že po páté minutě letu už slábne (jinak lítám 7 min.),druhou baterku mám Li-pol Kypom 2s 1500mAh taky 15 cyklů (je lehčí o 7g než origo) a s tou s ohledem na ss motor jen 10 min.k
Zdravím,tak jsem včera neměl co dělat,a zkusil jsem jen na zkoušku přidělat tuhle vrtuli na zadní DC motor http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=36683
A nefunguje to,na tento DC motor je malý náběh.Při lehkém zavisení tak 30cm nad zemí to jde ale víc nic.Samozřejmě že jsem neodolal a kapku jsem přidal plyn,abych viděl jak se to zachová...vrtulník se zatočil kolem osy,a abych zabránil pádu,protože blízko bylo harampádí (ukrutnej bordel),tak jsem na něj hrábnul rukou,to byla chyba
zadní vrtule se mi proběhla po dlani a na třech místech mě pořezala.Je ostrá jako prase,a v těch otáčkách je jako skalpel,a to tam ještě nemám stříďák na ten čekám
.
Tak dávejte !!POZOR!! ať nuděláte blbost jako já,raději ať to spadne,než aby tekla krev.Pěkný den.
A nefunguje to,na tento DC motor je malý náběh.Při lehkém zavisení tak 30cm nad zemí to jde ale víc nic.Samozřejmě že jsem neodolal a kapku jsem přidal plyn,abych viděl jak se to zachová...vrtulník se zatočil kolem osy,a abych zabránil pádu,protože blízko bylo harampádí (ukrutnej bordel),tak jsem na něj hrábnul rukou,to byla chyba
Tak dávejte !!POZOR!! ať nuděláte blbost jako já,raději ať to spadne,než aby tekla krev.Pěkný den.
Zajímavé, na střídáku jí mám na obou F-45 asi více než rok a nemám nejmenší problémy. Zvládá i dost nadupaný motor ADH 300, který mám v druhém helině.
Ještě bych rád dodal, že ze zvyku, když jsme před více než 1/2 stoletím nahazovali ručně motorky NV-21, Start 1,8 a Junior 2ccm, bylo potřeba jemným smirkem trochu zaoblit náběžnou i odtokovou hranu jakékoliv vrtule, abych nebyl samá jizva, tento návyk mi zůstal doposud a vřele jej doporučuji, hůř to sice seká trávu, ale při kontaktu s dětmi je to mnohem bezpečnější, i když se netočí, dnešní SF tenké vrtule jsou opravdu z formy jak břitva, ale to snad každého napadne.
Ital píše:Zajímavé, na střídáku jí mám na obou F-45 asi více než rok a nemám nejmenší problémy. Zvládá i dost nadupaný motor ADH 300, který mám v druhém helině.
Mě je jasný že to bude makat se stříďákem,ale já jí zkoušel namontovat na původní DC motor,protože někdo psal že by to mohlo fungovat.A že by se prodloužila i životnost motoru.Na zadní stříďák zatím čekám až přijde z HK,vrtule právě přišla tek jsem testoval.S tím smirkem to určitě udělám,když jsem jí držel v ruce,tak jsem si řikal že je ostřejší,ale vůbec mě netrklo že až se bude točit,tak bude i řezat.Díky za radu,pěkný večer.
kdyby chtel nekdo upravene listy z Esky na F-45 tak pisnete....prodam za 100 kc,jsou drevene