Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#1246 Příspěvek od arda1 »

Ríšo nějak se v tom ztrácím- nešli teda nakonec třeba do kina? 8O
ICQ 638556901
JMalik

#1247 Příspěvek od JMalik »

hotovson píše:
RiMr píše:S tím párováním, po tom mém videu se mi ozvali dva lidi, že jim to při napájení z BEC nepáruje... Resp. párování proběhne ale po opětovném zapnutí "to nenaběhne" (šestikanál a tříkanál). A že po párování s napájením čtyřčlánkem to šlapalo...

divne, 5V z BECu neni o nic horsich nebo lepsich, nez 5V ze ctyrclanku
to vypada na zavadu mezi prijimacem a zidli

osobne si myslim, ze pri parovani ctyrclankem se uzivatel zpravidla nevyhne prepojeni na BEC (tedy prerusi napajeni prijimace a provede tak reset jeho firmwaru), kdezto pri parovani BECem k tomu neni nijak nucen a proste tento - dulezity - ukon vynecha...

Docela by mě zajímalo jaký může nastat problém, jestliže bude RX napájený ze 4x Nixx místo z BECu.
Prostě jaký je to rozdíl pro RX a hlavně jak RX pozná, jestli je napájený z přijímačovek napřímo, nebo z BECu.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#1248 Příspěvek od RiMr »

Běžte... lítat... :D

Já jdu včíl než bude úplná tma.
S T9x, aby bylo jasno... Vezmu si nějakou co mi půjde k pleti...
:wink:
Obrázek
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#1249 Příspěvek od RiMr »

JMalik píše:Docela by mě zajímalo jaký může nastat problém, jestliže bude RX napájený ze 4x Nixx místo z BECu.
Prostě jaký je to rozdíl pro RX a hlavně jak RX pozná, jestli je napájený z přijímačovek napřímo, nebo z BECu.

Já si myslím že to bude faktor "vadný plynový pedál u vozů značky Toyota"
:wink:
Nevím. Zkoušel jsem MNOHOKRÁT, ani jednou se mi "nepovedlo" provést s regem s BEC to nefunkční spárování... Na druhou stranu na to upozorňuje tolik lidí... Ale na třetí stranu jich je naprostá většina z USA, stejně jako těch důchodců co jim v Toyotách brzdové pedály začaly přidávat plyn... :D
mikr

#1250 Příspěvek od mikr »

No nie je ten život krásny?
A hlavne keby som bol RiMr, čo na tejo téme pracuje už mesiace, dáva rady, analýzy , fotky, natáča a strihá videonávody, snaží sa vyčerpať túto tému naplno.Doma má asi 3 takéto vysielačky . A teraz takáto krásna otázka.Ani sa nedivím reakcii.
To šme še pobavili :D :) :P :) :P
arda1
Kontaktovat uživatele:

#1251 Příspěvek od arda1 »

Tohle už je jen holografický otisk - skutečný RIMR je z nás takovýchto idiotů už dávno na klecovém lůžku pod silnými sedativy a udržován v umělém spánku -a já se ani nedivím.... :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
PeeKay

#1252 Příspěvek od PeeKay »

mikr píše:No nie je ten život krásny?
A hlavne keby som bol RiMr, čo na tejo téme pracuje už mesiace, dáva rady, analýzy , fotky, natáča a strihá videonávody, snaží sa vyčerpať túto tému naplno.Doma má asi 3 takéto vysielačky . A teraz takáto krásna otázka.Ani sa nedivím reakcii.
To šme še pobavili :D :) :P :) :P

Zdravím Ružomberok ! :-)
Pre ostatných sorry za OT.
HK450GT flybarless, MicrobeastX 2.0, TG9x 2.4GHz, AXN FloaterJet
macpro
Kontaktovat uživatele:

#1253 Příspěvek od macpro »

Blbě vidím a tak jsem to podsvítil http://webany.wz.cz/turnigy/turnigy.html
hotovson

#1254 Příspěvek od hotovson »

skvela prace! co jsi pouzil jako rozptylovy plast?
jen doplnim, ze v er9x je primo SW podpora podsviceni...
macpro
Kontaktovat uživatele:

#1255 Příspěvek od macpro »

hotovson píše:skvela prace! co jsi pouzil jako rozptylovy plast?
jen doplnim, ze v er9x je primo SW podpora podsviceni...
Organické sklo 4mm silné a další 1,2 mm jsem udělal z krabičky od CD, obě jsem zmatovatěl smirkovým papírem. Odpor je 220 ohmů a LED jsou do serie, což je při napětí 11 V asi 20mA.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#1256 Příspěvek od RiMr »

macpro píše:Blbě vidím a tak jsem to podsvítil http://webany.wz.cz/turnigy/turnigy.html

Johohó, tož to je frajeřina...! :D
Paráda!
Ty diody jsou napojené kde v napájecím okruhu? Resp. kde je připojený ten vypínač?
Můžeš upozornit na možná úskalí uživatele rozdělující polovodičové součástky na ty kulaté a ty placaté? :D
macpro
Kontaktovat uživatele:

#1257 Příspěvek od macpro »

RiMr píše:
macpro píše:Blbě vidím a tak jsem to podsvítil http://webany.wz.cz/turnigy/turnigy.html

Johohó, tož to je frajeřina...! :D
Paráda!
Ty diody jsou napojené kde v napájecím okruhu? Resp. kde je připojený ten vypínač?
Můžeš upozornit na možná úskalí uživatele rozdělující polovodičové součástky na ty kulaté a ty placaté? :D
LED jsou napojene pres vypinac ke konektoru baterie kabliky a konektůrkem, aby to slo rozhodit, ale asi zbytecnej dalsi spoj. Uskali ??? je tam jeden mnohonozickovy procesor a hromadka SMD odporu a kondenzatoru, kterych si nemusis vsimat, je to dost jednoduche, za odpoledne zmaknuto. Ale 2 dny jsem badal nad tim proc se mi vysilacka nepodarila zprovoznit :D To ze musi byt vsechny spinace vypnute jsem nevedel a myslel jsem ze to budu posilat nazpet :D :D :D
Loner

#1258 Příspěvek od Loner »

macpro : klasika :)
mikr

#1259 Příspěvek od mikr »

ahojte,
v prvom rade zdravím peekay-a(nepoznám Ťa,škoda, ale však ani Ty mňa :))
No a chcem sa spýtať taký detail: mám turnigy TX 9 , mode 2, nastavený mám mode 2, ale na hlavnom display je stále mode 1. Ináč všetko , čo som zatial skúšal funguje. A jedna malá podotázka, čo tu už určite niekde bola:
PPM, PCM. Vie mi niekto povedať jednou vetou rozdiel a príklad u nejakého výrobcu ? Ďakujem.
hotovson

#1260 Příspěvek od hotovson »

mikr píše:na hlavnom display je stále mode 1

to znamena, ze mas aktivni model 1, jen to "L" tam chybi
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“