Jen tak mě napadá, že ten "extra" IC před anténou je zesilovač a ta anténa na DPS slouží pro range test, nebo ten integráč je jen balun a pak to nedává smysl ...
Nebo by to mohlo být i něco jiného ... bez znalosti toho integráče se dále nehneme
mhabr píše:Možná špatně vidím, nebo je to mizernýma fotkama, nicméně nemůžu přečíst, co je tam za švába.
Jen tak mě napadá, že ten "extra" IC před anténou je zesilovač a ta anténa na DPS slouží pro range test, nebo ten integráč je jen balun a pak to nedává smysl ...
Nebo by to mohlo být i něco jiného ... bez znalosti toho integráče se dále nehneme

mhabr píše:Možná špatně vidím, nebo je to mizernýma fotkama, nicméně nemůžu přečíst, co je tam za švába.

brabi80 píše:Docela zábavné nápady.
Může sem někdo hodit fotky modulu v rozumném rozlišení? Ideálně obě strany desky.
Ps: A7105 je opravdu 2.4G FSK/GFSK Transceiver, ale doporučuju se třeba na wiki podívat co znamená "Breakout Board"
brabi80 píše:Jo ještě.
Jak je myšleno : Jen nechapu proc krome telemtrie kterou dobastlili uplne bokem by davali do VF dilu druhy 2,4Ghz system ?
Snek píše:Nomate mne ta druha antena...