Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
-
czpredseda
Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Jo, vždyť jsem psal, že varianta 2200 otáček. Tu 1400 mám do balzovýho pipera s vrtulí 7*3 
Taky tam mám tu variantu 2200 a lítá velmi slušně.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Jo... Já si tady tedy od jednoho uživatele koupím Focuse za velmi dobrou cenu na natáčení, ale Bixler byl taková další varianta...
Buďte zdrávi přátelé létání, hlásím se k vám jako úplný greenhorn.
K vánocům mi rodina udělala radost a koupila set Beta 1400. k létání jsem se dostal až teď. Byla to premiéra Bety i premiéra moje. Ještě nikdy jsem s RC nelétal. Zkušenější kamarád mi ji zalétal a potom mi ji předal. Na premiéru jsem si nepočínal nejhůř.
Doporučil mi mód 3 (levá páka jako knipl v letadle - výškovka a křidélka, pravá páka plyn a směrovka) (přehodil jsem serva na přijímači). Nelétalo se mi s tím špatně, ale přesto chci ještě vyzkoušet mód1. Uvidím co mi bude vyhovovat líp.
Setová baterie moc dlouho nevydrží, tak si budu objednávat 2200. A opravdu je to docela pomalé s tou setovou vrtulí. Kolega vedle mne létal se Skylady a bylo u ní znát, že je stoupavější.
Přes zimu jsem nelétal, tak šly alespoň dolů originál polepy a Beta dostala žlutý lak s černými doplňky a novými polepy na křídlech: http://centralcompany.cz/bezpecnostni-t ... f8cff23f4c
Teď je fakt nezaměnitelná
K vánocům mi rodina udělala radost a koupila set Beta 1400. k létání jsem se dostal až teď. Byla to premiéra Bety i premiéra moje. Ještě nikdy jsem s RC nelétal. Zkušenější kamarád mi ji zalétal a potom mi ji předal. Na premiéru jsem si nepočínal nejhůř.
Doporučil mi mód 3 (levá páka jako knipl v letadle - výškovka a křidélka, pravá páka plyn a směrovka) (přehodil jsem serva na přijímači). Nelétalo se mi s tím špatně, ale přesto chci ještě vyzkoušet mód1. Uvidím co mi bude vyhovovat líp.
Setová baterie moc dlouho nevydrží, tak si budu objednávat 2200. A opravdu je to docela pomalé s tou setovou vrtulí. Kolega vedle mne létal se Skylady a bylo u ní znát, že je stoupavější.
Přes zimu jsem nelétal, tak šly alespoň dolů originál polepy a Beta dostala žlutý lak s černými doplňky a novými polepy na křídlech: http://centralcompany.cz/bezpecnostni-t ... f8cff23f4c
Teď je fakt nezaměnitelná
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Pošli fotky 
Ancistrus01 píše:Pošli fotky
Zítra ji určitě nafotím a foto pošlu
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Nafoť jí dnes
chci to vidět
A jinak gratulace k letu... A vítej mezi námi ...
Ancistrus01 píše:Nafoť jí dneschci to vidět
![]()
Létadlo bohuzel dnes nemám u sebe.
Tak tady jsou ty fotky:

Původně jsem chtěl zbarvení "Orlík". Žlutá s červenými doplňky. V každém případě byl zámysl celé letadlo na žluto. S vědomím, že jsem naprostý začátečník a že to určitě několikrát padne tvrdě k zemi, jsem se s tím tedy moc nepáral.
- Nejdřív šli dolů originál polepy, pod nimi to bylo sice trochu hrubší, ale to jsem neřešil.
- Letadlo jsem umyl jarem a odmastil
- Postupně jsem nastříkal trup a jednotlivá křídla obyčejným sprejem na auta (postupně jemně po vrstvách, nicméně mi na hraně křídla stejně ta barva stekla). Spotřeboval jsem na to jednu velkou butylku barvy. Na ocasní plochy už to nevyšlo na druhou vrstvu, ale jak jsem psal, neřeším to.
- V práci jsem našel bezpečnostní samolepící tabulky, ze kterých jsem vystřihl znak "záření" a polepil křídla
- Boční černý pruh je elektrikářská černá izolační páska
- Kabina, přední část a motor je lihový Centrofix
Zkrátka za pár korun docela dost muziky.
- Nejdřív šli dolů originál polepy, pod nimi to bylo sice trochu hrubší, ale to jsem neřešil.
- Letadlo jsem umyl jarem a odmastil
- Postupně jsem nastříkal trup a jednotlivá křídla obyčejným sprejem na auta (postupně jemně po vrstvách, nicméně mi na hraně křídla stejně ta barva stekla). Spotřeboval jsem na to jednu velkou butylku barvy. Na ocasní plochy už to nevyšlo na druhou vrstvu, ale jak jsem psal, neřeším to.
- V práci jsem našel bezpečnostní samolepící tabulky, ze kterých jsem vystřihl znak "záření" a polepil křídla
- Boční černý pruh je elektrikářská černá izolační páska
- Kabina, přední část a motor je lihový Centrofix
Zkrátka za pár korun docela dost muziky.
Vypadá to dost dobře,moje betka zatím čeká až jak nám to půjde,když přežije prvních pár letů tak dostane taky ňákou image 
Hafan píše:Vypadá to dost dobře,moje betka zatím čeká až jak nám to půjde,když přežije prvních pár letů tak dostane taky ňákou image
Tohle je nádherná image:

- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Tygra si pamatuju ještě když létal, Pardubice a Hradec. Vrtal jsem se mu v rádiu a přijímači návěstidel 
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Radarus píše:Tak tady jsou ty fotky:
Luxus
Doboručuji spodek vyrazně odlišit, třeba tlustý pruhy zespodu na křídla. Když blbě zasvítí hodně to pomáhá.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.